African Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Tak je pravda, že to také nějak nepřeháním a kolikrát jelikož jsem lenoch od přírody a nechci riskovat, že mě vojede na kamarádově farmě jeho agresivní býček, nemám problém udělat nákup třeba v nějakém hypermarketu. Takže úplně na klid.....spíše šlo o ten bonz, než ekoprodukty :-)
Chronař Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Starého dobrého důchodce, co naše malé městečko zásoboval kvalitními vajíčky někdo udal a má z toho docela velké problémy, dnes se mi u dveří pomalu rozbulel, brada se dědkovi klepala .. Je mi z té naší země upřímně na blití a těch zkurvených lidí tady ještě víc! Ksindl jeden českej je to... Sorry jestli jsem se někoho dotkl ale musel jsem... Jojo, udavači už tady ve vlákně taky byli...
Tittus Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Buzerace celní správy. Vometali se tady tři hodiny, nic nenašli, nikam jsme je nepustili, od ničeho zrovna nebyly po ruce klíče. Nakonec sepsali ten prd a konečně vypadli.
Chronař Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Jinak bys nikdy nemohl takhle jednoduše černobíle hlásat, že z Česka je ti na blití a Německo, nebo cokoliv na západ, to je panečku jiná. Taky si myslím, že na tom nejsme nejlíp. Jeden můj klient (doktor od 68 žijící na západě Německa) vyprávěl, jak jednou jel v Mnichově na červenou a do dvou týdnů na něj přišla 3 udání... A taky jsem kdesi četl, že počet udání na počet obyvatel za okupace měli nejvyšší Holanďani.
Kristian.nov Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Buzerace celní správy. Vometali se tady tři hodiny, nic nenašli, nikam jsme je nepustili, od ničeho zrovna nebyly po ruce klíče. Nakonec sepsali ten prd a konečně vypadli.Jo celníci se dovedou chovat jak hovada... K nám do jedný hospody nakračeli cca rok po ty slavný prohybici, v pořádku kontrola musí bejt. Ale voni nakračeli v pátek v devět večer do narvaný hospody, bylo jich asi pět a všichni v uniformách. A že od jakýho chlastu nemáme na provozovně fakturu, to odvezou. Je jasný, že od spousty flašek co sou na provozovně dýl, má fakturu účetní. Takže ty kokoti v pátek večer před plnou hospodou začali odnašet celý bedny s chlastem... Těm lidem už nikdy nevysvětlíš, že sme nic špatnýho neměli a že to za týden vrátili... Reklama jak svině..Celníci sou dobytek!
tommas4 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 hehe, u mě vždy docela na pohodu celní správa co se chlastu týká, taky mám vše v cajku,ale když jsem je před pár lety ved do skladu tak jsme šli kolem rampy kde seděl tenkrát náškuchař na cigáru, hrdý to novopečený majitel pár stromů se švestkama a první svojí slivovice . . . . . . nenapadlo mě nic lepšího než s těma uniformama za zády: "prosím tě, tady pánové kontrolujínelegální chlast, i na personálních pokojích, myslíš že nás můžeš vzít k tobě na pokoj?" tak bledýho člověka sem v životě ještě neviděl jako :D
Tittus Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Tak my tady máme nějaký prototyp zařízení na čištění nafty, na kterém se testuje vývoj a vylepšování. Žádnou naftu nevyrábíme a neprodáváme, vyteče z toho pár deci pro rozbory a testy, ale jelikož jsme ze zahraničí dovezli nějaké chemikálie, které se jim nezdály (testujeme pro zahraniční firmu, která si na testování zaslala vlastní vzorky o objemu 5 litrů), tak přišli na kontrolu a vymysleli si, že to zařízení nesmíme používat, protože nemáme daňový sklad. Pakárna - budeme si pořizovat daňový sklad kvůli pár litrům přečištěné nafty?
kuncák7 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Celníci momentálně potřebujou nějaké bodíky ( Policie je odmítla připustit k dalším a závažnějším tretným činům ( resp. ministerstvo vnitra odmítlo vizi ministerstva financí ). Vzhledem k tomu že jsem u nich také nějakou dobu byl, jedině dobře ( výběr ještě horší než k měšťákům, takže materiál špičkovej - blicí smajlík ).
Radimk Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Pro mě jsou celníci ta nejspodnější verbež a po poslední zkušenosti i zlodějská banda.
tommas4 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Celní správa je poslední tři roky docela "vidět" . . . pravomoci mají jako policie (opravte mě pokud se mýlím). . . přitom spadají pod MF . . . taková soukromá organizační složka mi to přijde? Nebo slyším trávu růst?
Tittus Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Faktem je, že přišli tři a při rozhovoru působili jako měšťáci po lobotomii. Chtěli vidět nějakou smlouvu, tak jsem jim strčil tu smlouvu se zahraničním partnerem v angličtině. Pět minut do toho tupě zíral a pak prohlásil, že tomu moc nerozumí. Nakonec chtěli odemknout nějakej sklad, tak jim kolega řekl, že odpovědná osoba s klíčema vyřizuje zrovna něco na finančáku a že už jsme ztratili dost času a máme další povinnosti. Tak to sepsali a šli do hajzlu. Chtěl jsem, aby do toho zápisu napsali, že nesmíme to zařízení teď používat, abychom měli zdůvodnění pro toho partnera, který si objednal vzorky, ale to odmítli napsat. Ale upozornili nás asi desetkrát, že to používat nesmíme, dokud nebudeme mít ten sklad a nějaký povolení. Na vydání povolení mají 60 dní. Šmejdi.
tommas4 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Celní sklad na pět litrů nafty? Boží
Kristian.nov Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Jo ouřední předpisy... Ty musí ouředník dodržovat i kdyby tam bylo napsáno, že si má každý ráno rozmazat hovno po tváři...Čím dál víc mě tendle velkej úřední moloch inspirovanej EU připomíná Starý mocnářství, tak jak ho popisoval Hašek ve Švejkovi... Ne ve filmu, tam je to zkreslený. Knížka je úplně jiná, sirová a dneska čím dál aktuálnější...
Karlos Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 (upraveno) Taky si myslím, že na tom nejsme nejlíp. Jeden můj klient (doktor od 68 žijící na západě Německa) vyprávěl, jak jednou jel v Mnichově na červenou a do dvou týdnů na něj přišla 3 udání... A taky jsem kdesi četl, že počet udání na počet obyvatel za okupace měli nejvyšší Holanďani.A kde je vlastně ta hranice do které se mě nic netýká a nic nevidím a od které už ano? A proč vlastně došlo k tomu, že zákony, pravidla a i naše chování jsou vnímány různě? Upraveno 27. února 2017 uživatelem Karlos
Tittus Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Celní sklad na pět litrů nafty? Boží No já jsem si nejdřív myslel, že prostě přišli na kontrolu, že někdo někde přehlídl v papírech a viděl 5000 litrů. Pak jsem se začal smát, ale když jsem viděl jejich kyselý ksichty, tak jsem pochopil, že to myslej vážně. A je mi jasný, že tady nebyli naposled.
Hasňa Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Taky si myslím, že na tom nejsme nejlíp. Jeden můj klient (doktor od 68 žijící na západě Německa) vyprávěl, jak jednou jel v Mnichově na červenou a do dvou týdnů na něj přišla 3 udání... A taky jsem kdesi četl, že počet udání na počet obyvatel za okupace měli nejvyšší Holanďani.Jo jo, ale vyprávěj to někomu s romantickou vizí západu získanou na výletech za známýma, kteří se kvůli návštěvy samozřejmě můžou přetrhnout. To pak i Rusko vypadá jako krásná země plná lidí se srdcem na dlani. Navíc když chlustnout na Česko je tak cool.
Karlos Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Ptal jsem se před chvílí, tak to zkusím znovu a trochu jinak.Ta tři udání - to je dobře, nebo špatně?
Chronař Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Ptal jsem se před chvílí, tak to zkusím znovu a trochu jinak.Ta tři udání - to je dobře, nebo špatně?Asi podle vkusu každého soudruha :-) . On to uváděl jako příklad toho, jaký jsou Němci kurvy.Udávat jízdu na červenou je podle mne zrudnost. Napsáno na mobilu
Karlos Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Když zrůdnost, tak kde je tedy ta hranice, do které je na něco upozornit špatné/zrůzné, a od které už správné?Je milion různých situací, navíc to každý vnímáme jinak. Je tedy správné chtít dodržovat zákony, nebo je to špatné? Před nedávnem se tu mnoho lidí rozčilovalo, že na aukru se nedodržují pravidla, všichni se předháněli kdo dřív prodejce udá a volali proč s tím nikdo nic nedělá. A to šlo jen o vlastní rozhodnutí kupujících, o nic víc.Projetí na červenou je taky nedodržování pravidel, ale i když někomu může jít o život, tak se to považuje za správné a oznámení za zrůdnost?Já to nějak nechápu. Proč se na dodržování pravidel díváme pokaždé jinak?
Hasňa Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 (upraveno) O tuhle debatu mi nešlo, i když je samozřejmě na místě. Tu hranici má každý jinde a obecné povědomí o jejím umístění, zpřísnění, či uvolnění se tvoří po generace. Mě šlo o tu zcela zcestnou generalizaci, že v Česku někdo prasknul dědka, on je teď smutnej, takže mi je z Česka na blití, protože to by se v Německu, nebo Rakouskou, nebo kdekoliv na západ od nás nestalo. Což je samozřejmě ...nepravda, řekněme. Upraveno 27. února 2017 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky