Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 tohle mě přijde v našem spolku dost podivný http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42452-sinn-breguet-iwc-maurice-lacroix/ co se divíš? špatné časy. Vo ty IWC katalogy musíš napsat mail do Šafhásnu, to amortizuješ klávesnici, Sinn je těžkej jako prase, pronese se a u Brequetu na stolku na veletrhu jsou hostesky vošklivý jak řiť z čerta, jeden aby se bál si tam pro něco dojít. Na sraz ti přinesu leporelo cuervo y sobrinos s neaktuálními modely, zaplatíš mě píva a jestli budeš remcat, tak i večeři.
skalis Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 tohle mě přijde v našem spolku dost podivný http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42452-sinn-breguet-iwc-maurice-lacroix/ Ja bych to nehrotil. Stejne to nikdo nekoupi a prodejci pak dojde, ze s timhle mu psenka nepokvete.
Jakub Štefka Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Právě mě nasralo že se zas uplně nesmyslně zamilovávám.... :-/
pavča Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Právě mě nasralo že se zas uplně nesmyslně zamilovávám.... :-/ Pokud to není do ženský, tak je to v pohodě. edit: každému je to jistě jasné, ale přece jen upřesním - pokud je to do hodinek.... Upraveno 17. října 2011 uživatelem pavča
Jakub Štefka Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Ne, do ženský to není a vpohodě to taky není... Někdo má jaro, já mám podzim... Pokud to není do ženský, tak je to v pohodě. edit: každému je to jistě jasné, ale přece jen upřesním - pokud je to do hodinek....
ricous Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Už jsem to tu dával, když šel Řebíček do tepláků, slávistickejch. Ale štve mě to čím dál víc: Řebíček - Straka - dnešní prohra na Viktorce...
LukashX Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 LIP se netýká cigaretových papírků určených k ručnímu balení cigaret. Jinak je to nařízení jak stehno a přínos je značně diskutabilní. Ostatně jako všechno z Evropské Uhnije.
marosh Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Je z5. Kua, ten má zase fazonu. Jako za mlatada, hroší kůže jak má být. Upraveno 17. října 2011 uživatelem marosh
pavča Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Je z5. Kua, ten má zase fazonu. Jako za mlatada, hroší kůže jak má být. Tohleto už přestávám chápat, to se nevidí.
lib Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Tak to já jsem rád, že se konečně někdo vzpamatoval a znovu budou k dostání LIPy. Asi si ještě pořídím Primky. Upraveno 17. října 2011 uživatelem lib
sect Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Je z5. Kua, ten má zase fazonu. Jako za mlatada, hroší kůže jak má být. Marošku....ty si nám bumbal?
pevo Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Mě naštvalo, že mi právě v prodejním vlákně vysvětlili, že 10K zlato je bezcenný... Kdyby se vám někomu povalovalo doma, rád se ho ujmu!
PepaSFI Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 sice tomu jako nekuřák nerozumím a taky je mi to celkem jedno, ale někde jsem četl že cigaretový tabák se nějak upravuje aby nezhášel. Každopádně fajfka při neodborné obsluze zhasne. Taky pamatuju sovětské cigarety, kluci na učňáku to někteří kouřili, tak ty taky zhášely.
MichalT Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Už jsem to tu dával, když šel Řebíček do tepláků, slávistickejch. Ale štve mě to čím dál víc: Řebíček - Straka - dnešní prohra na Viktorce... No vidíš a mě zase Slávističtí fanoušci jdoucí po silnici a brzdící hromadnou dopravu a tím i autobus, ve kterém jsem tím strávil o 15 minut déle než obvykle. Plus ještě k tomu 6 policejních aut doprovázejících je, místo aby je vyhnali ze silnice. To já když přejdu mimo blbý přechod, tak dostanu pokutu.
TimeCvok Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Vůbec mě neštve,že mě nic neštve a je mi fajne.
marosh Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Marošku....ty si nám bumbal? Proč bych měl bumbat, Tomaszu? Skoro půlnoc a jsem čistý, jak lilium.
Hasňa Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 To neni nic k chlubeni. :-) Ja se stale uklidnuju novym desktopem. Funguje to i na toho s hrosi kuzi.
Jakubisko Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Kapající bojler. Vidím to na proreznutí příruby (doufám!). Naštěstí škody minimální (zatím!).
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Naštvala mě žoviální otázka "a tyhle fakt nechcete?", když jsem jak puk koukal na diamantový ručičky Spitfire Double Chronograph, zatímco revitalizovat jsem potřeboval hranatý ručky Der Doppelchronograph Já vím, že oba modely mají stejný základní ref. nr., ale nechápu jak je možný zkompletovat objednávku od výrobce bez dalších informací (třeba rozšířený ref. 371303 nebo ročník).To je jako bych chtěl přední sklo na Ford Focus a servis mi ho objednal... Kur*a stálo mě to 2 hodiny času. Jsem ve stavu, kdy chápu ypa, že má jen géčka. Upraveno 18. října 2011 uživatelem bandicoot
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Pockej, to jako po tom fópá s korunkou ti ted cpali i jiný ručky? Upraveno 18. října 2011 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky