Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ahojte,

začínám svou cestu 50ti prvních příspěvků, tak proč ne zrovna tady...

Manželka si vedle mě barvila vlasy a jak měla ten humus napatlanej na hlavě, poprosila mě, jestli bych jí nedones z koupelny růžový zubní kartáček který tam má právě na tyto účely. I vydal jsem se do koupelny abych uviděl že jedinej popisovaneje kartáček je tam ten, kterym si každej den drhnu tesáky...

Takže tak.

mAra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jéé na tohle jsem narazil až dneska. Muselo to být o minuty, protože já psal do Eltonu 10.12. a zálohovou fakturu platil 13.12. v 7:42.

Jinak mě ne zrovna naštvalo, ale spíše vyděsilo, že ty neprůstřelný skla na Orlík LE prý praskají. Hledal jsem na Chronomagu o tom nějakou zmínku, ale nic jsem nenašel.

Nabídli mi místo toho safír, ale ten nechci, tak doufám, že mi taky nepraskne sklo.

Natval mě organic :angry: a Orlík L.E. výr. číslo 45/45 .

Ještě před osmou ráno mi ho v Eltonu nabízeli a když jsem chtěl zálohovou fakturu, tak že prej to někdo stihnul dřív. Tak mě vyfakovali

Odkaz ke komentáři

Jéé na tohle jsem narazil až dneska. Muselo to být o minuty, protože já psal do Eltonu 10.12. a zálohovou fakturu platil 13.12. v 7:42.

Jinak mě ne zrovna naštvalo, ale spíše vyděsilo, že ty neprůstřelný skla na Orlík LE prý praskají. Hledal jsem na Chronomagu o tom nějakou zmínku, ale nic jsem nenašel.

Nabídli mi místo toho safír, ale ten nechci, tak doufám, že mi taky nepraskne sklo.

Praskají co vím hodně, ale tady se to neřešilo, jelikož to mělo být veřejné tajemství. Jo abych nezapomněl, měl jsem ti od slečny Jankové vyřídit, že ti dají vědět jestli ti tam dají safír nebo plast. Tobě se už ozvali? Mě ještě ne
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Praskají co vím hodně, ale tady se to neřešilo, jelikož to mělo být veřejné tajemství....

Fotka není moje, přesto si dovolím, ji sem hodit.:)

post-147-048521100 1294093957.jpg

Odkaz ke komentáři

A je to venku.

organic - jsi vždycky tak indiskrétní ukecánek, že neodoláš nutkání napsat to, co všichni vědí, ale nikdo to nechce vyslovit ??? :D :D :cheers:

Jinak by mě opravdu zajímalo, jestli tam místo bullitproof jde dát plast - mám za to, že plast vyžaduje jiný zámek na pouzdru - aby to zas nebyl experiment. Kdyby to šlo, tak bych volil plast, ale stejně hodně hodně vypouklý a silný, jako na originálu, dává to hodinkám velmi žádoucí 3D rozměr. Ale páč jsem taky žvanil, tak zkrátka musím napsat, že .... mi říkal, že mu takové sklíčko v eltonu bohužel nedokázali vyrobit. Tak je třeba přitlačit je brutálně ke zdi, aby to dokázali.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Jéé já netušil, že je to tajný. A vlastně proč? Kdyby se mi toto stalo na Primkách za 45 kolíků, určitě bych si tu postěžoval...

Jinak plexisklo by dle mého názoru byla dobrá volba.

A je to venku.

organic - jsi vždycky tak indiskrétní ukecánek, že neodoláš nutkání napsat to, co všichni vědí, ale nikdo to nechce vyslovit ??? :D :D :cheers:

Jinak by mě opravdu zajímalo, jestli tam místo bullitproof jde dát plast - mám za to, že plast vyžaduje jiný zámek na pouzdru - aby to zas nebyl experiment. Kdyby to šlo, tak bych volil plast, ale stejně hodně hodně vypouklý a silný, jako na originálu, dává to hodinkám velmi žádoucí 3D rozměr. Ale páč jsem taky žvanil, tak zkrátka musím napsat, že .... mi říkal, že mu takové sklíčko v eltonu bohužel nedokázali vyrobit. Tak je třeba přitlačit je brutálně ke zdi, aby to dokázali.

Odkaz ke komentáři

Je mi moc líto lidí, fanoušků, kteří zaplatili desítky tisíc za hodinky, kterým praská sklo. Je to škoda, ta limitka Orlíků se moc povedla, ale tohle to opět sráží do hlubin šlendriánu Posted Image Doufám, že se to podaří vyřešit ku spokojenosti majitelů.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...