Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
co se divíš? špatné časy. Vo ty IWC katalogy musíš napsat mail do Šafhásnu, to amortizuješ klávesnici, Sinn je těžkej jako prase, pronese se a u Brequetu na stolku na veletrhu jsou hostesky vošklivý jak řiť z čerta, jeden aby se bál si tam pro něco dojít.

Na sraz ti přinesu leporelo cuervo y sobrinos s neaktuálními modely, zaplatíš mě píva a jestli budeš remcat, tak i večeři.

Odesláno (upraveno)

Právě mě nasralo že se zas uplně nesmyslně zamilovávám.... :-/

Pokud to není do ženský, tak je to v pohodě.

edit: každému je to jistě jasné, ale přece jen upřesním - pokud je to do hodinek....

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Ne, do ženský to není a vpohodě to taky není... Někdo má jaro, já mám podzim...

Pokud to není do ženský, tak je to v pohodě.

edit: každému je to jistě jasné, ale přece jen upřesním - pokud je to do hodinek....

Odesláno

Už jsem to tu dával, když šel Řebíček do tepláků, slávistickejch. Ale štve mě to čím dál víc: Řebíček - Straka - dnešní prohra na Viktorce...

Odesláno

LIP se netýká cigaretových papírků určených k ručnímu balení cigaret.

Jinak je to nařízení jak stehno a přínos je značně diskutabilní. Ostatně jako všechno z Evropské Uhnije.

Odesláno (upraveno)

Tak to já jsem rád, že se konečně někdo vzpamatoval a znovu budou k dostání LIPy.

Asi si ještě pořídím Primky.

Posted Image

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Mě naštvalo, že mi právě v prodejním vlákně vysvětlili, že 10K zlato je bezcenný... :furious:

Kdyby se vám někomu povalovalo doma, rád se ho ujmu!

Odesláno

sice tomu jako nekuřák nerozumím a taky je mi to celkem jedno, ale někde jsem četl že cigaretový tabák se nějak upravuje aby nezhášel. Každopádně fajfka při neodborné obsluze zhasne. Taky pamatuju sovětské cigarety, kluci na učňáku to někteří kouřili, tak ty taky zhášely.

Odesláno

Už jsem to tu dával, když šel Řebíček do tepláků, slávistickejch. Ale štve mě to čím dál víc: Řebíček - Straka - dnešní prohra na Viktorce...

No vidíš a mě zase Slávističtí fanoušci jdoucí po silnici a brzdící hromadnou dopravu a tím i autobus, ve kterém jsem tím strávil o 15 minut déle než obvykle. Plus ještě k tomu 6 policejních aut doprovázejících je, místo aby je vyhnali ze silnice. To já když přejdu mimo blbý přechod, tak dostanu pokutu.

Odesláno (upraveno)

Naštvala mě žoviální otázka "a tyhle fakt nechcete?", když jsem jak puk koukal na diamantový ručičky Spitfire Double Chronograph, zatímco revitalizovat jsem potřeboval hranatý ručky Der Doppelchronograph :(

Já vím, že oba modely mají stejný základní ref. nr., ale nechápu jak je možný zkompletovat objednávku od výrobce bez dalších informací (třeba rozšířený ref. 371303 nebo ročník).

To je jako bych chtěl přední sklo na Ford Focus a servis mi ho objednal...

Kur*a stálo mě to 2 hodiny času.

Jsem ve stavu, kdy chápu ypa, že má jen géčka.

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...