tommas4 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 To si pis, ze existuje, stat jich zamestnava jako much. Podle me to byla zabava pro cely tym.....V tom případě hlásím že jsem vloni dal sousedce 30 kilovou dýni, a protiplněním jsem dostal zhruba 16 kg rajčat.Ani jeden z nás to nijak nezaúčtoval a nemáme od transakcí doklady.Nevím jestli nám to nepřitíží, ale nebylo použito žádné hnojivo od nejmenované firmy z holdingu, ani osivo nebylo zakoupeno z holdingu.Jako svědky bych pozval vypovídat účastníky podzimního jesenického chronosrazu, kteří konzumovali čatní z uvedených rajčat uvařené. Jestli ouřadové řeší todle tak ať se jde celej systém této rozvojové země vycpat. Senem. Nebo stonkama z řepky třeba.
African Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 K dědkovi přijela nějaká paní, že slyšela o prodeji vajec, nakoupila, pak z auta prý vystoupila druhá a začali vrápat že to prý takto nejde. Zkontrolovali slepice, uložení vajec, dědek jim vyzvonil že to tady dává i po hospodách a sepsali to. Všechno jde do šetření a prý pošlou pokutu. Trochu jsem ho uklidnil že to zase tak drsný nebude, ale je to starej pán který si to moc bere...Jenom báby vysírali, ale tady jde o princip, že sami od sebe se tam neukázali. Dědek prej, a proč by je na mě někdo volal, to nesmím ani prodávat vejce? Když jsem se zmínil, že ho někdo nabonzoval...vůbec neví která bije.
tommas4 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Bonzák si u dědka objedná a celý si to zdokumentuje, pak už to jen předá PČR.Jo a ti budou dělat co s tím? Na vykradený auto se ani neobtěžují dojet podívat (to dovezte sem pane), k nehodám se škodou do 99.999,- korun se nejezdí ze zákona, a k platičku s deseti vajcama za 30 korun zavedou vyšetřovací spis nebo co? Tomu nevěřím. Edit - reakce na Afriho postTo bude veterinární správa, do hospod to prodávat nemůže bez veterinární kontroly, to je pravda. Ptačí chřipka = zvýšení hysterie? Edit 2 - to může mit původ v hospodě, pokud tam hygiena našla blbě skladování vajec (to kontrolují ve všech hospodách při každé kontrole), a tedy i vajca bez razítek, hospodský na ně nemá doklad = průser má hospodský, který když řekne odkud vajca má tak výsledek je to co se děje, to nemusí být čistej zavistivej bonz, ale vyklepanej hospodskej. Upraveno 26. února 2017 uživatelem tommas4
Rudykopalsson Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 V tom případě hlásím že jsem vloni dal sousedce 30 kilovou dýniJednu jsem dostal i já. Aby ses při tom samoudání neošidil :-)
Xenomorfus Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 At prijdou, privitam je uplne stejne, jako vzdy....
African Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Nebuďte naivní, že jinde je to jiné. Bonzaci jsou v Německu, velice aktivní, vlastní zkušenost, v Norsku, hyperaktivní, nespočet zkušeností v mém okolí, v Česku, všude. Takže na blití vám nemá být z té naší země, ale z té naší Země. Když už. To adresné plivání na jednu zemi pouze dokládá nedostatek zkušeností odjinud.Edit: I když chápu, že někteří to vnímají jako "cool" a "in". Asi jako když jiní ostentativně plivou na "fízly".Tak já jsem poměrně často v Německu, Rakousku, Itálii, mám tam i rodinu, držím se mimo velká města, bonzáctví také občas probíráme a v těchto výše zmíněných zemích by jsi to neměl lehké kdyby jsi udal na vesnici souseda za prodej vajec, navíc tam panují úplně jiné zákony než u nás, jak my se stále oháníme EU...Takže to není úplně tak neznalostí odjinud. Nevím jak v Norsku, ale u nás se s tím setkávám denně, ale občas jako třeba teď s tím dědulou už to je hodně za hranou...
skalis Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 tadle země je plná sráčů už několik desetiletí ... takže nic novýho .... bonzákovi dojde že to posral až si pude do koloniálu koupit chemický vejce za dvojnásobekJenze mu to spis ani tak nedojde. Je na hovno, ze politickej system pomaha tuhle atmosferu reinkarnovat, legitimizovat a prizivuje ji. Min svobody, vic kontroly za pozlatko "jistoty" a "narovnani pomeru".
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Tak já jsem poměrně často v Německu, Rakousku, Itálii, mám tam i rodinu, držím se mimo velká města, bonzáctví také občas probíráme a v těchto výše zmíněných zemích by jsi to neměl lehké kdyby jsi udal na vesnici souseda za prodej vajec, navíc tam panují úplně jiné zákony než u nás, jak my se stále oháníme EU...Takže to není úplně tak neznalostí odjinud. Nevím jak v Norsku, ale u nás se s tím setkávám denně, ale občas jako třeba teď s tím dědulou už to je hodně za hranou...V Norsku? Tam už by to začalo zkoumáním, jestli máš odbornost na případný chov slepic a povolení chovat je v humánních podmínkách...(lehce nadneseno)
Xenomorfus Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 V Norsku? Tam už by to začalo zkoumáním, jestli máš odbornost na případný chov slepic a povolení chovat je v humánních podmínkách...(lehce nadneseno)...a jestli jsou slepice a kohouti genderove vyvazeni...A nemyslim si, ze by to bylo nadneseno ;-)
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 ...a jestli jsou slepice a kohouti genderove vyvazeni...A nemyslim si, ze by to bylo nadneseno ;-)No a nedejbože, kdyby nebyli a byly u toho děti. Špatný výchovný příklad, udání, okamžitě děti odebrat pro zcela nevyhovující pedagogické působení...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 kua, Frostie, my byt za studene valky na opacnych stranach barikady ve vedoucich pozicich, tak je treti svetova jista Uplne se mi vybavili: Josef Kemr a Darek Vostřel...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 kua, Frostie, my byt za studene valky na opacnych stranach barikady ve vedoucich pozicich, tak je treti svetova jista Uplne se mi vybavili: Josef Kemr a Darek Vostřel...
Návštěvník qoyi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Jo a ti budou dělat co s tím? Na vykradený auto se ani neobtěžují dojet podívat (to dovezte sem pane), k nehodám se škodou do 99.999,- korun se nejezdí ze zákona, a k platičku s deseti vajcama za 30 korun zavedou vyšetřovací spis nebo co? Tomu nevěřím. Zpátky do reality, kdybys chytil pachatele tak by přijeli protože z toho mají čárku, ale něco řešit když z toho nic nebude? Ha ha .... kdyby u tý nehody bylo jasné zavinění (a né např. že tam skočila srna) tak ti taky přijedou dát pokutu aspoň 2k protože čárka. A když jim nějací úředníci zdokumentujou a naservírujou případ, kdy se pachatel trestného činu (nevím co konkrétně je to za porušení, ale předpokládám TČ) dobrovolně přizná, podepíše, tak po tom fakt rádi šáhnou. Aneb s fízlama a úředníkama se nebavíme. Kdyby bábě nic neřekl, nepodepsal a odešel. Měla by hovno. U nás na vesnici je prodej vajec přes zavřený dveře, je tam historickej zvonek, do jedný novinový schránky se hážou prachy a z druhýho šuplíku přijíždí vajíčka. Edit: jo, a včera mi přišlo zase oznámení o odložení případu dle zákona o přestupcích, škodu jsem platil 17k ... těžkej výsměch. Upraveno 26. února 2017 uživatelem qoyi
Hasič Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Nejlepsi je, kdyz na slovensku prisahaj dva estebaci, ze toho tretiho estebaka neznaj. Dovedete si predstavit, jak se ted maj dva nejbohatší estebaci, po vypovedi ku prospechu tretimu?A nas tu budou hecovat, abychom na sebe donaseli jak za gestapa!
Hasňa Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Tak já jsem poměrně často v Německu, Rakousku, Itálii, mám tam i rodinu, držím se mimo velká města, bonzáctví také občas probíráme a v těchto výše zmíněných zemích by jsi to neměl lehké kdyby jsi udal na vesnici souseda za prodej vajec, navíc tam panují úplně jiné zákony než u nás, jak my se stále oháníme EU...Takže to není úplně tak neznalostí odjinud. Nevím jak v Norsku, ale u nás se s tím setkávám denně, ale občas jako třeba teď s tím dědulou už to je hodně za hranou...Mám zcela opačnou zkušenost. Málokdo si tam dovolí prodávat vajca do hromadného stravování bez razítka od hygieny a navíc to nedanit. A pokud ano, tak první, druhý, nebo třetí uvědomělý německý soused to vydrží tak týden, než to zahlásí. Totéž v Norsku. Maluješ si svět na západ od Česka na růžovo. Být někde často, a nebo tam žít mnoho let jsou dvě zcela odlišné disciplíny. Pokud pár roků nelítáš na svoje jméno, ksicht a občanku po finančáku, sociálce, školách, nemocnicích, městských úřadech, instalatérech a třeba i pracovních úřadech, tak jsi furt jen host s růžovými brýlemi, co vidí pěkný asfalt na cestě, usměvavou paní sousedku a čestnou a zodpovědnou vládu. I kdybys tam byl u rodiny na návštěvě třeba stokrát. Furt kloužeš po povrchu, neřešíš v rámci místních pravidel a zvyků žádný svůj problém, nebo existenční nutnost. Jinak bys nikdy nemohl takhle jednoduše černobíle hlásat, že z Česka je ti na blití a Německo, nebo cokoliv na západ, to je panečku jiná. Tak to prostě není. A to tvrdím váhou svých šestnácti let odžitých venku. Tvé rozhořčení nad smutným dědečkem jinak samozřejmě chápu. Upraveno 26. února 2017 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Nejlepsi je, kdyz na slovensku prisahaj dva estebaci, ze toho tretiho estebaka neznaj. Dovedete si predstavit, jak se ted maj dva nejbohatší estebaci, po vypovedi ku prospechu tretimu?A nas tu budou hecovat, abychom na sebe donaseli jak za gestapa!No to je samozřejmě tragédie dnešního Česka, o tom žádná.
Návštěvník qoyi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 qoyi- nejses ty nahodou Kadlec? Jako že bych byl fízl? Ha ha ..
villain83 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Jako že bych byl fízl? Ha ha ..No, ja ti nevim. Znam hodne lidi, co meli voplejtacky se zakonem, mam dost znamejch, co si vodkleceli 10let + , ale snad az na jednoho se takhle nikdo nevyjadruje, vlastne jeden ano, bejvalej policajt, kterej si myslel, ze z titulu funkce muze vsechno, taky na nej doslo....Ja tady nechci vytvaret nejaky konspiracni teorie, ale proc ti tolik vadej policajti? Jsi ridic z povolani, pokud jsem pochopil spravne, chlubis se tady tim, jak si to seres 120km/h v obci, mas hrozne "namakly" vyhlasky a vis, kdyz uz ses ten sofer, ze ano, ze te nemuzou drapnout bezduvodne..no, dostal si nekdy od nich po tlame? Obtezovali te nekdy jen tak z pleziru? Pokud jo, nemohlo to bejt tim, ze si byl zbytecne chytrej? Fakt me to zajima, pac takovy sracky, co ty tu pises, kdykoli se sklonuje slovo POLICIE, to jsem tu nezazil...
Mornix Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Zajímalo by mě, co byste říkali, kdyby dědek nakazil půlku vesnice salmonelou a někdo kvůli tomu třeba zaklepal bačkorama.
Doporučené příspěvky