Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tikaj mi hodinky. Zajimava vec, mesic si toho clovek nevsimne, dava si je furt na to samy misto v nocnim stolku, najednou neco zaslechne.. a uz nevnima nic jinyho. A dorazila me zena, prej "dej si je na chodbu".

Odesláno

Naštvalo mě, že hodinky, které jsem měl mít pod stromečkem, visí na celnici...

A na těch, co mám na ruce, se mi objevily 3 škrábance na skle :(

Odesláno (upraveno)

Ja je mam na chodbe furt! :D

Kdyz dorazim dom,automaticky sundavam hodinky ze zapesti a odkladam si je na svuj botnik.

Ostatni kusy jsou v hodinkovnici v satne u loznice.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

A na těch, co mám na ruce, se mi objevily 3 škrábance na skle :(

Tohle se mi stalo uz mockrat, nejvetsi prdel je, ze asi trikrat na safirovym skle. Pochopitelne vubec nevim, kdy a hlavne jak jsem k tomu prisel...

Odesláno

To mi povídej... ale CO ?

Přece nebudu běhat !!

Taky myslím, že bude stačit trochu menší porce a víc přirozeného pohybu. Ale o tom běhání začínám uvažovat.

Odesláno

Já až se opravdu rozhodnu zhubnout, napíšu Karlosovi, a pojedu podle jeho fitness plánu. Do té doby bude moje váha oscilovat mezi zimními 115 - 118 kg a letními 99 - 105 kg. Asi je to přirozený, zvířata mění srst, já sílu podkožního tuku.

Odesláno

Číslo...

když jsem stoupl na váhu. Budu s tím muset něco dělat.

Já taky nejsem v poho. Vlezl jsem na váhu, a ta asi nějak ví, že mám humanitní vzdělání. Tedy písmenka, žádné číslice. Tak mi uctvě ukázala LO. Bohužel, teprve posléze mi došlo, že to nebylo LOW WEIGHT, ale LOW BATTERY :-)

Odesláno

Tohle se mi stalo uz mockrat, nejvetsi ..... je, ze asi trikrat na safirovym skle. Pochopitelne vubec nevim, kdy a hlavne jak jsem k tomu prisel...

Ale on ten můj škrábanec vypadá jak kdyby ho tam třemi prsty vyškrábla nějaká malá víla. Asi nějaká zrovna běžela kolem :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...