quest987 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 dneska sme se o tom bavili s otcem pritelky , kdyz chambers ulil tak rikame to se stat Boltovi nemuze a ono ouha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 ze jsem prosral skvelou aukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Mě poslední dobou se*e tak nějak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Mě serou pondělky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Ráno jsem se vzbudil a neslyším... Když se na mě zařve (což je doma obvyklé), tak to trochu zaregistruju, ale musím odezírat. V naší hlučné domácnosti by to mohlo mít jisté výhody, ale přesto jsem z toho trochu zaskočen a zítra valim k doktorovi.Teda já jestli přežiju tenhle rok, tak už pak všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 ze jsem prosral skvelou aukci Rolády ve full goldu pod 10.000 EUR? To mi přijde jako neuvěřitelná cena. To je škoda, že ti to nevyšlo, o celozlatých Rolexkách jsi vždycky mluvil jako o svém TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Již tradičně Česká pošta. Posílal jsem včera malý balíček cca 20 x 15 x 10 cm, váha 0,161 kg, udaná cena 400,- Kč, s vyplněným podacím lístkem. Poštovné bylo 73,- Kč, což mi přišlo celkem dost. Podíval jsem se dnes na kalkulátor zásilek a zjistil, že mi zásilka byla odeslána jako cenný balík a ne jako doporučený balíček (49,- Kč). Sakra kdo tohle určí, jak to půjde? Jak to, že se mě ta ženská za přepážkou ani nezeptala? Nejde mi o těch 24,- Kč, ale o princip, jak se chovají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Ricousi , kdyz jsme u toho, mas na ceste ten dopis. Dej pak vedet jestli je vse ok. Odesilal jsem v Patek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 No to jsme na tom stejně .. dva dny po sobě jsem posílal řemeny a jeden den za 26,- a druhej den za 34,- a to byl ještě lehčí o jeden gram... tak pak babo raď ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) Již tradičně Česká pošta. Posílal jsem včera malý balíček cca 20 x 15 x 10 cm, váha 0,161 kg, udaná cena 400,- Kč, s vyplněným podacím lístkem. Poštovné bylo 73,- Kč, což mi přišlo celkem dost. Podíval jsem se dnes na kalkulátor zásilek a zjistil, že mi zásilka byla odeslána jako cenný balík a ne jako doporučený balíček (49,- Kč). Sakra kdo tohle určí, jak to půjde? Jak to, že se mě ta ženská za přepážkou ani nezeptala? Nejde mi o těch 24,- Kč, ale o princip, jak se chovají... Mně chtějí občas udělat úplně to samé. Balíčky do určité hmotnosti ( tuším, že 1kg, ale nevím) jdou posílat jako BA, nebo BX ( začátek podacího čísla). BA stojí cca 50Kč a BX cca 70-85Kč. Když někdy posílám 10-15 zásilek, tak už jim to velmi rád řeknu a za 200Kč si dám oběd. Takže mně o těch 20Kč a více na jedné zásilce jde naopak docela dost:D. Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Ricousi , kdyz jsme u toho, mas na ceste ten dopis. Dej pak vedet jestli je vse ok. Odesilal jsem v Patek Philippe. Dane, Tobe uz tady z toho asi definitivne hrablo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Patek Philippe mám také z pracovního týdne nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Dane, Tobe uz tady z toho asi definitivne hrablo Koukam na to... uz jsem myslel , ze jsem tam napsal i to Philippe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) .. že po těch padesáti kydech přišlo to, co se dalo předpokládat ... Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 .. že po těch padesáti kydech přišlo to, co se dalo předpokládat ... jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Již tradičně Česká pošta. Posílal jsem včera malý balíček cca 20 x 15 x 10 cm, váha 0,161 kg, udaná cena 400,- Kč, s vyplněným podacím lístkem. Poštovné bylo 73,- Kč, což mi přišlo celkem dost. Podíval jsem se dnes na kalkulátor zásilek a zjistil, že mi zásilka byla odeslána jako cenný balík a ne jako doporučený balíček (49,- Kč). Sakra kdo tohle určí, jak to půjde? Jak to, že se mě ta ženská za přepážkou ani nezeptala? Nejde mi o těch 24,- Kč, ale o princip, jak se chovají... Tohle mě taky párkrát nas*alo - teď si většinou vytisknu tu kalkulaci z kalkulátoru a beru ji sebou - ne, že bych se chtěl hádat ale prostě aby mi to vysvětlili... Od té doby to vždycky sedí a svou vytištěninu jsem nikdy nepoužil. Asi to čuchají... Často taky používám na balíky známky a občas musím čekat než holčina najde kalkulačku, aby si spočítala kolik je 4 x 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) štve mě moje kancelářská židle, na které se nedá sedět... Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Již tradičně Česká pošta. Posílal jsem včera malý balíček cca 20 x 15 x 10 cm, váha 0,161 kg, udaná cena 400,- Kč, s vyplněným podacím lístkem. Poštovné bylo 73,- Kč, což mi přišlo celkem dost. Podíval jsem se dnes na kalkulátor zásilek a zjistil, že mi zásilka byla odeslána jako cenný balík a ne jako doporučený balíček (49,- Kč). Sakra kdo tohle určí, jak to půjde? Jak to, že se mě ta ženská za přepážkou ani nezeptala? Nejde mi o těch 24,- Kč, ale o princip, jak se chovají... Kurwa, chlapi, já sice taky ČP nemusím, ale nehledejte furt za vším skrčky. Co by z toho ta pošťačka asi měla, pokud by vás obrala a o dvě pětky? Stejně si je nechat nemůže Navíc jí tu cenu vyhodí frankovací mašina, takže ona do toho zase nějak extra velkou vlastní invenci nevnáší, řekl bych. Doporučená zásilka je automaticky pojištěna na 500Kč, takže tam ty čtyři stovky příště nepiš a máš to. Nižší cena je u výšky do 5cm, pokud je přes 5cm, platíš více. Tys měl výšku 10cm, takže není co řešit a navíc jsi tam (zcela zbytečně) napsal nesmyslnou cenu (takže jsi z toho udělal cennej balík, což ti sice pošťačka říct mohla, ale chyba je to tvoje). Pokud udáš cenu vyšší, než je těch 500Kč, jde to jako cenný balík a poštovné je dražší. Já posílám cenné balíky pojištěné na 15.000Kč (za 85Kč). Dostanou červenou nálepku a jedou v jiném režinu a rozdíl oproti ceně třeba 5.000Kč a těch 15.000Kč, je 7 kaček. Takže i když posílám věc za litr, většinou balík pojišťuji na 15 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 NIGu můžeš mi pls vysvětlit, proč to neposlala jako doporučený balíček ale jako ceńný balík? V tom je ten problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky