Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úplně ten samej problém. Jsem doma celej den a když si sejdu dát nářadí do auta a ze zvyku mrknu do schránky, tak výzva. Ach jo.

To je už úplná klasika...

Ale vymyslet nový poplatky dokážou. Aktuálně 5 Kč za doručení složenky inkasa (SIPO)od října. :suicide_anim:

Odesláno

Taky ČP. Posílal jsem jednomu členovi hodinky a dnes mi poslal fotky vykradeného balíčku. Kurvy šikmooké. Ale posílal jsem jako pojištěnou zásilku, takže doufám, že se k tomu postaví čelem.

Jak ne, bude divočina, doklady mám, fotky vykradeného balíčku taky ( fotku dokladu jsem poslal i dotyčnému členovi) .... zm.di zgurvený.

Odesláno

Dneska kolem poledne debil na Shellce v Brně v Bohunicích.

Audina Q5 (brněnská značka) zaparkovaná v myčce a maník si dával na prodejně kafe.

A ještě se divil, co se mi na tom nelíbí, že zablokuje myčku a dává si kafe.

Jo, auto se, samozřejmě, neumývalo, pán si ještě musel koupit lístek, až dopil kafíčko.

Naštěstí se hned zvednu, jinak bych ho asi plesknul, vola.

asi bych se otočil k personálu a řek že jim pán jistě udělá pořádnou útratu když jim může blokovat kšeft na myčce. A jel bych se umejt jinam.
Odesláno

Taky ČP. Posílal jsem jednomu členovi hodinky a dnes mi poslal fotky vykradeného balíčku. Kurvy šikmooké. Ale posílal jsem jako pojištěnou zásilku, takže doufám, že se k tomu postaví čelem.

Jak ne, bude divočina, doklady mám, fotky vykradeného balíčku taky ( fotku dokladu jsem poslal i dotyčnému členovi) .... zm.di zgurvený.

No to je přesně ono proč nechci posílat věci poštou.Lidi se mi pořád diví,ale to je ten důvod-vykradený,zničený,ztracený nebo pozdě doručený balíček již znám a běhání kolem toho a řešení reklamací mne fakt nebaví.

Odesláno

No to je přesně ono proč nechci posílat věci poštou.Lidi se mi pořád diví,ale to je ten důvod-vykradený,zničený,ztracený nebo pozdě doručený balíček již znám a běhání kolem toho a řešení reklamací mne fakt nebaví.

Stalo se mi to poprvé. Ještěže jsem zvyklej pojišťovat minimálně na 5000 Kč. Asi full palbu nedostanem, ale i tak...pojistné jsem zaplatil a kolegovi došla pouze roztržená bublinková obálka + reklamační lístek. Fotodokumentace je, takže ať mi políbí celá česká pošta p...l.

V kontextu všeho mi jejich motto :" dnes podáte,zítra dodáme" přijde jak blbej vtip. A jsem odhodlanej, pokud se budou cukat, udělat pěknej bugr !!!! A vychutnám si to !

Odesláno (upraveno)

Šak jo. Bych sem zanadával hned co jsem přišel domů ale propustili by mne...

Stydím se za kolegy. Už tu poštu hájit nebudu. Leda by mi přidali...

Giliovi se omlouvám, ostatním také.

Edit: stejně to byl nějakej čtvrtinteligent, když nezbalil i ti obálku, ale zase je fakt, že asi jen šáhl, roztrhl, vytáhl a bylo...

Jsem se nakakal, zítra se poptám na inspekci jestli něco nesledujou, ono většinou s jídlem roste chuť a v tom kvantu si myslí, že se to nedohledá. Akorát to trvá... Tamto ohlídám. Cukaj necukaj, morální a historická hodnota balíčku byla nedocenitelná. Basta.

Upraveno uživatelem Dr.Watson
Odesláno

ja teda nevim, ale hodinky do 30ti posilam postou bez problemu, hodinky drazsi - zatim nejvic za 105 - kuryrem, a zatim dobry - musim zaklepat na drevo. jeden v clen mi dokonce poslal pres kilo v petilitrech v obalce v cennym baliku a doslo. asi jsem dite stesteny. jinak u nas postacka pracuje vzorne, vetsi balik samozrejme netaha - hodi listek do schranky, je tam napsany z duvodu vetsich rozmeru vyzvednete na poste, mensi baliky - tricka apod - mi normalne donese - chodi chudak pesky s tim vozikem. na poste same sympaticke usmevave slecny, jediny problem, co jsem kdy s CP mel, byl rozbitej displej na noteoobku, co sem koupil na aukru - ale kdo vi, jak to bylo, prodejce byl kokot a notebook strcil akorat do ty kabele a nijak nezabalil, ani bublinky ani nic - a poslal.. a pro vasi informaci, posledne sem posilal balik za 80 do USA - velkej, 10kg, letecky, pojisteno do 5tis - a vse v pohode...

Odesláno

Však já Ti, milý Watsone, nenadávám. Ty za to rozhodně nemůžeš. Osobně si myslím, že nějakej brigádník (schválně by to chtělo statistiku, jestli to během prázdnin nestoupá)....jak jsem psal, stalo se mi to prvně a že už jsem takhle pár hodinek posílal! Ne, že by to nenasralo, to zase ne.....

A jak jsem psal, posílám Ti další :lol:

4 All -

však jukněte, jak může dorazit pojištěná zásilka :

post-1110-030888400 1312911241.jpg

Odesláno

Sibir a v jaky mene tech 80 bylo - ja posilal do USA balik cca 5kg, letecky se zakladnim pojistenim za dvojku a levnejsi nic pry nebylo, jen lodi, dodani mesic a cena asi 800 bez pojisteni..

EDIT: Uz to chapu, 80 byla cena obsahu ne cena sluzby :D

Odesláno

jj, ale dostkrat uz usa nepojisteny..pokud zakaznik vylozene netrva na fedex, dhl, ups apod, kde je problem, ze cena postovneho je urcena rozmerem baliku - jejich slavna objemova hmotnost, tzn. balik 70x60x50 vyjde ca na 15 tis, tak CP, posleze USPS v USA, a postovny je pak jen kolem tri ctyr litru..

Odesláno

Tak ta obálka je masakr! já zatím taky vždy štěstí ale v obálce bych víc jak 10ku neposlal a hodinky za kilo bych si fakt rád převzal osobně tedy pokud nejsou nové ,tam není co vykoukat. Jinak DHL velká obálka do německa 1200 kč a česká pošta 149 kč.

Odesláno

Zajimave je, ze to tak nefunguje i obracene. Teda z Nemecka poslano pres DHL, ale nedorucuje to v CR DHL, nybrz Ceska posta....

Odesláno

Ty ceny za poslání, to je vůbec p...l. Když mi posílá jeden německej prodejce pravidelně balíček, tak je to přes Hermes (v ČR doručuje DPD) a poštovné si účtuje 8,90 EUR a jsem si jist, že to ze svého nedoplácí.

Když mu budu stejný balíček posílat přes DPD já, bude mě to stát asi 4krát tolik.

A Česká Pošta, to je vůbec kapitola sama pro sebe. Nechápu ty jejich služby a ceny.

Když posílám na Slovensko, tak jedině jako cenné psání, což stojí kolem stovky a můžu si to pojistit, jak chci.

Když pošlu stejnou věc jako balík s udanou cenou, zaplatím 3krát tolik. Rozdíl fakt nechápu.

Jinak se snažím věci balit kvalitně a pojišťovat na vyšší částky, dobrá je pojistka (i levných věcí) na 15.000Kč a více.

Dávají tomu červenou nálepku a jede to v nějakým speciálním režimu. A cena za poslání je dražší jen o pár korun.

Odesláno

Zajimave je, ze to tak nefunguje i obracene. Teda z Nemecka poslano pres DHL, ale nedorucuje to v CR DHL, nybrz Ceska posta....

protoze DHL je v nemecku deutsche post..
Odesláno

Mě poslal hanák opravený TH spediční službou IN TIME viz.http://www.intime.cz/

Nikde jsem se tedy nedozvěděl jejich ceny, ale služba na jedničku. Hanák odpo poslal, druhý den ráno mi volal řidič v kolik hodin bych si přál balíček doručit. Při předání mě doporučil balíček otevřít a zkontrolovat obsah, zeptal se zda-li je vše tak jak má být a s hláškou, přeji hezký zbytek dne odjel. Prostě tak, jak to má být :smile_anim:

Odesláno

To je už úplná klasika...

Ale vymyslet nový poplatky dokážou. Aktuálně 5 Kč za doručení složenky inkasa (SIPO)od října. :suicide_anim:

Jo, taky jsem včera dostal Rozpis SIPO za srpen.

"Česká pošta je od 1.10.2011 nucena zpoplatnit částkou 5 kč Rozpis bezhotovostní platby SIPO doručovaný do schránky."

Sakra, kdo ji k tomu "přinutil"? Pohrůžka smrtí?

Někdo ve vedení přišel na to, že zpoplatnit SIPO po mnoha letech zdarma jsou doslova prachy na zemi které je třeba jen zvednout.

Při hrubém počtu majitelů SIPO účtů - 4 miliony!, se ve výsledku už jedná o těžký balík 240 mil.kč za rok!

Nevěřím, že se zničeho nic stalo SIPO nějak administrativně náročnější.

Odesláno (upraveno)

Naštval mě řemínek na Marathonech CSAR...

http://www.thewatchforum.co.uk/index.php?showtopic=54754

A vlastně ani nevím kdo mě štve... jestli Marathon krade nebo Prim kecá... protože Prim na svých stránkách tvrdí: "Design náramků vychází z řemínku hodinek Prim Orlík."

http://www.prim.cz/novinky.php?act=show&id=187

...v člověku ta hláška navodí pocit, že řemínek byl vyvíjen společně se swiss výrobcem

edit: obrázek si samozřejmě uděláte, stačí se zamyslet nad časy uvedení produktů na trh ;)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Naštval mě řemínek na Marathonech CSAR...

http://www.thewatchf...showtopic=54754

A vlastně ani nevím kdo mě štve... jestli Marathon krade nebo Prim kecá... protože Prim na svých stránkách tvrdí: "Design náramků vychází z řemínku hodinek Prim Orlík."

http://www.prim.cz/n...act=show&id=187

...v člověku ta hláška navodí pocit, že řemínek byl vyvíjen společně se swiss výrobcem

edit: obrázek si samozřejmě uděláte, stačí se zamyslet nad časy uvedení produktů na trh ;)

Proč bys měl bejt naštvanej? Prostě standardní řemen, kterej kupuje Marathon na svý hodinky a Eltón ho prodává, že ho taky někde vygůglil.
Odesláno

Jo, taky jsem včera dostal Rozpis SIPO za srpen.

"Česká pošta je od 1.10.2011 nucena zpoplatnit částkou 5 kč Rozpis bezhotovostní platby SIPO doručovaný do schránky."

Jj, to mě taky nakrklo. Zajdu na poštu a nechám si to poslat e-mailem. To by mělo být nadále zdarma.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...