pebe Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Pebe: To teda nevim presne, vychazim z tech reklam okolo, ze cyklostezka byla financovana unii a stalo tolik a tolik... opravdu nevim jaky ma oficialni status a jaka jsou stanovena pravidla. Ja se jen ridil rozumem:-)je tam všude podél značka C10a a ne C08a, takže tam může vlastně každý, chodci, kočárky, bruslaři.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 To je pravda, asi jsem uz dlouho nevidel vyhlasku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) pokračování z vlákna "co mě dnes potěšilo" ...tak jsem se těšil, až jsem ho blbě (moc) uříz!!! pokračování v prodejním vlákně...edit: až mě přejde zlost...teď na to nemám nervy Upraveno 25. července 2013 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 pokračování z vlákna "co mě dnes potěšilo" ...tak jsem se těšil, až jsem ho blbě (moc) uříz!!! pokračování v prodejním vlákně...edit: až mě přejde zlost...teď na to nemám nervy tvl ty máš vážně nějakej špatnej tejden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 clovek s nickem pavelkrcil.... asi se zblaznil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) clovek s nickem pavelkrcil.... asi se zblaznil.Proč myslíš- vždyť už je tu třičtvrtě roku registrovaný a všech svých 45 příspěvků naflákal dnes ....myslím že sibiřovi neunikne, jelikož hodnota příspěvků je na vysoké úrovni EDIT- koukám, že už i nabízí v sekci KOUPÍM, odtud tedy "pro změnu" vítr vane Upraveno 25. července 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 pokračování z vlákna "co mě dnes potěšilo" ...tak jsem se těšil, až jsem ho blbě (moc) uříz!!! pokračování v prodejním vlákně...edit: až mě přejde zlost...teď na to nemám nervyasi jsi to měl vzít od toho Bakera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 clovek s nickem pavelkrcil.... asi se zblaznil.proč mám takový pocit, že se budou brzy prodávat Omegy v Quarzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 BOJIM SE OTEVRIT LEDNICI, JESTLI TAM KUWA NENI PAVELKRCIL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Tak to je král zde jsou ty omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 BOJIM SE OTEVRIT LEDNICI, JESTLI TAM KUWA NENI PAVELKRCIL...v mojí neni tam je jenom zima..takže to taky patří sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 A je to- za den nafláká 50 příspěvků o hovně a omegy už jsou úspěšně prodaný, tomu říkám rychlovka se vším všudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Neúspěšně jsem navrhoval roční členství a 500 příspěvků - prý to ale neodradí.Řekl bych, že by to sakra pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 A,vzdyt je to za nama........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Neúspěšně jsem navrhoval roční členství a 500 příspěvků - prý to ale neodradí.Řekl bych, že by to sakra pomohlo.Proto jsem navrhoval nove prichozim po dobu par mesicu max treba 10 prispevku denne + celkovy pocet prispevku zvysit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 A,vzdyt je to za nama........Přesně tak. Nikde vokolo se žádný pravidla nedodržujou, tak nevím, jak kdo může čuchat, že zrovna tady jo. :D Navíc se chlapík omluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 tak to je cilevedomost a tah na branku jaxepatri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Krčil už tady žádný hodinky neprodá ani si nepopovídá. Pravda je, že byl jako vítr. Asi mu to stálo za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Nechci se rýpat v krvácejících ranách, ale je chyba nechat si to poslat na účet- složenka je jistota... Oni mi nedali vybrat. Řeklisi o číslo a poslali dřív než vyúčtování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Mazani Krcilovych blafu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky