Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po týdnu znovu nájezd zlodějů okapů, tentokrát ve velkém stylu, sousedovi od lesa ukradli první okap přes poledne, o půl 4 v noci se vrátili a oholili mu komplet barák, sousedovi z ulice jeden ukrardli + jeden už nestihli, PČR, majáky, štěkot psů, no čurbes, bandu nakonec nechytili, tak lze očekávat, že se za týden, 14 dní vrátí ( první soused o půl km výše byl obrán před 14dny), okapy nalezeny, ovšem polámané, zmačkané, ty už neopraví a pojišťovna asi nezaplatí... Humanismus nikdy více, za to vždycky sekat ruce!

post-3584-0-08990500-1365143601_thumb.jpg

Odesláno

Po týdnu znovu nájezd zlodějů okapů, tentokrát ve velkém stylu, sousedovi od lesa ukradli první okap přes poledne, o půl 4 v noci se vrátili a oholili mu komplet barák, sousedovi z ulice jeden ukrardli + jeden už nestihli, PČR, majáky, štěkot psů, no čurbes, bandu nakonec nechytili, tak lze očekávat, že se za týden, 14 dní vrátí ( první soused o půl km výše byl obrán před 14dny), okapy nalezeny, ovšem polámané, zmačkané, ty už neopraví a pojišťovna asi nezaplatí... Humanismus nikdy více, za to vždycky sekat ruce!

attachicon.gifIMG_4404.JPG

To zní líp než to střílení od minula. To už tu myslím bylo za Karla IV. - za krádež useknout ruku, ale soudním nařízením - to by ty zmetky myslím odradilo.

Odesláno

Navíc Jarda je nejen excelentní hokejista, ale i frajer jako člověk. To osočení naprosto nechápu. :eek:

...a este je aj mudry a ma brilantne myslienkove pochody a slovne obraty. A sakra, prvy april uz bol...aj tak zelam vsetkym vesely bezproblemovy piatok a krasny vikend.

Odesláno

Brněnskej autosalon...kdyby někoho z vás náhodou napadlo tam zavítat, je lepší zůstat doma, čumět do zdi, případně si pro zpestření píchat špendlík pod nehet...

Odesláno

Hokej a ani fotbal mě vůbec nezajímají, na sport koukám minimálně, ale Jardu Jágra mám opravdu rád a uznáv?m ho.Nechápu, proč se do něj se/rete. Kdyby byl každý z vás ve svém oboru tak dlouhodobě úspěšný a přitom zůstal normální, tak byste si mohli pískat, vy bambulové. Jarda není žádný filozof, ale jeho rozhovory s novináři mají hlavu a patu a on si na nic nehraje. Mnozí jeho vrstevníci už to dávno před léty vzdali a on se stále drží na světové špičce. Až si budete chtít příště někoho vzít do huby, tak se poohlédněte jinde, tady jste šlápli hodně vedle.

Odesláno

na ostravsku jsou tak bezny okapy v medi? .. tady u nas, v chudem kraji, ma medenej okap malokdo..

V Ostravě jsou šikovní. Před několika lety ukradli Světlíkovi měděné okapy z nově rekonstruovaného zámečku přímo pod kamerou.

Odesláno

Brněnskej autosalon...kdyby někoho z vás náhodou napadlo tam zavítat, je lepší zůstat doma, čumět do zdi, případně si pro zpestření píchat špendlík pod nehet...

Já se tam chystám zítra. To jako že se mám na to vybodnout? To je to tak hrozný?

Odesláno

Ráno jsme se s definitivní platností dozvěděly, že naše nejmladší trpí vrozenou mozkovou disfunkci a tudíž nám ji nepřijmou do normální základní školy a bude muset navštěvovat školu speciální, protože na asistenta nemáme nárok. Paní je z toho na prášky a každou chvíli pláče. Jaká je doma atmosféra si asi dovedete představit. V poledne mi vlezl cizí člověk který tam neměl co dělat na stavbu a spadl ze střechy. Následoval rychlý převoz do nemocnice a ještě teď čekám na konečnou diagnózu. Odpoledne jsem zaparkoval u OC Butovice a při návratu zjistil, že mi nějaký lempl při parkování nabral pravý přední blatník. Po nějakém lístečku za stěračem samozřejmě ani stopa. Nemám ve zvyku "brečet" ani se rouhat ale některé dny vážně stojí za hovno.

Odesláno

Ráno jsme se s definitivní platností dozvěděly, že naše nejmladší trpí vrozenou mozkovou disfunkci a tudíž nám ji nepřijmou do normální základní školy a bude muset navštěvovat školu speciální, protože na asistenta nemáme nárok. Paní je z toho na prášky a každou chvíli pláče. Jaká je doma atmosféra si asi dovedete představit. V poledne mi vlezl cizí člověk který tam neměl co dělat na stavbu a spadl ze střechy. Následoval rychlý převoz do nemocnice a ještě teď čekám na konečnou diagnózu. Odpoledne jsem zaparkoval u OC Butovice a při návratu zjistil, že mi nějaký lempl při parkování nabral pravý přední blatník. Po nějakém lístečku za stěračem samozřejmě ani stopa. Nemám ve zvyku "brečet" ani se rouhat ale některé dny vážně stojí za h...o.

Tohle je teda opravdu dost hrozný den:-(.Držím palce,ať aspoň něco dobře dopadne!

Odesláno

Když mě dneska požádal přes SZ úplně neznámý člen s 0 příspěvky,  jestli bych za něho nemohl zveřejnit inzerát že prodávám G-SHOCKy?!?!?

Tak o tom dneska celý odpoledne přemýšlím a vůbec nechápu jak někoho taková hovadina VŮBEC může napadnout!!!! :furious: 

Odesláno

Ráno jsme se s definitivní platností dozvěděly, že naše nejmladší trpí vrozenou mozkovou disfunkci a tudíž nám ji nepřijmou do normální základní školy a bude muset navštěvovat školu speciální, protože na asistenta nemáme nárok. Paní je z toho na prášky a každou chvíli pláče. Jaká je doma atmosféra si asi dovedete představit. V poledne mi vlezl cizí člověk který tam neměl co dělat na stavbu a spadl ze střechy. Následoval rychlý převoz do nemocnice a ještě teď čekám na konečnou diagnózu. Odpoledne jsem zaparkoval u OC Butovice a při návratu zjistil, že mi nějaký lempl při parkování nabral pravý přední blatník. Po nějakém lístečku za stěračem samozřejmě ani stopa. Nemám ve zvyku "brečet" ani se rouhat ale některé dny vážně stojí za hovno.

Doprkýnka - fakt blbej den.

Odesláno

Já se tam chystám zítra. To jako že se mám na to vybodnout? To je to tak hrozný?

Jeden pavilon, Hyundai, Škoda, Ford, Jaguar, Mini stánky automobilek, jinak lokální prodejci, díky nim je tam aspoň Mazda, Mitsubishi, Volvo, Suzuki. BMW a Land Rover tam měli akorát ojetiny z programu Premium selection. Asi největší zájem vzbuzuje stánek pořadu Autosalon, kde je jejich polepená Dacia Duster s 75 000 km, a můžeš si pokecat s moderátorama, motorsport expo  končí asi dneska. Když si na rajčeti dáš do vyhledávače můj nick, je tam galerie, můžeš si udělat obrázek, oproti jiným letům fakt slabota. Pokud není o víkendu nějaký zajímavý doprovodný program, asi bych zůstal doma. 

Odesláno

Ráno jsme se s definitivní platností dozvěděly, že naše nejmladší trpí vrozenou mozkovou disfunkci a tudíž nám ji nepřijmou do normální základní školy a bude muset navštěvovat školu speciální, protože na asistenta nemáme nárok. Paní je z toho na prášky a každou chvíli pláče. Jaká je doma atmosféra si asi dovedete představit. V poledne mi vlezl cizí člověk který tam neměl co dělat na stavbu a spadl ze střechy. Následoval rychlý převoz do nemocnice a ještě teď čekám na konečnou diagnózu. Odpoledne jsem zaparkoval u OC Butovice a při návratu zjistil, že mi nějaký lempl při parkování nabral pravý přední blatník. Po nějakém lístečku za stěračem samozřejmě ani stopa. Nemám ve zvyku "brečet" ani se rouhat ale některé dny vážně stojí za h...o.

Kamo, pevne nervy prajem. A neboj, pridu aj dobre lepsie dni. Hlavu hore!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...