ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 ricous - hlavně nic neodinstalovávat !!!! Pokus: když pravým tlačítkem myši klikneš na obrazovce objeví se ti tam tabulka ? Tabulka? No takový "vokno" (na mě se musí pppooommmaaallluuu...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tabulka? No takový "vokno" (na mě se musí pppooommmaaallluuu...). Jo takové okno kde je pod sebou vlastnosti, nový atd. Nevím přesně XP už spousti let nepoužívám. Takže to tam máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jo takové okno kde je pod sebou vlastnosti, nový atd. Nevím přesně XP už spousti let nepoužívám. Takže to tam máš ? Mám. Ještě bych doplnil, kdy se mi ta chybová hláška objeví vždy na 100% - když se "vocmrndávám" kolem avi souborů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Mám. Ještě bych doplnil, kdy se mi ta chybová hláška objeví vždy na 100% - když se "vocmrndávám" kolem avi souborů. Tak to je ještě dobrý. Máš tam nějakýho "čertíka". Hele v tomhle odkazu si klikni na Continue to Symatec a ten ti to projede on line na viry a úpodobný neřádstva. http://security.symantec.com/sscv6/WelcomePage.asp Potom ně napiš co to udělalo. HyJack asi nemáš co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan386 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Pan Rudykopalsson: některé zdroje uvádějí (je tam popsáno i řešení), že se problém objevuje i v případě, kdy je IE verze 7 či 8 nainstalovaný, ale přitom ho uživatel nepoužívá. Stále pátrám po příčině těch problémů. Vypadá to, že komponenta, která se stará v IE 7 a vyšších o příjem RSS feedů má nějakou chybu. Řešení publikované zde je nejsnazší, nefunguje však vždy (a proto jsem ho také nepsal). Občas se tento problém projeví v případě chybné či nekompletní instalace IE 7 nebo 8 a právě v takovém případě ono řešení nefunguje. Pak je třeba Internet Explorer odinstalovat a znovu nainstalovat (je-li potřeba). To je zatím vše relevantní, co jsem k tématu nalezl. Upraveno 12. února 2012 uživatelem jan386 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Pan Rudykopalsson: některé zdroje uvádějí (je tam popsáno i řešení), že se problém objevuje i v případě, kdy je IE verze 7 či 8 nainstalovaný, ale přitom ho uživatel nepoužívá. Stále pátrám po příčině těch problémů. Vypadá to, že komponenta, která se stará v IE 7 a vyšších o příjem RSS feedů má nějakou chybu. Řešení publikované zde je nejsnazší, nefunguje však vždy (a proto jsem ho také nepsal). Občas se tento problém projeví v případě chybné či nekompletní instalace IE 7 nebo 8 a právě v takovém případě ono řešení nefunguje. Pak je třeba Internet Explorer odinstalovat a znovu nainstalovat (je-li potřeba). To je zatím vše relevantní, co jsem k tématu nalezl. ok, každopádně díky, dneska už to nechám, nechce se mi ho startovat a zítra se na to mrknu a když tak dám vedět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) tohle mi pije krev už třetí den, neví někdo co s tím? Nic neodinstalovávej ! 1. V IE7, nebo 8 klepni na tlačítko Nástroje a zvol Možnosti Internetu z pop-up menu. 2. Na kartě Obsah klepni v dialogovém okně Možnosti Internetu na tlačítko Nastavení v Feeds sekci dialogu. 3. V dialogovém okně Nastavení Feed, zruš zatržení u položky "Automaticky zjišťovat zdroje pro aktualizace" zaškrtávací políčko A máš vyřešeno. Je to normální kontrola RSS kanálů, která se ti tam nějak aktivovala, nebo jsi to udělal ty . Upraveno 13. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Těžce mě rozhořčilo poslední jednání u nás ve firmě. Byl jsem vyslán na nejméně sedm týdnů do našeho hlavního stanu v Atlantě. Asi se poseru vzteky. Mám spoustu starostí, maminka v nemocnici na JIP, tatínek je z toho na prášky. Teď mám problémy s bytem, ten vykradený jsem se rozhodl prodat a už ho má realitka. Za pomoci firmy jsem koupil opět v centru, nedám si pokoj, pěkný i když docela malý, 80m čtverečných, podkrovní ve čtyřpatrovém domě s vrátným, jistota je jistota. Poučil jsem se. Atlanta je celkem fajn a dá se tam vydržet, ale ne zrovna teď. Teď se to vůbec nehodí, odjezd mám pěkně narychlo, zítra odpoledne. Štve mě bydlení po hotelech. Mám rezervaci ve Four Season. Už jsem tam jednou bydlel a vůbec se mi tam nelíbilo a tak nevim, jak těch sedm týdnů a nedej bože víc, vydržím.Tohle zaměstnání je dvousečné, občas mě baví, vydělám spousty peněz, ale sežere všechen čas, sotva stihnu nakoupit, víkendy jsou časté. Naštěstí jsem se nestihl oženi a děti také nemám. V Atlantě, pokud zbude čas, oběhnu prodejny a klenotnictví. Podám raport, budu hlídat hlavně IWC, Rolex a kolega má pěkné Audemars Piguet, tak také je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Enola-problémy se zdravím rodičů jsou blbý,ale jinak bys měl bejt šťastnej ne?Ale jestli by ti bylo líp na podpoře,místo ve Four Season v Atlantě,tak směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Enola: Problémy s rodiči je vždy nanic, ale tomu se nikdo nevyhneme. Atlanta je hnusný město, takže ti to fakt nezávidím, zvláště v tvé situaci. Mimochodem, tys neměl doma alarm napojený na security service? To je v dnešní době docela risk, zvláště když máš doma větší majetek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Těžce mě rozhořčilo poslední jednání u nás ve firmě. Byl jsem vyslán na nejméně sedm týdnů do našeho hlavního stanu v Atlantě. Asi se poseru vzteky. Mám spoustu starostí, maminka v nemocnici na JIP, tatínek je z toho na prášky. Teď mám problémy s bytem, ten vykradený jsem se rozhodl prodat a už ho má realitka. Za pomoci firmy jsem koupil opět v centru, nedám si pokoj, pěkný i když docela malý, 80m čtverečných, podkrovní ve čtyřpatrovém domě s vrátným, jistota je jistota. Poučil jsem se. Atlanta je celkem fajn a dá se tam vydržet, ale ne zrovna teď. Teď se to vůbec nehodí, odjezd mám pěkně narychlo, zítra odpoledne. Štve mě bydlení po hotelech. Mám rezervaci ve Four Season. Už jsem tam jednou bydlel a vůbec se mi tam nelíbilo a tak nevim, jak těch sedm týdnů a nedej bože víc, vydržím. Tohle zaměstnání je dvousečné, občas mě baví, vydělám spousty peněz, ale sežere všechen čas, sotva stihnu nakoupit, víkendy jsou časté. Naštěstí jsem se nestihl oženi a děti také nemám. V Atlantě, pokud zbude čas, oběhnu prodejny a klenotnictví. Podám raport, budu hlídat hlavně IWC, Rolex a kolega má pěkné Audemars Piguet, tak také je. Tak do Atlanty nelítej, ve Four Seasons taky nebydli a malej byt 80 metru ctverecnich v centru si taky nekupuj! A spousty penez taky nevydelavej. Musi to byt skutecne k nastvani Jestli jsi chtel zamachrovat, tak ok, ale tohle neni to prave vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Těžce mě rozhořčilo poslední jednání u nás ve firmě. Byl jsem vyslán na nejméně sedm týdnů do našeho hlavního stanu v Atlantě. Asi se poseru vzteky. Mám spoustu starostí, maminka v nemocnici na JIP, tatínek je z toho na prášky. Teď mám problémy s bytem, ten vykradený jsem se rozhodl prodat a už ho má realitka. Za pomoci firmy jsem koupil opět v centru, nedám si pokoj, pěkný i když docela malý, 80m čtverečných, podkrovní ve čtyřpatrovém domě s vrátným, jistota je jistota. Poučil jsem se. Atlanta je celkem fajn a dá se tam vydržet, ale ne zrovna teď. Teď se to vůbec nehodí, odjezd mám pěkně narychlo, zítra odpoledne. Štve mě bydlení po hotelech. Mám rezervaci ve Four Season. Už jsem tam jednou bydlel a vůbec se mi tam nelíbilo a tak nevim, jak těch sedm týdnů a nedej bože víc, vydržím. Tohle zaměstnání je dvousečné, občas mě baví, vydělám spousty peněz, ale sežere všechen čas, sotva stihnu nakoupit, víkendy jsou časté. Naštěstí jsem se nestihl oženi a děti také nemám. V Atlantě, pokud zbude čas, oběhnu prodejny a klenotnictví. Podám raport, budu hlídat hlavně IWC, Rolex a kolega má pěkné Audemars Piguet, tak také je. Slušná honírna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Miluju posty typu "strasne me nastvali v Porsche servisu, ze mi v terminu nevratili Panameru, tak jsem musel jet Hummerem, kterej strasne zere". Pritom staci rict, ze ho nastvala ranni doprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tady je to koukám samá závistivá socka, Kalužu na vás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Telefonát ze servisem Dušák, kde mi řekli, že ověření pravosti Béček je tak na 80%, že to dnes mají problém poznat i v samotné manufaktůře To mě hlava moc nebere" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hele Franto, jestli Ti tak mohu říkat, zkus se alespoň trošku vžít do mé situace. Maminka je na umření, tatínek se skoro zhroutil. Nemám sourozence a tak zůstane úplně sám a já budu dlouho v prdeli.Navíc mě vykradli, sebrali mi dost věci. Josef se ptal na security systém. Nebyl jsem napojený, spoléhal jsem na ostražitost domovníka. Když už jsme na hodinkovém fóru, přišel jsem krom jiného o den staré IWC Ingenieur Plastiki.Jedu do města, které je relativně fajn, ale ten hotel je fakt hnusný, nemůžu si pomoct a tak jsem to napsal, nebylo to machrování a pokud to tak vyznělo, jsem vůl, že píšu romány.Ještě k tomu bytu. Předtím jsem měl o dost větší a kluci u nás v práci mají také slušné rozlohy.O penězích jsem psát skutečně neměl, to se nesluší. Musím Ti však říct, že nejsou zadarmo. Nemám na nic čas, se svou přítelkyní se vidím tak dvakrát měsíčně, nemám žádný soukromý život. Maximálně si zajdu v noci do baru a drobet se vykropím :-), abych si alespoň trochu vyčistil hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Enola-vono nikde nejsou peníze zadarmo.Ale je zase dobrý,že i kluci od vás maj slušný rozlohy.Hele a jinak pokud pracuješ tak,že se vidíš s přítelkyní dvakrát do měsíce,tak si buď neumíš zorganizovat práci,nebo seš vykořisťovanej-každopádně když to takhle ještě chvíli budeš dělat,tak skončíš špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hele Franto, jestli Ti tak mohu říkat, zkus se alespoň trošku vžít do mé situace. Maminka je na umření, tatínek se skoro zhroutil. Nemám sourozence a tak zůstane úplně sám a já budu dlouho v prdeli. Navíc mě vykradli, sebrali mi dost věci. Josef se ptal na security systém. Nebyl jsem napojený, spoléhal jsem na ostražitost domovníka. Když už jsme na hodinkovém fóru, přišel jsem krom jiného o den staré IWC Ingenieur Plastiki. Jedu do města, které je relativně fajn, ale ten hotel je fakt hnusný, nemůžu si pomoct a tak jsem to napsal, nebylo to machrování a pokud to tak vyznělo, jsem vůl, že píšu romány. Ještě k tomu bytu. Předtím jsem měl o dost větší a kluci u nás v práci mají také slušné rozlohy. O penězích jsem psát skutečně neměl, to se nesluší. Musím Ti však říct, že nejsou zadarmo. Nemám na nic čas, se svou přítelkyní se vidím tak dvakrát měsíčně, nemám žádný soukromý život. Maximálně si zajdu v noci do baru a drobet se vykropím :-), abych si alespoň trochu vyčistil hlavu. Každý období není růžový chlapíku, a myslím, že máš docela drsnou depku, zkus mrknout na nějáké forum, kde se tím zabývají, např. tady: http://www.komplementarni-medicina.cz/eft/viewtopic.php?f=15&p=153 Drž se a hlavu vzhůru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Nepřijde vám, pánové, že jste dost necitelní ???? Každý máme jinou náturu a věřím, že jestli to cítí tak, jak píše, že ho to asi fakt s..e..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Enola: Tak na domovníka se spoléhat nedá. Pokud se ti Atlanta líbí, nic proti, mě přijde, že tam žijí idioti, kteří ani nevědí co dělají, fakt mám odtamtud nehorší zkušenosti z USA. Přijde mi to jako černošské město (alespoň z poloviny) a není tam nic rozumného k vidění (mimo pár věcí a Coca Cola muzea). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky