Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Hele a o co Ti jde? Připadá Ti normální "vyškolit" blbečka-blbku, co neumí parkovat tím, že budeš "machr" a ukopneš jí zrcátka? Mě ne a nemám problém Ti to napsat, nebo říct. A to, že jsem ve vlákně, které slouží k ulevení po srážce s blbcem, tomu jen nahrává. já nepotřebuju nikoho školit, ani netrpím mesiášským komplexem, prostě potřebuju ráno odjet z místa, kde jsem večer zaparkoval, to snad pochopíš, ne?stejně tak bys mohl pochopit, že je rozdíl mezi tím, když se člověk s blbcem srazí (já s ní, já s tebou), nebo když srážku cíleně vyvolá (ty se mnou) Hele a ona je to fakt instruktorka v autoskole, nebo to byla jenom takova metafora? metafora, alespoň doufámstejně tak pochybuji, že ta osoba kdy autoškolu viděla Tak mě napadá, Toljo, že one Tě prostě jen třeba nemá ráda, bylo by to možný?tímto způsobem obšťastňuje více lidí v ulici, kdybys pořádně četl, už jsem to psal no nic, musím do práce, takže vystrkat svoje auto, polejt osobě kliku vodou (musím se spolehnout na placebo efekt, protože jsem na plánovanou exekuci zapoměl a odskočil si na malou) a zanechat vzkaz Buďte na sebe hoši hodní, třiďte odpad, nastavujte po úderu druhou tvář a každému hříšníku trpělivě vysvětlujte, že se to dělat nemá, že je to FUJ a EE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 tak sem se rano probudil, kouknu na more, kouknu do lednicky, kouknu na chronomag... a hle, fenomen osobnich utoku, tak znamy z diskuzi pod clanky v novinkach.cz, se dostal i sem.. :/ a ty jsi mě po ránu naštval taky, protože my jedeme na jih až za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Naše dělnická třída. Že dělaju ďurave flašky mě nepřekvapí, ale že ani ty fušky už neumí udělat pořádně, to je děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 já nepotřebuju nikoho školit, ani netrpím mesiášským komplexem, prostě potřebuju ráno odjet z místa, kde jsem večer zaparkoval, to snad pochopíš, ne?stejně tak bys mohl pochopit, že je rozdíl mezi tím, když se člověk s blbcem srazí (já s ní, já s tebou), nebo když srážku cíleně vyvolá (ty se mnou) vyřadím, odbrzdím, trochu zatlačím, nasednu a v autě si chvilku zanadávám ve stylu "kráva jedna vy.rdaná"...protáhneš se, ulevíš si...vzkaz naprosto ok, ale ukopnuté zrcátko je podpis sráče...sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Já bych to ukopnutím neřešil, nestojí to za to- někdo tě uvidí, zavolá policajty a budeš mít zabité dopoledne- odjezd do práce se tím značně zpozdí ( nebo padneš na podobnýho, jako jsi momentálně ty a budete si zrcátka ukopávat navzájem ) - taky řešení. Takže jí tam hoď papírek za stěrač, nebo jí vynadej, až jí uvidíš. Toť má rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Já bych to ukopnutím neřešil, nestojí to za to- někdo tě uvidí, zavolá policajty a budeš mít zabité dopoledne- odjezd do práce se tím značně zpozdí ( nebo padneš na podobnýho, jako jsi momentálně ty a budete si zrcátka ukopávat navzájem ) - taky řešení. Takže jí tam hoď papírek za stěrač, nebo jí vynadej, až jí uvidíš. Toť má rada Možná jsem krapet přecitlivělý bo mám kocovinku, ale nejde přece o to, jestli dotyčného někdo uvidí... Špatné parkování různých k_k_tů řeším každý týden minimálně 2x (viz foto, to už jsme museli volat empíky, vyjet fakt nešlo), ale že bych kvůli tomu někomu masakroval auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Možná jsem krapet přecitlivělý bo mám kocovinku, ale nejde přece o to, jestli dotyčného někdo uvidí... Špatné parkování různých k_k_tů řeším každý týden minimálně 2x (viz foto, to už jsme museli volat empíky, vyjet fakt nešlo), ale že bych kvůli tomu někomu masakroval auto?Asi jsi opravdu krapet citlivej , s tím vidět či nevidět někoho je případ, ke kterému se někdo uchýlil- píšu, že se ti to prostě nevyplatí to dělat, chápeš?- polopatě- odrazuju od toho. Co se týče dalšího, já se odstraňováním špatných parkování živím, takže taky budu vědět, o co jde ( Praha 10, odbor dopravy ).Naprosto v dobrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Možná jsem krapet přecitlivělý bo mám kocovinku, ale nejde přece o to, jestli dotyčného někdo uvidí... Špatné parkování různých k_k_tů řeším každý týden minimálně 2x (viz foto, to už jsme museli volat empíky, vyjet fakt nešlo), ale že bych kvůli tomu někomu masakroval auto?Jo a abych tě trochu oprávněně popíchl, nevím, co je to za ulici a vchod ( klidně mě to napiš do SZ ), ale takhle označenej vjezd?? HM hm, hnus velebnosti - sražené obruby asi jsou, ale vodorovné dopravní značení je naprosto neobnovené, chtělo by trochu investovat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 vzdyt ten co tam svihnul to auto to musel videt, vzdyt to pichnul skoro naraznik na naraznik toho auta pred nim a doufam ze to bude stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 vzdyt ten co tam svihnul to auto to musel videt, vzdyt to pichnul skoro naraznik na naraznik toho auta pred nim a doufam ze to bude stacitLidi nevidej ani znacku invalidy,kdyz je vys,natoz tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 No vidíte, já zas na parkovišti nadávám, jestli jsou všichni invalidi nebo takoví tlustoprdi, když musí parkovat s 1,5-metrovýma rozestupama na každým boku, že kdyby se trochu zdrcli, tak bych se tam třeba vešel i já a po mně ještě někdo... nicméně ta Toljova sousedka už je docela extrém, ale ani já bych to neřešil kopáním do jakékoliv části jejího auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Asi jsi opravdu krapet citlivej , s tím vidět či nevidět někoho je případ, ke kterému se někdo uchýlil- píšu, že se ti to prostě nevyplatí to dělat, chápeš?- polopatě- odrazuju od toho. Co se týče dalšího, já se odstraňováním špatných parkování živím, takže taky budu vědět, o co jde ( Praha 10, odbor dopravy ).Naprosto v dobrém. Hele, taky v dobrým... Tolja mě fakt vytočil...Už máme značení samozřejmě obnovené (dělá se vždy 1x, tohle bylo někdy těsně před)...máme i značený vjezd, je tam cedule zákaz stání a znak pro odtah...lidi jsou prostě rádi, že najdou místo k zaparkování (ano, Praha 10, žádná zóna, takže parkuji i třeba lidi z Prahy 2) a už neřeší, že i když se tam při výjezdu třeba taktak na šířku vlezeš, takže už to prostě nevytočíš, pokud nemáš mini cooper... Takže jsem se naučil docela slušně vyjíždět a odhadnout, kdy to dám a kdy už je třeba volat empíky...btw...když chci vjet do dvora, tak auto neodtáhnou...jen při výjezdu...taky fajnové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 No vidíte, já zas na parkovišti nadávám, jestli jsou všichni invalidi nebo takoví tlustoprdi, když musí parkovat s 1,5-metrovýma rozestupama na každým boku, že kdyby se trochu zdrcli, tak bych se tam třeba vešel i já a po mně ještě někdo... nicméně ta Toljova sousedka už je docela extrém, ale ani já bych to neřešil kopáním do jakékoliv části jejího auta... Osoba se SNÍŽENOU MOŽNOSTÍ POHYBU nebo orientace - invalida ( nárok na 12,5m, vozíčkář 18,5m ). Doufám, že více není potřeba co dodávat. Jinak U toljy - mě spíš s..e ta krasojezdkyně, co neumí zaparkovat, protože díky takovejm pak mizí další stání v praze ( množí se žádosti o vyznačení parkovacího místa pro jedno vozidlo i na sídlištích, které musí splnovat normové hodnoty a ač se tam vejde více aut, tak to nejde ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 A nemohlo to být třeba tak, že se dáma bez ohledu na styl nacpala do mezery, kterou tam nechal jiný silniční umělec? Který pak v poklidu odjel? A mimochodem, já jsem ke zlepšení řidičského umění zkoušel použít materiál obecně známý pod značkou Katzendreck - z vnitřní strany kliky u řidiče. A nepomohlo to - ti dotyční nám před barák odhazujou svoje auta pořád, přestože o pár metrů dál mají vyhrazené firemní parkoviště (kvůli kterému téměř zlikvidovali chodník) a pořád parkujou jako dobytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 A nemohlo to být třeba tak, že se dáma bez ohledu na styl nacpala do mezery, kterou tam nechal jiný silniční umělec? Který pak v poklidu odjel? A mimochodem, já jsem ke zlepšení řidičského umění zkoušel použít materiál obecně známý pod značkou Katzendreck - z vnitřní strany kliky u řidiče. A nepomohlo to - ti dotyční nám před barák odhazujou svoje auta pořád, přestože o pár metrů dál mají vyhrazené firemní parkoviště (kvůli kterému téměř zlikvidovali chodník) a pořád parkujou jako dobytek. Nechci mluvit za tolju, ale píše, že ta paní již takto obšťastnila svým uměním zaparkovat, několik lidí. Viděl bych to v ignoranci a toleranci k druhým.Jestli parkujou z firemníma autama jak hovada, tak občas pomůže zavolat městskou, párkrát nafotit a poslat na firmu, budou mít jistě velkou radost.Dnes jsem to tu pojal jak v práci, odpovědi na dotazy, tímto se všem omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Dík za radu, asi to brzo udělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnie Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 mě dneska dopálila cena, že prý obálky levně. To jo, jenomže není levně jako levně, cena za 5 tis kusů C5tek skoro 9 tis. tak to mě položilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Ani ne naštvalo. Kdyby existovalo vlákno "Co mě právě vyděsilo", patřilo by to právě tam. Neopatrně jsem nakoukl do vlákna "PRIM myslivecké" Asi si budu muset dát panáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Moc to řešíte kluci, mě tohle přesně udělali ve velkoměstě párkrát, jemně zpátečka, jemně jednička, jemně zpátečka, jemně jednička a byl jsem venku, co blbnete, na tuhle píčovinku volat policajty? A vůbec, tady řešíte kudy nastoupit do auta? No ták a dost, nebuďte baby Možná jsem krapet přecitlivělý bo mám kocovinku, ale nejde přece o to, jestli dotyčného někdo uvidí... Špatné parkování různých k_k_tů řeším každý týden minimálně 2x (viz foto, to už jsme museli volat empíky, vyjet fakt nešlo), ale že bych kvůli tomu někomu masakroval auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Teda vaše starosti bych chtěl mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky