Pavelpu27 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Já byl vždycky platič a k přestupkům jsem se stavěl "jako chlap". Pak jsem jednou zjistil, že na mě PČR sehrála habaďůru a řekl jsem si dost. Od té doby budu využívat všecha svá práva, abych se postihu vyhnul. Zatím vedu 5:0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Já byl vždycky platič a k přestupkům jsem se stavěl "jako chlap". Pak jsem jednou zjistil, že na mě PČR sehrála habaďůru a řekl jsem si dost. Od té doby budu využívat všecha svá práva, abych se postihu vyhnul. Zatím vedu 5:0. Pod tohle se podepisuji. Potíž je, že zkušenost je nepřenositelná a lidi, kteří nemají negativní zkušenost s fízly a s úřady, nevěří, čeho všeho jsou ti šmejdi schopní. Doporučuji prostudovat web 30kmh.cz, vygooglit si příklady, jak dopadli lidé, kteří se "k tomu postavili čelem" (nechutná fráze), zatímco ti, kteří se nepřiznali byli v pohodě, nebo např. tento článekhttps://autobible.euro.cz/us-potvrdil-pul-roku-bez-ridicaku-za-003-promile-ukazuje-to-absurditu-nulove-tolerance-komentar/ (kdyby nikdy nepřiznal, že vzal léky, byl by v pohodě do 0,24 promile - absurdní, že...).Naposledy jsem se "k tomu postavil čelem" někdy v roce 2008, jel jsem asi 58 km/h na nesmyslné 50 km/h (kdo zná cestu od OBI na Roztylech nahoru k Chodovu, ul. Ryšavého, ví, jaký je tam 50 km/h nesmysl), zaplatil na místě 500 a pak jsem zjistil, že mám 2 body. Pak jsem si řekl, že takhle už ne a od té doby bojuju. Ještě v roce 2017 se šmejdi snažili argumentovat, že jsem "recidivista", protože jsem v roce 2008 dostal dva body. Je to hra o prachy - oni chtějí naše prachy za každou cenu, ale peníze jim nestačí, chtějí nás ještě ponížit a existenčně zlikvidovat. Není tedy důvod se nechat bez boje holit jako ovce. Od té doby taky bez ztráty kytičky, a to jsem dokonce zažil v jedné a té samé věci ve stejnou dobu jak (protiprávní) trestní řízení tak přestupkové, což je už samo o sobě protiprávní, což šmejdovi na úřadě v první instanci nijak nevadilo a dokonce mě shledal vinným. Kraj mu to samozřejmě shodil ze stolu a mezitím jsem hned na prvním soudním jednání vyhrál na plné čáře. Ale stačilo, abych byl třeba typický zbabělý Čech nebo tři týdny někde v zahraničí a mám třeba 10 tis. Kč pokuty a 2 body jenom za to, že jsem nebyl k fízlům dostatečně uctivý a ti si pak vymyslí cokoliv... Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Na druhou stranu si vážím všech, kteří se tomu jako chlapi staví a platí. Dokud bude takových drtivá většina, nechají mě na pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 No, na pocatku tehle debaty stala informace, ze dany kolega jel o 8 km/h vic, nez pripousti pravidla. Verim, ze "ti smejdi" jsou schopni hodne prasaren, ale v tomhle priade slo opravdu jen o jednoduche priznani chyby, a reseni s tim spojenych nasledku (coz se stalo, ted uz je to jen teoreticka debata). Trochu mi unika, co je nechutneho na postaveni se k veci celem, ja tim ostatne myslel jen primocare reseni, namisto pokryteckeho klickovani (zase - mluvim o tomhle konkretnim scenari... tak sakra, jel jsem rychle, chytli me, uznam to, zaplatim, vyrizeno). Ted reaguji opravdu jen na prispevek nade mnou, uz davno to neni reakce na prvotni impuls debaty... jen na nazory a emoce, ktere to rozvirilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) little_w: Ja obecne nerozumim tomu, ze nekdo vubec pripusti, aby mu nekdo "na dalku" rikal co je spravna a co je spatna rychlost. Ja jsem ridic, ja rozhoduju o tom co je spravny a jezdim diky tomu bezpecne (protoze fyzika, vetsinou jezdim pod limitem, jen na silnicich prvnich trid drzim kilo (zvyk z DE)). To jako kdyz si tady schvalime ze budeme mit ptaky max. 15cm dlouhý a ty ho budeš mít většího, uznáš vinu, postavíš se k tomu jako chlap a necháš si ho zkrátit a ještě za to zaplatíš pokutu? (edit: a pak se budes chlubit, ze ses k tomu postavil jako chlap a zaplatil ) Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Jsi schopen připustit, že řidičák je dnes pro spoustu lidí existenční nutnost?Jsi schopen připustit, že existuje nějaká fyziologická hladina alkoholu v krvi (do 0,2 promile)? A pak si vem, že v tomhle kocourkově nadýcháš 0,2 promile, a: A. jsi jouda, který fízlovi bezelstně v 19 hodin přizná, že sis ráno dal pivo. Nebo že sis dal kapky proti kašli. Pak jsi automaticky obviněn ve správním řízení, ve kterém můžeš dostat flastr až 20 tis. Kč (2,5-20 tis. Kč) a přijdeš o papíry až na jeden rok (6-12 měsíců), B. s fízly se zásadně nebavíš a nikdy nic z toho nepřiznáš, pak jsi v pohodě a nic se ti nestane. Zatímco v Reichu můžeš mít 0,5 promile (a jak to, že ti divní Němci nebourají častěji, než Češi...), ale Češi tleskají, když se pořádají hony na "pyráty", které skončí tím, že fízlové úplně přehradí magistrálu nebo Barranďák a berou jedno auto za druhým. Zvláštní, tento pronárod. Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 A vsimli ste si, ze v snad zadny zemi se na pravidla moc nehledi, kdyz je provoz ridky? Kazdej taknejak zodpovida sam za sebe. Ale jakmile je provoz velmi husty, kazde rychlostni omezeni je brano smrtelne vazne. To se mi treba celkem nelibi u nas, jelikoz tady na to "znali lokalni" ridici serou a pak to vyvolava dojem ze je kazdej druhej pyrat silnic a ze potrebujeme prohlubovat represi (ktera samozrejme nefunguje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Zceye: mas to hodne pomylene, cele.A. To ze smies soferovat, je vysada, nie automaticky narok. A smies to robit s tym, ze si suhlasil s vopred danymi pravidlami. Ano, zakon urcuke kolko smies ist, nie ty.B. Nie, nevsimli. Este v zivote som nepocul ze by sa na pravidla nehladelo ked je slaba premavka. Skor by som povedal ze vzdy ked ma zastavili (bez ohladu na stat. Pravda, jazdil som len v Europe) tak bola premavka podpriemerna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Zceye: mas to hodne pomylene, cele.A. To ze smies soferovat, je vysada, nie automaticky narok. A smies to robit s tym, ze si suhlasil s vopred danymi pravidlami. Ano, zakon urcuke kolko smies ist, nie ty.B. Nie, nevsimli. Este v zivote som nepocul ze by sa na pravidla nehladelo ked je slaba premavka. Skor by som povedal ze vzdy ked ma zastavili (bez ohladu na stat. Pravda, jazdil som len v Europe) tak bola premavka podpriemerna. +1 P.S. A to zrovna řídím tam, kde je povoleno 1 promile, ovšem provoz tomu odpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Naposledy jsem zastavil v Klánovicích kde jsem neměl, tady se zeptal co z toho může být, co mohu očekávat a druhý den jel na Korunní , zaplatil 500,- kč. Všichni jsme byli spokojeni. Někteří z Vás mají zvláštní sklony " ojebávat "Je až s podivem a smutné čím vším si zdůvodňujete porušení předpisů a následné sraní na benga, případně na správní úřad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nasel bych si te a dal ti do..... :-). Dopln si sam :-). Kamarade, to neni tak lehky, si myslim. Kdybys me uvedl, mel bych problem dolozit a dokazat, ze jsem neridil nebo nemohl ridit. Jinak, kdybys mel vic aut, tak by to melo byt jako u nas- nesdelis ridice, vinu ( pokutu ) platis ty. Posledni vetu mas zodpovezenou mou prvni :-).Treba se pletu, ale v tomhle to mam zakoreneny takhle ( u nas se, zcela popravde, tomuhle vyhejbame- jak nekdo zacne fabulovat/ kouzlit u odpovedi s tim, kdo ridil a neni to uplne jasne, spis leti dospod ).Nevím jak ve zde prodíraném Rakousku - ale v Německu pokuta vždy s fotkou řidiče, ve Francii fotka řidiče na vyžádání. To podle mě zužuje manévrovací prostor limitně k nule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Naposledy jsem zastavil v Klánovicích kde jsem neměl, tady se zeptal co z toho může být, co mohu očekávat a druhý den jel na Korunní , zaplatil 500,- kč. Všichni jsme byli spokojeni. Někteří z Vás mají zvláštní sklony " ojebávat "Je až s podivem a smutné čím vším si zdůvodňujete porušení předpisů a následné sraní na benga, případně na správní úřad.Proč jsi to nejel zaplatit rovnou? Kdyby ti tady všichni "ojebávači" napsali "neřeš, neplať" a nikdo jinej nic, tak na to hodíš bobek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Hoši, vy mi ale posouváte, že něco ojebávám, což většinou není pravda! Já se chovám zcela v rámci zákonných možností, které mám a využívám je na svou obranu. Orgány to dělají taky, tak proč bych se měl nechat stříhat a holit? Každé správní řízení je boj důkazů. Pokud orgány nejsou schopny ustát postih, je to jejich problém, ne můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Mám stejný názor jako Pavelpu27. Zvlášť když pomáhači a chráničí měří ne tam kde to má smysl (u školy apod.), ale někde těsně před značkou, v polích, na rovném úseku. Lidi jsou uvědomělí hlavně když jde o druhé. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Mám stejný názor jako Pavelpu27. Zvlášť když pomáhači a chráničí měří ne tam kde to má smysl (u školy apod.), ale někde těsně před značkou, v polích, na rovném úseku. Lidi jsou uvědomělí hlavně když jde o druhé.Děkuju ti, náčelníku, že ses mě zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Pánové, já se omlouvám, fakt nebylo mým úmyslem aby se to tu zhádalo. Jen mně prostě pobavilo, že pošlou překročení o 1km na 130. Protože ve srovnání s Českem se jinak chovaj dost rozumně. Kdyby do Paříže poslali řešit třeba parkování pražskou městskou policii tak to tam do tejdne vymře hlady. A není to 8, když už jsme u toho, dokázat prostě můžou ten jeden. A jinak, po Francii se mi pohybujou neustále minimálně tří auta, a každý můžou řídit dva až tři lidi. Abych věděl, kdo kdy přesně v jakej čas kterym jel, to by mi z toho jeblo. Za každýho "stavěče se čelem" jsem naopak rád, díky nim to funguje přesně jak píše Kuncák, kdo se nedá na první dobrou putuje dospodu, podle mně teda spíš do koše... Ty průpovidky s udělenejma výsadama, ojebávánim a podobně...no comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Mám stejný názor jako Pavelpu27. Zvlášť když pomáhači a chráničí měří ne tam kde to má smysl (u školy apod.), ale někde těsně před značkou, v polích, na rovném úseku. Lidi jsou uvědomělí hlavně když jde o druhé.Můj děda by na to pravil "kdyby se každej staral sám o sebe tak je o všechny postaráno..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Pánové, já se omlouvám, fakt nebylo mým úmyslem aby se to tu zhádalo. Jen mně prostě pobavilo, že pošlou překročení o 1km na 130. Protože ve srovnání s Českem se jinak chovaj dost rozumně. Kdyby do Paříže poslali řešit třeba parkování pražskou městskou policii tak to tam do tejdne vymře hlady. A není to 8, když už jsme u toho, dokázat prostě můžou ten jeden. A jinak, po Francii se mi pohybujou neustále minimálně tří auta, a každý můžou řídit dva až tři lidi. Abych věděl, kdo kdy přesně v jakej čas kterym jel, to by mi z toho jeblo. Za každýho "stavěče se čelem" jsem naopak rád, díky nim to funguje přesně jak píše Kuncák, kdo se nedá na první dobrou putuje dospodu, podle mně teda spíš do koše... Ty průpovidky s udělenejma výsadama, ojebávánim a podobně...no comment... nojo, ale tobě nepostaví v Klánovicích na návsi sochu, jako Longovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Do háje, zlomil jsem si čepelku na IQOSu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ano, zakon urcuke kolko smies ist, nie ty.Tak schvalne, dneska jsem jel do prace 180kmph, byly -2°C, vozovka sucha. A co si myslis ze mi urcil zakon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky