Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mne je tej baby trochu ľúto. Keď som pred 30 rokmi válčil v Slanom, tak sme z nej boli kompletne všetci hotoví.

O tom žádná - pamatuju (když jsem ji neznal), jak přijeli Míša Davidů, Heidi s hrudníkem a Ivetka, tak jsem na ni na autogramiádě koukal jako na obrázek...  

Hrozné je, čím a jak krmí ovce média.. (a šmejdi kolem ní)

Edit: a na kdy jindy naplánovat akci pod taktovkou a sponzorstvím "společného týmu Blesku a TV Nova", b-ha jeho...

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechybělo moc, a mohl jsem si na kapotě dovézt domů cyklistu. Půl šesté ráno, ještě trochu šero, v lese, a ten id*ot byl komplet v černém (i černé kolo) a jedinou odrazku (bílou) měl zas.... jak jetel. Zajímalo by mě, jak tupouni docházejí k názoru, že mají neomezeně životů.

Odkaz ke komentáři

Tohle byl asi sebevrah cestou do práce (vzhledem k denní době). Ti jsou myslím mnohem horší. Cyklista výletník bude mít nejspíš kolo ve slušném stavu. Pokud je to někdo, kdo na kole jezdí denně do práce, tak je pro něj kolo něco jako lopata a takové drobnosti jako osvětlení nebo brzdy zhusta neřeší.

Odkaz ke komentáři

Dnes mě naštvalo, jakej jsem neuvěřitelnej trotl....2 roky co mám svý Suby, je nesundavám z ruky. Když si jednou vzpomenu, že bych si prodloužil tah (spíš pro to, aby s ním pohrál než že bych to potřeboval), tak to musím dělat zrovna ve chvíli, kdy mám v sobě nějaký to pivko večer a v kuchyni, v místě kde dřevěná podlaha přechází v dlažbu...samořejmě že když už mi upadly na zem, tak to nemohlo být na tu dř. podlahu,ale 10cm vedle na tu dlažbu...:( No, skončilo to malým vrypem na boku lunety..:(...naštěstí hodinky jsou zatím dobře. Bych si nafackoval...:(

Odkaz ke komentáři

Nechybělo moc, a mohl jsem si na kapotě dovézt domů cyklistu. Půl šesté ráno, ještě trochu šero, v lese, a ten id*ot byl komplet v černém (i černé kolo) a jedinou odrazku (bílou) měl zas.... jak jetel. Zajímalo by mě, jak tupouni docházejí k názoru, že mají neomezeně životů.

Buď rád že jsi ho nesejmul, s flintou v nohavici by  se mu špatně utíkalo,patron měl určitě dost  a  tu srnu v batohu by Ti taky vysvětloval dost nerad...

Odkaz ke komentáři

Tohle byl asi sebevrah cestou do práce (vzhledem k denní době). Ti jsou myslím mnohem horší. Cyklista výletník bude mít nejspíš kolo ve slušném stavu. Pokud je to někdo, kdo na kole jezdí denně do práce, tak je pro něj kolo něco jako lopata a takové drobnosti jako osvětlení nebo brzdy zhusta neřeší.

ještě horší je cyklista aktivní, ten na tyhle věci kašle naprosto úmyslně a ještě to pokládá za správný. Jednoho unikáta jsem taky viděl. Teda přesněji řečeno, skoro neviděl ikdyž bylo slunečné odpoledne. Matně šedé kolo, na tom se neleskl ani šroubek. A na sobě měl jakýsi pochmurný prezervativ, tmavě šedou kombinézu jako nějaký hi-tech stealth ninja. Moje matka nedávno přišla vyděšená z nákupu, chodkyni vedle ní srazila na přechodu cyklistka která vůbec nebrala na vědomí červenou na semaforu. Protisměrem jednosměrkou nebo kruhákem je naprosto běžná věc, nedávání přednosti, znamení o změně směru a spousta dalších kousků. A když jich je pohromadě víc jak jeden, tak to je řev jak v pavilónu vopic. 

Odkaz ke komentáři

Moje řeč Frantiku, vyserme se na cigoše, nejsme přeci žádný rasisti a tohle téma stejně nikdy neskončí :cheers:  Takže co mě dnes naštvalo? Pergola měl být hotova před pomalu třemi týdny a vypadá takhle, ten truhlář už mě ale fakt štve :furious: Jako ai to bude hezký, to jo, ale když někdo už něco slíbí, tak by to tak prostě mělo bejt, šajze"

Hele kluci, jdete uz spát. A modi by se měli vzbudit a uvést to zde do původního stavu :-)

post-364-0-15989700-1374008105_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...