Hasňa Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) Frantik: No to mi ho teda vyndej. To jsem tady jeste nezazil. Pech. Mechano si s tim poradi? Upraveno 9. května 2013 uživatelem Hasňa
People Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) jsi skutecne debil, podle tvych poslednich prispevku..........no ale co se da delat :-)Ale aspon si hned prisiel na ine myslienky, nie? Takze nemas za co. Upraveno 9. května 2013 uživatelem People
kamilb Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 - dnes a opět příspěvky od People.Zbavit se ho pomocí ignore nelze,protože se mi zobrazí reakce na jeho příspěvky.Kdyby moderátoři vyřešili problém s členem People,klesl by počet výrazů jako například "DEBIL" na minimum.
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Frantik: No to mi ho teda vyndej. To jsem tady jeste nezazil. Pech. Mechano si s tim poradi?Určitě. A projdou u nej komplet vycistenim a seřízením, takže budou jako nové :-)
Návštěvník Matiniela Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Právě při převlekání peřiny jsem shodil květináč přímo na nově vyprané povlečení.
People Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Co ma prave nastvalo? Toto http://www.auto.cz/omezeni-rychlosti-nemeckych-dalnicich-120-km-h-znovu-aktualni-74383 Najlepsia vec na nemecku. Keby tak radsej chceli zrusit Pfand za plastove flasky, tak by lepsie urobili.
Hasňa Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Určitě. A projdou u nej komplet vycistenim a seřízením, takže budou jako nové :-)Vsechno zle je k necemu dobre. Kdo tady muze rict, ze na nove, pevne, silne, nevytahane pero..
Jirkasirka Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Manželka oslavila včerejší svátek nákupem v Německu. Koukám teď na účtenku a chce se mi brečet. Většina položek skoro za půlku, co stojí u nás a hlavně te žrádlo je trochu jiný kafe!!! Takže mě právě naštvalo to, že jsme přestali jezdit na pravidelné nákupy do reichu, když to mám za rohem... Už jsem si za ty roky mohl ušetřit na pořádný ukazatele času
saida Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) Manželka oslavila včerejší svátek nákupem v Německu. Koukám teď na účtenku a chce se mi brečet. Většina položek skoro za půlku, co stojí u nás a hlavně te žrádlo je trochu jiný kafe!!! Takže mě právě naštvalo to, že jsme přestali jezdit na pravidelné nákupy do reichu, když to mám za rohem... Už jsem si za ty roky mohl ušetřit na pořádný ukazatele času Můžeš být ,ale pyšný ,že jsi odváděl svejma nákupama DPH u nás a tím pomohl státu financovat mnoho bohulibých aktivit! Upraveno 9. května 2013 uživatelem saida
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Vsechno zle je k necemu dobre. Kdo tady muze rict, ze na nove, pevne, silne, nevytahane pero..Trochu s tim takto pocitam :-)
Jirkasirka Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 To je pravda, můj pohled byl velmi krátkozraký....hned mi je lépe. Díky saido za zlepšení nálady. Jdu koukat na hokej, tak snad to nebude další důvod k příspěvku v tomto fóru...Můžeš být ,ale pyšný ,že jsi odváděl svejma nákupama DPH u nás a tím pomohl státu financovat mnoho bohulibých aktivit!
Jeronimo Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Drbu na ně. Hrajou to jak ponocní. Už vidím ty výmluvy: křivý led, šišatý puk, atd. Jdu na jedno na zahrádku.
StanoBare Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) Len pripomeniem, že zomrel Ray Harryhausen. Snáď každý pozná jeho filmové vizuálne efekty pomocou stop-motion a z filmov napríklad Sindibád, Iáson a Argonauti, Súboj Titánov. edit: fotka z movies.yahoo.com Upraveno 9. května 2013 uživatelem StanoBare
Honza.manta Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Drbu na ně. Hrajou to jak ponocní. Už vidím ty výmluvy: křivý led, šišatý puk, atd. Jdu na jedno na zahrádku. Nerad někoho urážím, ale jsou to dřevácí!
bradda Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) S..e me snehulak, ktery na jednu stranu tvrdi, jak mu vyhovuje forum bez kydu a sam ma potrebu kydat nesmysly do kazdyho vlakna. A ktomu nas obohacuje jeste svymi jazykovymi znalostmi! Upraveno 9. května 2013 uživatelem bradda
Jeronimo Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Nerad někoho urážím, ale jsou to dřevácí!Dal jsem dvě, vrátil jsem se na nájezdy. Ohromná sláva.. No, naštěstí jsou i důležitější věci na světě. S..e me snehulak, ktery na jednu stranu tvrdi, jak mu vyhovuje forum bez kydu a sam ma potrebu kydat nesmysly do kazdyho vlakna. A ktomu nas obohacuje jeste svymi jazykovymi znalostmi!Nic si z toho nedělej. Já už sem chodím čím dál míň. Jsem na odvykačce, pomáhá to a mám více času na sebe, sport, partnerku. Nebaví mě číst, jak se někdo nimrá ve svých hovnech. Ať už je to místní lingvista a jazykozpytec či jiný People.
Frostie Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Dal jsem dvě, vrátil jsem se na nájezdy. Ohromná sláva.. No, naštěstí jsou i důležitější věci na světě. Nic si z toho nedělej. Já už sem chodím čím dál míň. Jsem na odvykačce, pomáhá to a mám více času na sebe, sport, partnerku. Nebaví mě číst, jak se někdo nimrá ve svých hovnech. Ať už je to místní lingvista a jazykozpytec či jiný People. hoši, máte na mysli něco konkrétního? Jen má touha po nešíření flamu mi nedovolí toho napsat víc...
tombed Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 ty woe bando, takhle se tu serve vždycky před vánocema, nikdá v květnu, asi ty dusna posledních dní...
African Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 To je tím debilním počasím venku kluci, to nikomu na náladě nepřidá" Já do teď běhal po lese v pláštěnce a málem mě sejmul blesk No furt lepší než sedět doma a remcat"
Doporučené příspěvky