Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky věci a notebook nenechávám nikdy v autě, nevím jak, ale zloději mají snad rentgenové oči nebo šestý smysl. Záleží jak kdo má chráněná data, pokud šifrováním disku, pak je to OK, ale tohle používá málokdo. Dnes mají obchodní informace cenu zlata, násobně věcí než ten notebook. Já tohle beru ve firmě jako velmi vážné porušení pracovních povinností.

Odesláno

Já si svůj vozéjček beru všude sebou nikde ho nenechávám a při cestách tam mám vše důležité takže ho střežím jako oko v hlavě. A dneska mě naštvalo, že tady tu cestu z parkoviště maj docela rozbitou vono to pak moc nejede... Jinak každej občas nechá něco v autě nebo někde jinde za to bych se zas tolik nedivil, ale hodně drahé ponaučení, že ntb. a data na jednom místě nee.. Ať to dobře dopadne na firmě.

Odesláno

Dopoledne jsem se na ČT2 díval na dokument BBC Malí zloději, kterej popisoval, jakým způsobem jsou organizovaný dětský cigánský gangy zlodějů, kapsářů a žebráků, kteří žijí v evropských metropolích. V poslední části dokumentu jel redaktor do Rumunska na pokec za nějakým cigánským bossem, no a ten si vozil pr.del v Mercedesu ML s českou spzkou 5B4 1985. U Hoška ho určitě nekupoval...

Odesláno

No ruku na srdce nemal si nikdy v kufri auta notebook/hlavne ked si si ho dajme tomu daval do kufra u teba doma na dvore, alebo v tvojej garazi/ ???

nie. okrem momentu medzi zatvorenim kufra a nastupenim do auta :) notebooky celkovo nemusim - nie len kvoli tomu ze sa lahko kradnu a kazia - ale ked ich uz prenasam, tak to nedam z ruky. raz pred sto rokmi mi ukradli drahy notas v Dubline na letisku a stacilo.

railmaster: ja sa taham s tym kramom naozaj vsade, ak uz, preto mam magneziovy jednokilovy notebook, presne z tohoto dovodu.

rudy: "data jsou stejně chráněný tak, že se k nim nikdo nedostane, takže o co jde?" no ak su na disku a su cenne, tak pochopitelne nijako chranene nie su.

Odesláno

V dtb odcizených ale není

Tak jsem espezetku domrvil, správně byla 5B9 9614. To je tak, když se dívám na bednu bez brejlí.

Odesláno

Ani tahle není v databázi jako odcizená. A nemá zaplacené povinné ručení :) .

Tak si na něj došlápnou :)

což už zase patří k tématu, kamarádka koupila v roce 2011 auto z bazaru a šup, exekuce na konto za nezaplacené PR v letech 2009 a 2010. Super, bez možnosti odvolání, bez informace, bez ničeho, prostě si šla vybrat peníze do bankomatu a nic.

Slušný humus pro zdravotní sestru, samoživitelku. Šla za právníkem, vyplácla další 3t za cosi a má se soudit, odpor marný, tu částku musela uhradit (prý)

Sekat ruce a hlavy těm šmejdům, co takový bordel dopustili.

Odesláno

Divím se, že to přišlo až teď s jeho spotřebou alkoholu.

To už jsou fakt praktiky jak v Rumunsku... (Murphy nic ve zlým ;-)Chudák ženská...

Odesláno

To už jsou fakt praktiky jak v Rumunsku... (Murphy nic ve zlým ;-)Chudák ženská...

Možná se ta zpráva ale hodí i do vlákna Co mě dnes potěšilo. Podle mě musí být na policajtech docela dusno, že to šlo hned do novin. Určitě to není jeho první podobný problém.
Odesláno

Prijdu do obchodu, kde sem ohlasenej jako zakaznik, kterej tam necha dost penez(veskery osvetleni, zasuvky, vypinace do celyho baraku),prodavac nezvedne palici od monitoru, ja se neco ptam, von ledabyle odpovida a cumi dal do monitoru. Sef byl zrovna pryc.Tak sem se n....l a odesel.Kur.va kdy se u nas naucej ty lidi chovat.Toho bych vyrazil na sekundu, dobytka.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...