boo-beek Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Znam babicku toho kluka, ted u vlastne i jeho - obcas ho bere k nam do kostela (myslim tim toho kluka - obet), je to desne fajn klucina, chytrej, milej... Vcelku v pohode, znazi se s tim aso poprat a asi mu to jde, ale je pravda, ze si nedokazu predstavit ani v nejmensim, co to cloveku v hlave musi udelat.Kazdopadne babicka od te doby cikany nenavidi a tezko se tomu divit. Kdyby aspon mohla mit pocit, ze tu existuje nejaka spravedlnost, ale timhle rozhodnutim soud podle me akorat zase prispel k "mezietnickemu" napeti. Myslim, ze plno lidi by bylo s romama / cikanama v pohode, kdyby platil rovnej metr, mam pocit ze vetsine lidi vadi grazl, kterymu to projde kvuli barve pleti, nez proste grazl. Tohle je proste na prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Přestávám chápat, kde to vlastně žiju: http://www.ostrava-o...-soudem-v-praze To je poctenicko....Tito zm.di ,bez rozdielu farby v tak mladom veku to je sila...Ja si pamatam asi tak v 1980 roku/za komousou/dostal som novy bicykel/krasny oranzovo biely/a jeden starsi cigan mi ho zavidel.Ja ako maly chalan /10rokov/som mal smolu,capol ma za mestom a nejakou gumou ten bicykel doslova mlatil,mal som preliaciny v blatnikoch,vyzeral chudak ako by som ho pretiahol Vietnamom...A dohra?Mne sa nic nestalo,cigana som praskol.Moja babicka isla do skoly,mileho cigana navstivila v triede a pred vsetkymi ho zmlatila co sa donho voslo.Potom isla k ciganovi domov a vsetci sme sa pozerali ako ho ich vajda tlcie klukanou....Dneska?Bojim sa dat hnedy remienok na hodinky aby som nebol za rasistu... .Hold nie vsetko sa po 89tom podarilo. Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 A sám si chci koupit Bajkal (Iževsk) 12/76 jednospoušť, výměnný choky. Máš na mysli tuto krasavici? http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbrane/dlouhe-zbrane/baikal-iz-27-em-1c-12x76-sporting-brokova-kozlice Dobře se tváří (podle majitele obchodu) i tento turek: http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbrane/dlouhe-zbrane/yildiz-spz-me-brokova-kozlice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Přestávám chápat, kde to vlastně žiju: http://www.ostrava-online.cz/blogy/cikansky-rasismus-posvecen-vrchnim-soudem-v-praze Švára je u PČR a takhle to komentuje na soc.síti.Něco na tom určitě bude,nemyslíte? věnujte chvilku tomuto článku a přečtěte si prosím výrok soudu, stojí to fakt za to a je to jen důkaz toho, že v Praze jsou mimo a vůbec neví co se na severu děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Mně naštvala ta, poměrně velká, skupina řidičů kteří se domnívají, že nejlepší je předjíždět ve chvílích kdy ohrozí co nejvíce lidí. Pokud možno v nepřehledné zatáčce předjíždět autobus a pod. Přitom jsem všechny tyhle kryply dojel buď už na dálnici za Hradcem a nebo na kraji Prahy. Zamysleme se všichni zda se na silnicích nechováme jako blbečci kteří zbytečně riskují svoje a hlavně cizí životy a zda těch, možná 15 ušetřených minut na trase Jánské lázně - Praha, stojí za to. A samozřejmě, článek o cikánovi co tady je , ten mě na.s..l pekelně... Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 kejklik, to je ono. Navíc i dlouhý hlavně, prostě všechno to je výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Mně naštvala ta, poměrně velká, skupina řidičů kteří se domnívají, že nejlepší je předjíždět ve chvílích kdy ohrozí co nejvíce lidí. Pokud možno v nepřehledné zatáčce předjíždět autobus a pod. Přitom jsem všechny tyhle kryply dojel buď už na dálnici za Hradcem a nebo na kraji Prahy. Zamysleme se všichni zda se na silnicích nechováme jako blbečci kteří zbytečně riskují svoje a hlavně cizí životy a zda těch, možná 15 ušetřených minut na trase Jánské lázně - Praha, stojí za to. A samozřejmě, článek o cikánovi co tady je , ten mě na.s..l pekelně... Tak voni videj to tvoje Mini a myslej si, ze ti to natrou Kdyby te videli tahat bench, tak uz by byly trochu pokornejsi Holt si musis koupit vetsi autak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tak voni videj to tvoje Mini a myslej si, ze ti to natrou Kdyby te videli tahat bench, tak uz by byly trochu pokornejsi Holt si musis koupit vetsi autak! Dneska jsem měl Jeep Wrangler Unlimited... To není malé auto Malá je spíše psyché těch troubů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Tiež mám výborného puškára, ale je v base za nedovolenú výrobu zbraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Přestávám chápat, kde to vlastně žiju: http://www.ostrava-o...-soudem-v-praze Tohle snad ani nejsou lidi, ti co mu to provedli. Když si představím, že by takováto hovada potkal můj syn...s..u na nějakou hudební výchovu, bude se učit krav maga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 s..u na nějakou hudební výchovu, bude se učit krav maga. ámen, já moje holky budu vodit do střeleckého klubu a bojový sport NUTNĚ absolvují taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Mě právě naštvalo že jdu s penězma dolů...4 tisice měsičně na výplatni pásce minus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 neustále a čím dál víc mě s.e.r.e hudební složka radiožurnálu. bohužel zpravodajství v rádiu považuju na nepostradatelný a komerční stanice jsou stupidní celkově. a beat tady nechytám . ráno mi pokaždý zkazí náladu po zprávách první sračka typu čobolí to prebolí.. nebo navzdory hříchům..nebo cokoli, co omílaj třikrát denně každý den! prostě nechápu, který kretén za to odpovídá, vždyť to je k blití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Se/rou mě chytrolíni, co furt rejou v prodejních vláknech. Není tam cena? Vod toho je tady moderátor, né? Je tam chyba v názvu - no a co, maximálně to je vizitka prodejce nebo ho můžu upozornit v SZ. To je furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 neustále a čím dál víc mě s.e.r.e hudební složka radiožurnálu. bohužel zpravodajství v rádiu považuju na nepostradatelný a komerční stanice jsou stupidní celkově. a beat tady nechytám . ráno mi pokaždý zkazí náladu po zprávách první sračka typu čobolí to prebolí.. nebo navzdory hříchům..nebo cokoli, co omílaj třikrát denně každý den! prostě nechápu, který kretén za to odpovídá, vždyť to je k blití. Aktuální článek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Máš recht Milisi, sice tam neni cena, fotky a prodejce neví co prodává, ale já jsem holt starej šťoura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Se/rou mě chytrolíni, co furt rejou v prodejních vláknech. Není tam cena? Vod toho je tady moderátor, né? Je tam chyba v názvu - no a co, maximálně to je vizitka prodejce nebo ho můžu upozornit v SZ. To je furt dokola. Já s Milisem naprosto souhlasim. Navíc mě jěště se/rou chytráci, co rejou všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Máš recht Milisi, sice tam neni cena, fotky a prodejce neví co prodává, ale já jsem holt starej šťoura. Hele cena se tam už dávno je a že prodejce zaměnil písmenko v názvu je jeho boj. Zrovna tak to, jestli tam dá nebo nedá fotky. Jestli je chceš koupit tak snad víš vo co de, jestli né tak fakt jen blbě šťouráš. Sory ale na tydle pindy v prodejních vláknech jsem alergickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Navíc mě jěště se/rou chytráci, co rejou všude. No počkej, já reju všude...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 No počkej, já reju všude...! Jsem věděl, že se chytneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky