Effe Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Ostrava Nová Ves Vodárna... 13 minut zpátkynezkoušel jsi hlášku s rozleštěním ?
Effe Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Takhle mi narvat Panameru, tak dostanu ban na 20. Letale kousek dál , v Heřmanicích... :-)
Hasič Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Jj, a konecne bych omezil nakup hodinek, tam by mi stacili jedny. No vezmi to tak, mas k tomu autu nejaky vztah, rok na to šetříš a pak ti to nejakej dežo škrábne. A se ti zatmí.... a .... Upraveno 7. března 2018 uživatelem Hasič
Radek124 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Jo jo, rovnou na popravu... Nicméně je rozdíl mezi úmyslným činem a lapálií, které se (asi ne bezdůvodně) říká nehoda - a vypadá to že i maník s Ferrari to tak (i přes vzteky rudou barvu škopku) se zaťatými zuby bere...
Alexion Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Ostrava Nová Ves Vodárna... 13 minut zpátkyau. typek hodil vcelku neprijemny pohlad. nechcel by som tam byt :-D
Dantechno Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 To je samá keramika , šest pístků ... Co má dělat člověk v normálním autě když to před nim zadupne
straspol Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Stačí dodržet odstup a přizpůsobit jízdu stavu vozovky, možnostem vozidla a zohlednit vlastní schopnosti. Pak se dá žít i vedle keramik a šesti pístků...ale není to tak zábavný !!
Effe Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ten nabořený borec (nebo majitel) tam myslím psal , že stál na červenou půl minuty a pak dorazila ta alfa ....možná nový způsob seznamky :-)
mondeo2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Stačí dodržet odstup a přizpůsobit jízdu stavu vozovky, možnostem vozidla a zohlednit vlastní schopnosti nebuď zas takovej suchar....................život bez adrenalinu, to není vono........
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Dnes podáte , zítra dodáme ... Opět klasicky nezklamal (jedna zásilka 1 týdne, druhá 3 den ) . Natož Geis včera ráno objednáno, dnes převzato .... Nějak téhle politice přepravy nerozumím, tedy ani se nesnažím
Berbatow Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Vytocil mě jeden zákazník, který si objednal nějaké ona bez montáže, soused to prý perfektně umí. Včera dodáno kurýrem skoro 400km a manik mi dnes volá, kuwa já jsem chtěl 15 pravých oken a vy jste mi poslali levé, ani to nebudu vykládat a pošlu vám to zpět. Ty vogo já na infarkt a volám do fabriky, jestli se nespletli. Za 10 minut mi kkot volá, že se špatně podíval a je to v pořádku. Jsem zase zestárl o 10 let.
Murphy97 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak ja to tady ted poradne prikrmim! Me prave - a vlastne uz nekolik dnu - nastvalo vubec nic. Dalo by se vlastne rict, ze me nenastvalo vsechno.
prischera Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 To je krasny, nechces nekdy vyrazit na pivko? V posledni dobe me nejvic stvou lidi, ktery videj celej svet uplne cernej
Murphy97 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Pracuju na sobe, chci si posledni tretinu zivota (doufam!) uzit :-)Jo, zajdu rad :-)
Berbatow Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak ja to tady ted poradne prikrmim! Me prave - a vlastne uz nekolik dnu - nastvalo vubec nic. Dalo by se vlastne rict, ze me nenastvalo vsechno.Martas, doporučuji zajet do Bulharska, tam se naseres nejpozději do dvou dnů.
Marhi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Přiznám se, že mě každej den doráží diletantismus borců, co vymýšlí uzávěrky silnic a objížďky.Tak nám zavřeli Běchovice pani Mullerová. Ono se řekne, a co?Hodně. Kromě toho, že odřízli dost lidí co jezdí do práce do prahy, tak tam kde nic, tu najednou mooc živo. Jako okolí mám projeté na kole, ale už docházejí nápady. Perla nakonec. Objízdná trasa po Hradecké dálnici. Kterou za měsíc budou rekontruovat také. Banda pánských přirozenin. Jediná pozitivní věc. Měsíc budu jezdit mastnou tyčí a pak vytáhnu kolo. Ušetřím, zhubnu a sex dostane novej náboj.
nividic Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Simtě, co si Kuncak léčí nohu to tam seká ňaká sexetářka, buď rád, že jí to vyšlo aspoň takhle.
straspol Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Včera jsem nějakým omylem vlezl do obchodu se sportovníma potřebama. Musím říct, že jsem to tušil, ale překvapením jsem stejně zůstal jak opařenej. Samá ochrana, návleky úplně na všechno, chrániče na úplně každou část těla, helmy a přilby, já vůbec nechápu jak si ti lidi chtějí takovou jízdu třeba na inlajnech trochu užít, když ta výstroj, kterou přitom na sobě mají, se normálně ve středověku nosila do války...?
colommbo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Marhi: Kdepak nám to v Běchovicích zavřeli? Jezdívám tama do Prahy, ale na světelné křižovatce před sadem Běžců uhýbám z Českobrodské doprava a kol požární nádrže pod trať...
Doporučené příspěvky