Micey Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Ty sou v dodavkach.. a tiraci makaj, tech je mi spis lito. Pokud to teda nejsou Polaci. Upraveno 30. července 2019 uživatelem Micey
Bob Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Nejhorsi ridici maj tu kameru vepredu a vzadu :-)10 aut na dlouhy rovince je uplne v pohode, vetsinou jedou tak 70 kmh za nakladakem Cestou na jih se to obcas stane ze clovek musi predjet treba 20 aut na nekolikrat aby se dostal pred ten nakladak za kterym vsichni tupe jedou
DavidLC Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Já se tady přihlásím k těm brzdám, u nás kolem vsi jsou lesy, kde jedu i pod pade. Daňci a srnčí tam mají veksly a nepotřebuju je vozit na kapotě. A párkrát na mě někdo koukal jako na vola, když mě bral a je mi to fuck.Třeba dneska kolem čtvrté odpoledne 4 kousky přede mnou. Ta chvilka v dojezdu mi za to riziko nestojí....
OndraTce Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Ty sou v dodavkach.. a tiraci makaj, tech je mi spis lito. Pokud to teda nejsou Polaci.V dodávkách sice jsou, ale myslím si, že vzhledem ke svým řidičským výkonům si samostatnou kapitolu zaslouží=)
zceyee Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Já nevím, přijde mi debilni se lepit i blikat, ale cestou do práce potkám tolik lidí v levém, co se nedivaji za sebe, že to snad ani nejde. Hlavně pro to, co už tu někdo psal - pokud neuhnou vcas, a ja musim pribrzdit, tak se prostě s tím českým snem znova nerozjedu. A teď babo raď, co s tím. Nikdy jsem to nedělal, ale jedu, blik, pokud nereaguje sundavam nohu z plynu a bliknu znova, pokud ne, bilkam intenzivně, dojizdim k němu a brzdu mačkam, až na poslední chvíli... není to ani zdaleka ideální, ale jak to dělat líp mě nenapadá. Každopádně se dostavam do kategorie blikac i lepič, což mě netěší, ale nevím, co s tím, rád si necham poradit.Dvakrat problik z dalky je ok, znam i lidi co drzi levej a cekaj na problik aby se zaradili do pravyho, neni v tom nic agresivniho. Lepit se je nesmysl, proste si drz odstup a on az bude mit velkej prostor uhne, ty rozjizdis sice cesky sen, on treba 52kW dodavku a tak ty kamiony proste predjede vsechny protoze se dalsich 10km nechyta. Neudelas s tim nic, musis na brzdy, ale lepit a problikavat je hloupost. Ja se nelepim, minuly tyden jedu za nejakym autem asi 180-190 a na dalnici v zatacce jsme museli brzdit na nulu vsichni, protoze starsi pan po ceste z prace zkolaboval a ve 130ti z ty dalnice vyletel, skoncil na strese. To clovek nikdy neceka ze zrovna na ty dalnici bude muset brzdit na nulu, takze lepit se na nekoho je red flag, v jakymkoliv pripade. Navic to muze bejt dement a v tom levym ti tu brzdu z pomsty zaslapne. Upraveno 30. července 2019 uživatelem zceyee
ragu Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Sotva člověk zažene chronokrizi novým kouskem, v inzerci se objeví hned dvě věci co jsem chtěl vyzkoušet. Kam se na tohle hrabou problémy s idiotama na silnici a uprchlíci s Babišem.
stenly Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Jo to znám:) je to nedostatek serotoninu, stačí ho zvednou zase jedním kouskem:)
ragu Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Obávám se, že na to není moje peněženka připravena.
Zlý Jabko Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Tak potom zbývá nějaký další koníček, milenky nebo SSRI
zbuddy Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 to musel tu rychlost ale někde nabrat, nebo tě začal předjíždět, než si začal brzdit před přejezdem jinak jestli dobře vidím, je to přejezd se světly a tam se smí jet 50 ne? silnice je to rovná a pokud viděl do předu, tak se podle mě nic strašného nestalo. alespoň si ho měl z krku a oba jste měli klid.Nevidíme světla z naší strany, zdali svítí. Když tenkrát nesvítila, tak musel jet 30. Mne takto před cca 25 lety vydusili poliši na karlovarské na přejezdu u Jenče. Vypnuli světla a za bukem odchytávali. Jel jsem se Š125 a měl jsem za sebou těžký přívěs, takže jsem nechtěl zbytečně zpomalovat a bylo to."(3) Ve vzdálenosti 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění smí řidič jet rychlostí nejvýše 30 km/hod. Svítí-li přerušované bílé světlo signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení, smí 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění jet rychlostí nejvýše 50 km/hod."
stenly Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Obávám se, že na to není moje peněženka připravena. Tak potom zbývá nějaký další koníček, milenky nebo SSRI To je pravda a milenka ti zvedne ne jen serotonin:) peněženku umí ovšem provětrat značně zlaté hodinky
dawe009 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Nevidíme světla z naší strany, zdali svítí. Když tenkrát nesvítila, tak musel jet 30. Mne takto před cca 25 lety vydusili poliši na karlovarské na přejezdu u Jenče. Vypnuli světla a za bukem odchytávali. Jel jsem se Š125 a měl jsem za sebou těžký přívěs, takže jsem nechtěl zbytečně zpomalovat a bylo to."(3) Ve vzdálenosti 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění smí řidič jet rychlostí nejvýše 30 km/hod. Svítí-li přerušované bílé světlo signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení, smí 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění jet rychlostí nejvýše 50 km/hod."Mohl bych tady napsat, co si myslím o dopravní policii a jejich praktikách...ale nebudu to dělat. Jinak pokud nesvitila, měl by podle zákona jet 30..pak mu případně nehrozí postih. On to vyhodnotil tak, že jel 90 a nestalo se vůbec nic. Já bych to uzavřel tak, že jezděme tak, abychom v pořádku dojeli a abychom neohrožovali a co nejméně otravovali ostatní. Je mi prd po tom, proč jel 90. Třeba je to frustrát, třeba k tomu měl důvod, třeba se mu jen chtělo..co já vím. Pokud mě neohrozí, ať si jede jak chce. Obecně mi to přijde bezpečnější než jet 90 a pak před přejezdem, kde je 50, zabrzdit na 30. Což neříkám, ze byla tahle situace, myslím to fakt obecně. Takhle prostě předjel a jel dál, vyřešeno. Pokud se to někoho dotýká jen proto, že jel rychleji, než kolik říkají předpisy, měl by se zamyslet nad tím, jestli ve svém životě neřeší zbytečný číčoviny.
hedonista Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 další sport bez tradičních hostesek? https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/tour-de-france/posledni-tour-s-hosteskami/r~496b62f0b1d811e9bb450cc47ab5f122/
Gustaf Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 další sport bez tradičních hostesek? https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/tour-de-france/posledni-tour-s-hosteskami/r~496b62f0b1d811e9bb450cc47ab5f122/tak je budou vocucavat chlapi a bude klid
hedonista Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 To ovšem bude dost tristní pohled...
Gustaf Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 To ovšem bude dost tristní pohled...to je věc druhá...
Lynx12 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 další sport bez tradičních hostesek? https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/tour-de-france/posledni-tour-s-hosteskami/r~496b62f0b1d811e9bb450cc47ab5f122/Svět se v prdel obrací.....
koveras Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Toto fakt, ale fakt začína byť "choré". Nikde nebudú hostesky, 007 bude čierna žena... fakt neviem, kam a prečo smeruje zábavný priemysel
Wanderer Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Jako když je někde potřeba "ministryně pro rovnost mužů a žen", tak tam už nepomůže ani svěcená voda...
sibirnaya Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Asi ministryni pro rovnost muzu a zen napisu, jak je to mozny, ze je na nasem foru tak malo aktivnich bab a at s tim laskave neco dela, kdo se ma furt koukat jen na chlupaty zapesti..
Doporučené příspěvky