Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych to zkusil, o lempla míň nebo víc, na těch školách je jich plno.

Mě nasralo že sem si šel vo půl 11 dodělat do sklepa nůž (nemá se to lámat přes koleno). Při řezání prvního kousku kůže mi nůž projel a krásně sem si rozřízl prst. Tak snad zejtra.

Odesláno

2Eman2208: Cítím s tebou - zrovna včera jsem potkal (naštěstí jenom ve městě cestou na nákup) cosi co vypadalo jako po balistické křivce padající kos, udělalo to "bum" jak tenisák - a na druhé straně se to odrazilo ve tvaru snad čtvrtmetrové opeřené placky. Jeli jsem v koloně, takže se ani nedalo bezpečně zastavit - ale naštěstí staré manželčino pikačů, navržené s ohledem na francouzské kontaktní parkování, vyvázlo bez úhony.

Hůř dopadl v Lednu můj Lexík, když jsem s ním taky "ve 130" potkal ve tmě na dálnici lišku, co se rozhodla přeběhnout před kolonou kamiónů kterou jsem zrovna předjížděl. Rána jak z děla, roh nárazníku i s mlhovkou, nádržkou ostřikovačů a podběhem fuč (kupodivu bez defektu - vivat Nokian, v autě byla celá rodina) - a pojišťovna za tu "prkotinu" zacvakala 84 litrů, zatímco já byl 3 týdny bez auta...

Odesláno

To asi není, že naštvalo - můžu si za to sám. Dělal jsem přijímačky na VŠ a protože jsem se vůbec nepřipravoval, nepočítal jsem s tím, že je udělám. Proto jsem sebou nebral ani maturitní vysvědčení a pán u stolečku mi říkal, že ho teda musím dodat do 30.6. Tak jsem šel na ty zkoušky a i pak jsem myslel, že jsem to neudělal, tak jsem se s tím dál nenamáhal. A teďka se ukázalo, že jsem ty přijímačky nějakým omylem udělal ale nepřijali, že prej "nepřijat pro nesplnění předpokladů pro studium". Má to cenu se odvolávat? Já už to vysvědčení našel...

jasne, odvolej se.. to se uklepe a s trochou stesti te vemou - pokud tam chces jit ovsem

filo-boxer je trochu tvrdej, ale chapu ho.. takze prvni pruser sis udelal a pokud te vemou, uz se jen snaz ;)  (me taky vzali na vejsku jen diky tomu, ze se necekane zvedl budget pro vice studentu a ejhle, pan inzenyr uz lita svetem peknou radku let :D )

Odesláno (upraveno)

ja kdyz vidim, jakej su inzenyr, tak mam strach jit k doktorovi..

vsak ty do doktora chodit nemusis, no ni? ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ser na to. Ocividne te to studium stejne nezajima, kdyz na to tak prdis, tak to prenech nekomu, kdo ma fakt zajem. Jsi lempl.

Každej jsme na něco lempl, čéče. Důležitý je vědět na co a do toho se nesrat. Třeba ty se jevíš jako lemp na hodnocení lidí, který neznáš. :D :D :D 

Odesláno

mě štve soused,každý ráno  už 14 dnů seká,řeže motorovkou, a dneska to završil tim že od 6 ti tu má soupravu na studnu...bože muj to je kreten,já vubec nevim co s nim,malýho to budí pak je nepříjemnej,se sousedem neni řeč a já zas nejsem ten typ abych pořád volal policajty že něco porušuje... 

Odesláno

Jo,neni nad dobry sousedy,vedle nas sulin,kterymu neni blby v sest rano(o vikendu)luxovat,pritloukat cosi kamsi,pravidelne!V pul desaty vecer zvoni,ze neco potrebuje sepsat a napsat,vykecava se dohaleluja a v tuhle hodinu to samozrejme prcka taky zbudi...pod nama studaci,co imrvére kalej a delaj bordel jak svina...vo nervy to je:-)

Odesláno

mě štve soused,každý ráno už 14 dnů seká,řeže motorovkou, a dneska to završil tim že od 6 ti tu má soupravu na studnu...bože muj to je kreten,já vubec nevim co s nim,malýho to budí pak je nepříjemnej,se sousedem neni řeč a já zas nejsem ten typ abych pořád volal policajty že něco porušuje...

Co třeba týden od pěti taky sekat ))

Odesláno

mě štve soused,každý ráno  už 14 dnů seká,řeže motorovkou, a dneska to završil tim že od 6 ti tu má soupravu na studnu...bože muj to je kreten,já vubec nevim co s nim,malýho to budí pak je nepříjemnej,se sousedem neni řeč a já zas nejsem ten typ abych pořád volal policajty že něco porušuje... 

já myslím že nic neporušuje, noční klid je od 22hod do 6hod ráno, ale podle Wikipedie to není stanoveno zákonem ale místní vyhláškou, tak nevím jak je to u vás ve městě....

mimochodem máme taky takové príma sousedy

Odesláno (upraveno)

Nerozhodnost ženského pokolení   :frusty:

mám v tuto chvíli samozřejmě na mysli jednu konkrétní ženu, a pohaár s trpělivostí :rolleyes:

Upraveno uživatelem stampee
Odesláno

Hm, to jsou vždycky blbý zprávy, tak přeji ať se operace povede a jsi zase v pohodě :cheers:

...zpráva z magnetické rezonance-buď budu kriploidní nebo operace.

Odesláno

Chlapci, tak veľa zdaru...nech Vám to obom dobre dopadne. Mne mag.rezonancia pred XY rokmi tiež objavila niečo, čo ma dostane pod chirurgický nástroj. "Úspešne" to od vtedy odkladám, ale dolieha to na mňa stále viac a viac...ale mám strach. Ide o výmenu oboch čelustných kĺbov, a rizikom je hlavne to, že už neotvorím ústa ani tak ako doteraz, alebo nebudem môcť rozprávať, alebo...

No proste, držte sa!  :gunsmilie:  :gunsmilie: :gunsmilie:

F.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...