Rudykopalsson Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Hoši hoši, něco už fakt nechápu a asi ani chápat nechci. Navíc mi to i vadí, takže čus. Na spoustu kontakty mám, ozvu se. co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Dnes mě naštvala elektřina,sakra dyk já ji vůbec nepotřebuju,mně stačí jen zásuvky,tak proč mi posílaj doplatek 30 K,to bych se z toho,to bych se z toho..Chocholoušku,kde jste. Dobrý - já jen devět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Dobrý - já jen devět. Asi něják moc žeru nebo co.Ale třicet to neni,trochu jsem to zaokrouhlil,je to naštěstí jen 28.530,. Mám vyhráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Asi něják moc žeru nebo co.Ale třicet to neni,trochu jsem to zaokrouhlil,je to naštěstí jen 28.530,. Mám vyhráno. spíš sekce Humor, ale nám letos přišla faktura od vodáren na 4 (slovy čtyři) koruny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) já bych se rád dožil dne, kdy budou dopravní informace opravdu odpovídat reálu...Proto mam v aute CB vysilacku . Uz 8 kilaku pred Prahou vim, kudy pojedu . Edit: K tematu - fascinuje me, ze prcek je na svete 4 dny a uz ma vlastni 4 lejstra a uz jsem platil za odpad na MeU. Neni to primo nastvani, ale spis nevericnost. Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 No, mezi nami, nas maly vyprodukuje zdaleka nejvic odpadu v rodine...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Proto mam v aute CB vysilacku . Uz 8 kilaku pred Prahou vim, kudy pojedu . Edit: K tematu - fascinuje me, ze prcek je na svete 4 dny a uz ma vlastni 4 lejstra a uz jsem platil za odpad na MeU. Neni to primo nastvani, ale spis nevericnost.Jó za Prahu krásnější se holt musí platit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Naštvalo? Kdyby jenom to...přímo na.sralo!!!! Čekám na zástávce na poslední bus domů, venku prší a nikdo není poblíž, zapálím si cígo...po chvíli přijedou vy...ebaní měštáci a dají mi pokutu za kilo a kvůli nim mi ke všemu ten poslední autobus ujede...neřeknu ani slovo kdyby byla zastávka plná lidí (to by mě si zapálit ani nenapadlo, ale tam nikdo nebyl!!). Proč prudí a buzerujou?! To že se jim přes den po městě prohánějí rádoby frajeři v natuněncýh plečkách rychlostí 100 km/h a že nikoho nenapadne dát přednost chodci na přechodě a každý si parkuje kde chce a náctiletí chlastají v hospodách jim je úplně jedno...hooodně vklidu...pomáhat a chránit opravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 a to jeste nevis ze prepadli minimalne pet lidi probehla dve znasilneni a vykradli pet aut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 asi tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Pardon, nechci se nikoho dotknout. Ale... Víš že se nemá na zastávce kouřit? Asi ano. Takže jak se můžeš cítit naštván? Porušil jsi pravidlo o kterém jsi věděl., že za ně může být sankce. Někde se to tu rozebíralo. Lidi porušují pravidla. A když je při tom někdo přistihne, tak jsou dotčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) Ano jistě, ja vím. Byl jsem naštvanej na sebe, ale i na ně. Prostě v tu chvíli jsem to cítil jako nehoráznou křivdu, vzhledem k vážnosti toho přestupku a potom následných komplikací. A prostě nikdo tam nebyl ke všemu a tak podobně. A docela ironií bylo, že když jsem tam přišel už pouze s malým zbytkem toho cíga tak jsem si říkal, že prší, nikdo tu není koho by to obtěžovalo, tak se schovám pod stříšku a vůbec na tu minutku než to dokouřím a na ty dvě než mi přijede autobus se nic nemůže stát... EDIT: a ještě kdyby jste viděli ten bordel na té zastávce co tam byl...rozházené zbytky jídla, rozsypané chipsy a tak celkove, ještě se mě páni ptali, že to jsem asi neudělal já. A pak se mi líbil jejich soucit když se jeden z nich šel podívat na jízdní řád a ptal se mě kam jedu a jestli to byl opravdu poslední bus a pak se začal ptát jak je to pěšky daleko. Jak milé. Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Ale chápu ze to nasere ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 tomu se rika v.blbej cas na blbym miste..a za blbost se plati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Naštvalo? Kdyby jenom to...přímo na.sralo!!!! Čekám na zástávce na poslední bus domů, venku prší a nikdo není poblíž, zapálím si cígo...po chvíli přijedou vy...ebaní měštáci a dají mi pokutu za kilo a kvůli nim mi ke všemu ten poslední autobus ujede...neřeknu ani slovo kdyby byla zastávka plná lidí (to by mě si zapálit ani nenapadlo, ale tam nikdo nebyl!!). Proč prudí a buzerujou?! To že se jim přes den po městě prohánějí rádoby frajeři v natuněncýh plečkách rychlostí 100 km/h a že nikoho nenapadne dát přednost chodci na přechodě a každý si parkuje kde chce a náctiletí chlastají v hospodách jim je úplně jedno...hooodně vklidu...pomáhat a chránit opravdu...Měštští policisté jsou naprsto zbytečná přihlouplá hovada. U nás v Chomutově si falšovali maturitní vysvědčení, aby tam mohli zůstat. Pak jim na to přišli, a co? Jsou tam dodnes!!! A takový poloblbi Vás pak buzerujou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 A pak se mi líbil jejich soucit když se jeden z nich šel podívat na jízdní řád a ptal se mě kam jedu a jestli to byl opravdu poslední bus a pak se začal ptát jak je to pěšky daleko. Jak milé.Mám podobný příběh. Já jsem přeběhl v noci přechod na červenou (žádný provoz na cestě), abych chytil tramvaj na vlak. Odevzdal jsem čtyři sta, tramvaj ujela, ale jeden z těch dvou pánů se mi šel podívat, v kolik mi jede další. Takže k něčemu opravdu asi budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Proto mam v aute CB vysilacku . Uz 8 kilaku pred Prahou vim, kudy pojedu . Edit: K tematu - fascinuje me, ze prcek je na svete 4 dny a uz ma vlastni 4 lejstra a uz jsem platil za odpad na MeU. Neni to primo nastvani, ale spis nevericnost.Malej se narodil 26.8. a museli jsme zaplatit odpady za celej srpen,byrokracie úspěšně zabíjí selskej rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Pardon, nechci se nikoho dotknout. Ale... Víš že se nemá na zastávce kouřit? Asi ano. Takže jak se můžeš cítit naštván? Porušil jsi pravidlo o kterém jsi věděl., že za ně může být sankce.Někde se to tu rozebíralo. Lidi porušují pravidla. A když je při tom někdo přistihne, tak jsou dotčení.Patriku a co když jsou ta pravidla debilní, resp. jejich porušení NIKOMU neublíží - jako např. kouření na prázdné zastávce...? Todle voslovství začíná slepým dodržováním "pravidel" a končí "Jenom jsem plnil rozkazy".Plus není od věci rozlišovat Dotčenej vs. Nasranej, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 fízly by mali aj upozornit a nie len žobrať peniaze. Ja by som sa s ním hádal ked aj do rána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 jako jo, teď si taky říkám, že jsem ho mohl aspoň prudit ale co z toho...a ano, ty debilní pravidla jsou protože tady je tolik debilních lidí, kterým nevadí si např. to cígo zapálit v poledne na zastávce plné lidí a pak na to doplácí ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky