Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, ale může se jezdit. Zavřít na týden by bylo lepší?

Bohuzel bylo. Toto je opravdu reseni pouze prechodne a v tomto pocasi a v zatizeni, ktere tato krizovatka ma, zcela nevhodne. Je to opravdu na kratkou dobu, pote se stav vrati ( jak ale pise pani mluvci, musi se vymyslet cele dopravni opatreni v cele lokalite - objizdna trasa ), ktera bude v tomto miste sakra slozita ( okolni ulice nestacej kapacitne ani svym stavem ).

Odesláno

Ale aspoň se to dá odložit na hodnější dobu, třeba na prázdniny...

Jinak ta silnice vypadá celá hrozně, ale jistě takhle vypadá leta, tak nevím proč je záplata takový problém. No, uzavírku si jistě užijete, a s pochopením.

Odesláno

Ale aspoň se to dá odložit na hodnější dobu, třeba na prázdniny...

Jinak ta silnice vypadá celá hrozně, ale jistě takhle vypadá leta, tak nevím proč je záplata takový problém. No, uzavírku si jistě užijete, a s pochopením.

Do prazdnin tuhle "opravu" budou muset udelat jeste minimalne 1x.

Zaplata jiste neni problem, spis odbornost a peclivost provedeni. Nad tim se lide pozastavuji. Na stav si uz jiste kazdej zvykl ( nejezdim tudy kazdy den, ale cca 2x tydne a bral jsem to jako normalni test tlumicu v praze ).

Odesláno

pche, to jste ještě málo viděli jak se spravují silnice. Tady u nás už jsem viděl i že se to svinstvo neobtěžovali ani uplácat lopatou. Prostě tam nechali krtince. Já nejdřív myslel že je vyhnal déšť nebo tak něco, jenže pak jsem stejnou "technologii" viděl na více místech. Velmi oblíbený je taky smrkací chobot, podivné zařízení které hadicí fouká asfalt s pískem. Vypadá to velmi malebně, dělá to takové hezké fleky, jak zásahy mimozemským paprskometem ve filmu. Po zasmrkání děr se to ještě vehementně zapudruje pískem. Po minulé opravě jsem jezdil do práce driftem jak Takumi Fujiwara. I po rovině to plavalo jak na čerstvým sněhu.

Odesláno

Dražil jsem dneska jedny X Windy na ebay. Měl jsem nějaký limit, který jsem 4 minuty před koncem ještě navýšil. Bohužel to dopadlo klasicky, v posledních sekundách tam někdo napálil 50 liber nad moje maximum. A to je mooooc chci. Sakra.

Odesláno

Dražil jsem dneska jedny X Windy na ebay. Měl jsem nějaký limit, který jsem 4 minuty před koncem ještě navýšil. Bohužel to dopadlo klasicky, v posledních sekundách tam někdo napálil 50 liber nad moje maximum. A to je mooooc chci. Sakra.

Někdo tady v nějakým vlákně psal-že by hoďky nad 13k nedal na ruku. Tak zkus příště nabídnout hned 13, a uvidíš. Za to X windy stát budou.

Odesláno

sku...enej Ebay a jeho Global shipping program, kdybych vedel, ze to prodejce bude posilat z UK timto zpusobem, tak no to kaslu. 

hodi mi to jenom nejake priblble tracking number, ktere nelze sledovat, takze vubec netusim, kde zasilka je a akorat to hlasi predpokladane doruceni 28.3.

kdyby to ten kkt poslal klasicky, tak to uz mam davno doma

NEKUPUJTE z Ebaye nic, kde to pojede pres Global shipping program!!! Ja si to nevsiml a ted lituju

Odesláno

NEKUPUJTE z Ebaye nic, kde to pojede pres Global shipping program!!! Ja si to nevsiml a ted lituju

Já ti ani nevim, jestli se to dá dopředu zjistit, taky mě to párkrát notně překvapilo. A taky je to se mi zdá dražší, než člověk počítal. A ještě se to občas zatoulá někam do zádele, to se stalo mě a protože jak píšeš je ten tracking v podstatě nefunkční, tak je s tím následně spousta práce a starostí.

Odesláno (upraveno)

prej da podle tohodle:

global_shipping_program.png

tady je k tomu nejakej clanecek: http://www.jaknakupovatna.cz/ebay/global-shipping-program/Global shipping program

kua, clovek se tesi na hodinky s tim, ze z UK vzdy vsechno prislo behem tri dnu a ted to vypada spis na dva tejdny a jeste ani nemuzu sledovat, kde to vezi

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno

sorac: http://www.jaknakupovatna.cz/ebay/global-shipping-program/

nebo tady se o tom docela diskutovalo: https://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=58&t=115913

jde o to, ze ebay pouziva nejakyho prepravce Pitney Bowes nebo kterej das to je, a je to pomale jak sfina a clovek vubec nema prehled, co je se zasilkou, aktualizace traking statusu je s velkym spozdenim a nez uvidis, ktery lokalni prepravce ti to doruci, tak uz klidne mohl dorucovat, pricemz klidne dorucuji na uplne jinou adresu, pac ta spravna se nekde na ebay ztrati... atd...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...