Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to je slušný mě stála oprava manuální převodovky taky na Octávce 25000,--. Ještě, že byla služební:-)

Tak to by mě hráblo, jsem zrovna bez kaček a ještě musím ušetřit balík na expedici do Afriky a to do prosince :oneeyed02: Nakonec se ukázalo, že je vadný jeden tlakový ventil, který na základě výše tlaku přeřazuje, cena opravy 2800,-Kč. V servise jsem ale pěkně potil, zlatá Škodověnka, před týdnem tam měli bmvéčko a podobný řadící ventil stál 24000,-Kč, masakr" Ale o značkách to všechno je, to známe z našeho společného koníčka, že :whistle:

Odesláno (upraveno)

Že jsem dostal pozvánku na Perrelet slavnostní večer, kterej se má konat zítra a já zrovna odjíždím na pár dní pryč. Takže sbohem dárky a žrádlo zadara :crying_anim:

Upraveno uživatelem toldi
Odesláno

Že jsem dostal pozvánku na Perrelet slavnostní večer, kterej se má konat zítra a já zrovna odjíždím na pár dní pryč. Takže sbohem dárky a žrádlo zadara :crying_anim:

dtto, ale já už to obrečel před týdnem

Odesláno

letel jsem do ceska a bral jsem si troje hodinky (jedny na ruku, dvoje nahradni do cestovniho pouzdra). Zodiac v pohode, IGen v pohode, Seiko Spirit (SARB 033) se zacaly predbihat o cca 5 minut za hodinu. pred letem mi delaly krasnych 6s do plusu za den. ach jo. jsem nastvanej a prestoze jsou hodinky na ozdravnem pobytu u mechana, premyslim co dal. nemate tip? neco chci, nevim ale co.

Odesláno

Ve vlákně Co mě právě naštvalo je slovo Česká pošta zmíněno asi v polovině všech příspěvků. Jsou to blbci :sniper:.

Pod to se bohužel znovu podepisuju. Jejich " kvalita služeb" se takřka dotýká hvězd, bohužel.

Odesláno

..... premyslim co dal. nemate tip? neco chci, nevim ale co.

Když nevíte co by, nakupujte v OBI. Hodinky tam asi nemají, ale pořádné kladivo na zlobivé hodinky by se tam určitě našlo. :rolleyes:
Odesláno

Tak dnes jen takova drobnost, byl jsem si dat jidlo na strojárně(FSI) a opět jsem po pár soustech zhnuseně odešel... prý svíčková, ne že bych čekal nějaký zážitek, ale aspoň podprůměrné to být mohlo.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jen takova drobnost, byl jsem si dat jidlo na strojárně(FSI) a opět jsem po pár soustech zhnuseně odešel... prý svíčková, ne že bych čekal nějaký zážitek, ale aspoň podprůměrné to být mohlo.

.-D

Jo jo v qvéčku je cokoliv omáčkového klasické UHO. Doporučuji pouze z omáček "kaťák" a poté věci co se dají blbě rozvařit - guláše a věci tohoto typu :-D V žádném případě těstoviny a rizota. Nejlépe se sbalit na palec na pizzu.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

pavca: no, ja myslel spis nejake nove hodinky ;)

Načo nové?? Daj si na ruku Landmonstery a máš všetko čo potrebuješ :-) ja ich na ruke mám a pohoda :-)

Odesláno

Ty fakt nevíš? Seiko SBDC003...:D

zrovna dneska jsem si rikal, jestli uz je nahodou nebudes brzo prodavat... a premyslel jsem co pustim ja, abych si ty Tvoje koupil, Richarde ;)

Načo nové?? Daj si na ruku Landmonstery a máš všetko čo potrebuješ :-) ja ich na ruke mám a pohoda :-)

no jo... LandMonstera jsem dnes shodou okolnosti cely den mel. ale ty me zase nastvaly nedavno, kdyz jsem prisel k hodinkovnici a byla u nich zlomena jedna osicka na tahu... takze tah rozpojeny. zrovna jsme stehovali pokoje, ale nikdo z baraku se k tomu neprihlasil. nicmene je fakt, ze ta oska byla proste regulerne ZLOMENA... od te doby se nedokazu uvolnit, kdyz je mam na ruce tak jsem podvedome tak nejak furt jak na trni a sleduju, jestli jsem je jeste neztratil.
Odesláno

zrovna dneska jsem si rikal, jestli uz je nahodou nebudes brzo prodavat... a premyslel jsem co pustim ja, abych si ty Tvoje koupil, Richarde ;)

Honzo jestli půjdou z domu, tak máš předkupní právo. Ale zatím to tak nevypadá - sednou parádně, -15 sec/měsíc je myslím taky dobrý ale hlavně - ještě se mi neokoukaly. Takže pomalu začnou lámat rekordy v délce pobytu...
Odesláno

Uz ma prestavaju bavit vseliake havede na cestach. Minule diviaky, dnes zajac, do zbierky mi chybaju uz len liska, srnka a medved. Dnes ma to vsak vyslo relativne lacno, len zlomena hmlovka, bude sa to dat zlepit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...