railmaster Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Mám sto chutí vyhlásit zbírku za účelem: Kdo sejme I.B.Mne je tej baby trochu ľúto. Keď som pred 30 rokmi válčil v Slanom, tak sme z nej boli kompletne všetci hotoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 (upraveno) Mne je tej baby trochu ľúto. Keď som pred 30 rokmi válčil v Slanom, tak sme z nej boli kompletne všetci hotoví.O tom žádná - pamatuju (když jsem ji neznal), jak přijeli Míša Davidů, Heidi s hrudníkem a Ivetka, tak jsem na ni na autogramiádě koukal jako na obrázek... Hrozné je, čím a jak krmí ovce média.. (a šmejdi kolem ní) Edit: a na kdy jindy naplánovat akci pod taktovkou a sponzorstvím "společného týmu Blesku a TV Nova", b-ha jeho... Upraveno 14. července 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Je to troska a měla by se léčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Uz me ty reci okolo Bartosove nebavi! Jeste ze se nekoukam na zpravy na Nove. Nechteli byste se o ni jit bavit nekam do inteligentni diskuze v Blesku nebo Aha? EDIT: bohus76 ma pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Tak tak ó nejvyšší,je to pořád dokola a pořád o hovně,čím víc se do toho rýpe,tím víc to smrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Zase mas pravdu. Jestli s tim zase nekdo zacne, asi dostane ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 To není o té dotyčné Kamile, to je o hyenách okolo a ve vlákně správně, ne?(čekal jsem, že se dostane na Blacklist ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odstavili nám teplú vodu na týždeň, k...a, a nedali nám vedieť dopredu............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odstavili nám teplú vodu na týždeň, k...a, a nedali nám vedieť dopredu...............To uz mam nastesti za sebou, od nedele uz tece !! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Nechybělo moc, a mohl jsem si na kapotě dovézt domů cyklistu. Půl šesté ráno, ještě trochu šero, v lese, a ten id*ot byl komplet v černém (i černé kolo) a jedinou odrazku (bílou) měl zas.... jak jetel. Zajímalo by mě, jak tupouni docházejí k názoru, že mají neomezeně životů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Jojo, už v autoškole nás učili - Největší nepřítel řidiče je cyklista výletník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Tohle byl asi sebevrah cestou do práce (vzhledem k denní době). Ti jsou myslím mnohem horší. Cyklista výletník bude mít nejspíš kolo ve slušném stavu. Pokud je to někdo, kdo na kole jezdí denně do práce, tak je pro něj kolo něco jako lopata a takové drobnosti jako osvětlení nebo brzdy zhusta neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Dnes mě naštvalo, jakej jsem neuvěřitelnej trotl....2 roky co mám svý Suby, je nesundavám z ruky. Když si jednou vzpomenu, že bych si prodloužil tah (spíš pro to, aby s ním pohrál než že bych to potřeboval), tak to musím dělat zrovna ve chvíli, kdy mám v sobě nějaký to pivko večer a v kuchyni, v místě kde dřevěná podlaha přechází v dlažbu...samořejmě že když už mi upadly na zem, tak to nemohlo být na tu dř. podlahu,ale 10cm vedle na tu dlažbu... No, skončilo to malým vrypem na boku lunety.....naštěstí hodinky jsou zatím dobře. Bych si nafackoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Nechybělo moc, a mohl jsem si na kapotě dovézt domů cyklistu. Půl šesté ráno, ještě trochu šero, v lese, a ten id*ot byl komplet v černém (i černé kolo) a jedinou odrazku (bílou) měl zas.... jak jetel. Zajímalo by mě, jak tupouni docházejí k názoru, že mají neomezeně životů.Buď rád že jsi ho nesejmul, s flintou v nohavici by se mu špatně utíkalo,patron měl určitě dost a tu srnu v batohu by Ti taky vysvětloval dost nerad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 S flintou v nohavici by se mu IMHO i špatně šlapalo na kole. Když tak oka v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Tohle byl asi sebevrah cestou do práce (vzhledem k denní době). Ti jsou myslím mnohem horší. Cyklista výletník bude mít nejspíš kolo ve slušném stavu. Pokud je to někdo, kdo na kole jezdí denně do práce, tak je pro něj kolo něco jako lopata a takové drobnosti jako osvětlení nebo brzdy zhusta neřeší.ještě horší je cyklista aktivní, ten na tyhle věci kašle naprosto úmyslně a ještě to pokládá za správný. Jednoho unikáta jsem taky viděl. Teda přesněji řečeno, skoro neviděl ikdyž bylo slunečné odpoledne. Matně šedé kolo, na tom se neleskl ani šroubek. A na sobě měl jakýsi pochmurný prezervativ, tmavě šedou kombinézu jako nějaký hi-tech stealth ninja. Moje matka nedávno přišla vyděšená z nákupu, chodkyni vedle ní srazila na přechodu cyklistka která vůbec nebrala na vědomí červenou na semaforu. Protisměrem jednosměrkou nebo kruhákem je naprosto běžná věc, nedávání přednosti, znamení o změně směru a spousta dalších kousků. A když jich je pohromadě víc jak jeden, tak to je řev jak v pavilónu vopic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odstavili nám teplú vodu na týždeň, k...a, a nedali nám vedieť dopredu............... si nestezuj, nam uz od zacatku leta netece studena ale jen horka a tak je to kazdej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Zemřel "pan skromný", ale velký muž. . Inu co dodat, SIT TIBI TERRA LEVIS, MAGISTER!!! http://www.telegraph.co.uk/news/obituaries/10181107/Amar-Bose.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Moje řeč Frantiku, vyserme se na cigoše, nejsme přeci žádný rasisti a tohle téma stejně nikdy neskončí Takže co mě dnes naštvalo? Pergola měl být hotova před pomalu třemi týdny a vypadá takhle, ten truhlář už mě ale fakt štve Jako ai to bude hezký, to jo, ale když někdo už něco slíbí, tak by to tak prostě mělo bejt, šajze" Hele kluci, jdete uz spát. A modi by se měli vzbudit a uvést to zde do původního stavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 hosi, vyserte se na to. ja tu nemam tlacitko smazat vse, takze musim prispevek po prispevku mazat, mejte se mnou trochu slitovani, politika sem nepatri, ani jiny flejmy, takze stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky