Z. Paul Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Faktura od O2dva už se těšim až se tam dnes vydám. Nedodržují podmínky smlouvy! Mam tam jasně ujednaný internet za 100 Kč měsíčně a oni mi účtují 300? To neni normální! Dnes to tam někdo odnese
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Jasně vynadej prvnímu který tam bude, může za to stejně tak jako ty.
Z. Paul Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Jasně vynadej prvnímu který tam bude, může za to stejně tak jako ty.Byla to nadsázka ale opravdu mě to maximálně vytočilo. Nakonec jsem tam volal, a k mému překvapení hned věděli proč volám. Řeknu Vám, mít jistotu, že to vždycky zvedne tak milá a ochotná paní tak tam volám furt, škoda že nejde zařídit abych volal přímo jí. A jinak ano, mohli za to oni
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Faktura od O2dva už se těšim až se tam dnes vydám. Nedodržují podmínky smlouvy! Mam tam jasně ujednaný internet za 100 Kč měsíčně a oni mi účtují 300? To neni normální! Dnes to tam někdo odnese Mě to dělají normálně každý měsíc u Tmobajlu Vždycky mám ve vyučtování nějakej internet v mobilu a já tam žádnej nemám a mám i zablokovanej telefon abych se připojil jen přes wifi. Každej měsíc už asi 1,5 roku tam mám nějakejch 80kč a vždycky tam musím zavolat a oni to smáznou. Hold to zkouší že si někdo nevšimne, tak se vydělává Nejradši bych je...
Micey Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Josef: Tohle je parádní přístup. Takže má ideálně jet do Španělska za generálem, protože ti pod nim za to vlastně taky tak docela nemůžou? Anebo má dohledat toho konkrétního jednoho joudu, kterej se překlikl? Taky mi holt lidi občas nadávaj kvůli tomu, že v Japonsku někdo něco posral. A co? Jednou mě v tý firmě platěj, tak bych asi holt měl bejt schopnej se za ni trochu postavit..
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) .... Upraveno 22. února 2013 uživatelem Josef01
Boudy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 No tak já po 10 letech odešel od UPC k Netboxu - už mě nebavilo se každoročně handrkovat o 50% slevu (což odpovídá nabídce Netboxu) -využil jsem jejich zdražení od 1.1. a před Vánoci to vypověděl. Vše ok, na začátku ledna přišlo vyúčtování, kde mi účtovali do 22.1.2013. Po hovoru s operátorem, že to je systémem jsem mu dal číslo účtu, kam mi mají přeplatek vrátit(platím přes SIPO) No na začátku února mi přišla faktura na mínusovou částku(dobropis) splatná 15.2., stále nic nemám na účtě. Po včerejším hovoru (9 minut) z čehož tak 5 minut různě něco hledala mi řekla, že to zaurgovala ... Díky platbě SIPO jsem jim za 10 let nikdy nedlužil ani korunu a oni si neoprávněně strhnou peníze a ještě otálí s vrácením. Prostě bych jim zablokoval služby, ale oni ode mě nic neodebírají :-)
African Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak si tak jedu Mondeem asi padesátkou, přemýslím, co hezkýho budeme dělat o víkendu, když tak krásně chumelí, zatočím, no a nic, auto jede furt rovně, hup na brzdy, ztažená p...l a bum velká rána No a Fordík už je v servisu, to je tak když člověk myslí u řízení na chujoviny"
Boudy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak si tak jedu Mondeem asi padesátkou, přemýslím, co hezkýho budeme dělat o víkendu, když tak krásně chumelí, zatočím, no a nic, auto jede furt rovně, hup na brzdy, ztažená p...l a bum velká rána No a Fordík už je v servisu, to je tak když člověk myslí u řízení na chujoviny" Tak o víkendu budeš objevovat kouzla náhradního vozu :-)
montemar Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 ..mě už fakt s.e.r.e ta blbá ZIMA..!! a v lete zase bude moc horko, co? vzdyt je to super, jak chumeli
African Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak o víkendu budeš objevovat kouzla náhradního vozu :-) Aut na rozbíjení máme na štěstí dost, klika, že to byla tahle stará mrazka, jet Meďourkem, tak asi skočím ze skály Promáčknul jsem disk, píchnul gumu, urval nějákej stabilizátor, a odřel blatník, oprava do 5 litrů, u MB by to bylo tak za pade, hi hi, no jak jde o plechy, tak je to ok, člověk se aspoň trochu probere" Tady u nás je to tedy dnes ledovatka jak prase, ale já tohle počasí miluji, takže paráda
mondeo2 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Sem ani netušil, že mě Afričan naboural. No nic vystavím fakturu za opravu a pošlu mu ji.
Boudy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Sem ani netušil, že mě Afričan naboural. No nic vystavím fakturu za opravu a pošlu mu ji. Obávám se, že by to byl pojistný podvod, nešlo o Mondeo2
Z. Paul Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Aut na rozbíjení máme na štěstí dost, klika, že to byla tahle stará mrazka, jet Meďourkem, tak asi skočím ze skály Promáčknul jsem disk, píchnul gumu, urval nějákej stabilizátor, a odřel blatník, oprava do 5 litrů, u MB by to bylo tak za pade, hi hi, no jak jde o plechy, tak je to ok, člověk se aspoň trochu probere" Tady u nás je to tedy dnes ledovatka jak prase, ale já tohle počasí miluji, takže paráda Ale máš z toho radost, že bych si hned myslel že jsem v tématu Co mě dnes potěšilo
African Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Sem ani netušil, že mě Afričan naboural. No nic vystavím fakturu za opravu a pošlu mu ji. Mám takovej pocit, že tohle Mondeo /r.v.2002/ by jsi už neuměl ani řídit Jibak v servisu ze mě měli prču a připomněli mi pana Hrušínského
mondeo2 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Že jsi se zase kochal...... To víš že jo, zase byl myšlenkama v Africe, řádil s nosorožci v buši a zapoměl na námrazu v Český republice....................
Remio Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Jak jinak opět Česká pošta. Dnes si prskli na dveře ceduli, že pro kalamitu zavřeno... tak na ty hodinky musím čekat do pondělka.
Liqid Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Sníh - autobus mi nejel, takže jsem čekal hodinu na vlak, kterej jede o hodinu déle než bus
Doporučené příspěvky