mAra_ Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Ahojte,začínám svou cestu 50ti prvních příspěvků, tak proč ne zrovna tady... Manželka si vedle mě barvila vlasy a jak měla ten humus napatlanej na hlavě, poprosila mě, jestli bych jí nedones z koupelny růžový zubní kartáček který tam má právě na tyto účely. I vydal jsem se do koupelny abych uviděl že jedinej popisovaneje kartáček je tam ten, kterym si každej den drhnu tesáky... Takže tak. mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 WTF... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Jéé na tohle jsem narazil až dneska. Muselo to být o minuty, protože já psal do Eltonu 10.12. a zálohovou fakturu platil 13.12. v 7:42. Jinak mě ne zrovna naštvalo, ale spíše vyděsilo, že ty neprůstřelný skla na Orlík LE prý praskají. Hledal jsem na Chronomagu o tom nějakou zmínku, ale nic jsem nenašel. Nabídli mi místo toho safír, ale ten nechci, tak doufám, že mi taky nepraskne sklo. Natval mě organic a Orlík L.E. výr. číslo 45/45 . Ještě před osmou ráno mi ho v Eltonu nabízeli a když jsem chtěl zálohovou fakturu, tak že prej to někdo stihnul dřív. Tak mě vyfakovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Praskají v množném čísle jo? Tak to je blbý, já myslel že to jedno, o kterým vím, byla náhoda, nikoliv konstrukční chyba. Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Dnes jsem odesílal balíček s hodinkami pošta letos za naprosto stejný naúčtovala opět o 10,-Kč více než loni:furious: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Prý dva případy, ale stejně to risknu. Safír na Orlíkách nechci. Praskají v množném čísle jo? Tak to je blbý, já myslel že to jedno, o kterým vím, byla náhoda, nikoliv konstrukční chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Jéé na tohle jsem narazil až dneska. Muselo to být o minuty, protože já psal do Eltonu 10.12. a zálohovou fakturu platil 13.12. v 7:42. Jinak mě ne zrovna naštvalo, ale spíše vyděsilo, že ty neprůstřelný skla na Orlík LE prý praskají. Hledal jsem na Chronomagu o tom nějakou zmínku, ale nic jsem nenašel. Nabídli mi místo toho safír, ale ten nechci, tak doufám, že mi taky nepraskne sklo. Praskají co vím hodně, ale tady se to neřešilo, jelikož to mělo být veřejné tajemství. Jo abych nezapomněl, měl jsem ti od slečny Jankové vyřídit, že ti dají vědět jestli ti tam dají safír nebo plast. Tobě se už ozvali? Mě ještě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Praskají co vím hodně, ale tady se to neřešilo, jelikož to mělo být veřejné tajemství....Fotka není moje, přesto si dovolím, ji sem hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Ajajaj, to je smutné podívání. Ale budu optimista, třeba budu mít štěstí a toto mě nepotká Jinak mě právě naštvali, že v kantýně nemají máslo, tak budu mít na snídani suchou housku Fotka není moje, přesto si dovolím, ji sem hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Máte to taky? Pravidelně každý den v 7:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Máte to taky? Pravidelně každý den v 7:00. Jo, je to "odjakživa" každý den v této době, zřejmě nějáká údržba systému. Ale trvá to jenom pár vteřin (aspoň u mně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) A je to venku. organic - jsi vždycky tak indiskrétní ukecánek, že neodoláš nutkání napsat to, co všichni vědí, ale nikdo to nechce vyslovit ??? :D Jinak by mě opravdu zajímalo, jestli tam místo bullitproof jde dát plast - mám za to, že plast vyžaduje jiný zámek na pouzdru - aby to zas nebyl experiment. Kdyby to šlo, tak bych volil plast, ale stejně hodně hodně vypouklý a silný, jako na originálu, dává to hodinkám velmi žádoucí 3D rozměr. Ale páč jsem taky žvanil, tak zkrátka musím napsat, že .... mi říkal, že mu takové sklíčko v eltonu bohužel nedokázali vyrobit. Tak je třeba přitlačit je brutálně ke zdi, aby to dokázali. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Jéé já netušil, že je to tajný. A vlastně proč? Kdyby se mi toto stalo na Primkách za 45 kolíků, určitě bych si tu postěžoval... Jinak plexisklo by dle mého názoru byla dobrá volba. A je to venku. organic - jsi vždycky tak indiskrétní ukecánek, že neodoláš nutkání napsat to, co všichni vědí, ale nikdo to nechce vyslovit ??? :D Jinak by mě opravdu zajímalo, jestli tam místo bullitproof jde dát plast - mám za to, že plast vyžaduje jiný zámek na pouzdru - aby to zas nebyl experiment. Kdyby to šlo, tak bych volil plast, ale stejně hodně hodně vypouklý a silný, jako na originálu, dává to hodinkám velmi žádoucí 3D rozměr. Ale páč jsem taky žvanil, tak zkrátka musím napsat, že .... mi říkal, že mu takové sklíčko v eltonu bohužel nedokázali vyrobit. Tak je třeba přitlačit je brutálně ke zdi, aby to dokázali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Je mi moc líto lidí, fanoušků, kteří zaplatili desítky tisíc za hodinky, kterým praská sklo. Je to škoda, ta limitka Orlíků se moc povedla, ale tohle to opět sráží do hlubin šlendriánu Doufám, že se to podaří vyřešit ku spokojenosti majitelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Člověku by se skoro chtělo říct, že by to ani nebyl Prim, kdyby vše bylo bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Jogurt - i když chápu PROČ to dělá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Jogurt - i když chápu PROČ to dělá...... Co to je za mluvu? Zní to trochu jako Svazijština Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Člověku by se skoro chtělo říct, že by to ani nebyl Prim, kdyby vše bylo bez problémů Primu uz se nemuze clovek smat, divit ani plakat ... jenom by me zajimalo, kde furt schanej hejly, co to porad zkousi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Co to je za mluvu? Zní to trochu jako Svazijština No vidíš to, ani jsem si původně nevšiml, tak jsem byl naštvaný, že jsem na chvíli zapomněl česky, ale už je to zase v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky