Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajimalo by mne, co si o tom myslí ty hostesky, za který ty femyny bojujou. Jinak čistě pro srandu bych, být na mistě lidí kolem ceremoniálu nebo na mistě favorizovaných jezdců, domluvil přitelkyně nebo kamarádky, aby za hostesky "zaskočily" a vitěze opusinkovaly.

Odesláno

Zajimalo by mne, co si o tom myslí ty hostesky, za který ty femyny bojujou. Jinak čistě pro srandu bych, být na mistě lidí kolem ceremoniálu nebo na mistě favorizovaných jezdců, domluvil přitelkyně nebo kamarádky, aby za hostesky "zaskočily" a vitěze opusinkovaly.

Neteř se v tomhle pohybuje a rozhodně z toho nejásá  :lol2: , její názor ale přesně odcitovat nemůžu, dostal bych tu ban.

Odesláno

Asi ministryni pro rovnost muzu a zen napisu, jak je to mozny, ze je na nasem foru tak malo aktivnich bab a at s tim laskave neco dela, kdo se ma furt koukat jen na chlupaty zapesti..

Tak si pomahame vlaknem Hodinky a zeny, ze?

Aspon, ze sem Monika sem tam neco da...

Odesláno

Neteř se v tomhle pohybuje a rozhodně z toho nejásá  :lol2: , její názor ale přesně odcitovat nemůžu, dostal bych tu ban.

Sa mala lepšie učiť. Mohla sedieť za kompom celé dni, tak ako ja a nadávať spoza monitora, tak ako ja :)

Odesláno

Sa mala lepšie učiť. Mohla sedieť za kompom celé dni, tak ako ja a nadávať spoza monitora, tak ako ja :)

Neboj, ona se učí docela dobře, tohle má jako brigádu. Na vysedávání u compu má celej život :-).

Odesláno

Dawe, díky za "výlev", tak nějak jsem to chtěl napsat taky... Já řeším lepíče tak, jak jsem tu psal v jiném vlákně: dotknu se levačkou brzdy, jenom tak, aby se rozsvítila světla, a lepíč zpravidla prudce zpomalí a přemýšlí, kde zastaví kvůli převlečení trenek. A hlavně se už dál nelepí, maximálně přijde nějaké to vyhrožování kostnatou pěstičkou či palba z fotonového děla. Ale reálné ohrožení pomine...

Jo, funguje, občas to tak dělám, když se blb lepí moc a nejde ho pustit. A předejdu některé jasnovidce - rychlostní limity mimo obec beru spíš jako doporučení a řídím se zdravým rozumem.

A ještě jedna dobrá metoda: tuhle jsem vezl na střeše kanape (nové v krabicích), tak 90 - 100 po státní silnici, a budete se divit, nikdo se nelepil. Kdo cítil potřebu předjíždět, předjížděl pěkně z dálky.

Návštěvník YPO
Odesláno

ja kdyz jel prvne s kloubem tak sem si rikal jakej vocas se mi lepi na prdel ...... a von sem to byl ja

Odesláno (upraveno)

BTW Thajsko na vás. Teď jsem tu na dovolené a po každém přejiti ulice děkuji za přežití.

Radši nic.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

ja kdyz jel prvne s kloubem tak sem si rikal jakej vocas se mi lepi na prdel ...... a von sem to byl ja

To patří do Ze života.... :-D

Odesláno

https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/ubodana-divka-sebevrazda-aneta-rodova-zachranna-sluzba-soud.A190731_111510_krimi_iri

Tohle je snad nějaký vtip ne?

To se někdo, po kokainu dokáže fakt takto ubodat?

No jistěěě.... bodla se 5x poté si oblékla triko a bodla se ještě 4x .... a ten telefonát se záchrankou.... celé je to WTF?
Odesláno (upraveno)

https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/ubodana-divka-sebevrazda-aneta-rodova-zachranna-sluzba-soud.A190731_111510_krimi_iri

Tohle je snad nějaký vtip ne?

To se někdo, po kokainu dokáže fakt takto ubodat?

"V bytě s ní byl v tu chvíli podnikatel libanonského původu Ahmad Hassan Ibrahim a jeho přítelkyně Kateřina."

"Libanonský podnikatel Ahmad Hassan Ibrahim, který byl svědkem v případu neobvyklé sebevraždy třiadvacetileté Anety Rodové, loni Česko opustil. Odcestoval zpět do vlasti. ?Od jeho (bývalé) manželky jsem se dozvěděl, že se do republiky nehodlá vrátit,? sdělil Ibrahimův právní zástupce Milan Hulík. "

:eek:

Dodávám, že ctím presumpci neviny, ale obočí to nadzvedne.

Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...