Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kucíí kliid, Damasko jen tak nic z Aldovy (i moje) stáje nevytlačí...Sibiřmužiku, Rolex Deepsea nebo něco podobného bychom si uměli představit, ale jen po výhře v loterii.

Bedjo, alda kdysi prohlasil, ze EXP I ho hodne berou, dokonce ze o nich vyhledove uvazuje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paní chabé inteligence, která je schopná pustit do parku plného lidí svého pitbula bez vodítka a náhubku.

Tím parkem vede cyklostezka, pejsek se v posledním zlomku vteřiny rozhodl, že lejtko toho chlapa na kole je příliš chlupaté, ale i tak jsem musel tvrdě na brzdy a ta kraaaaava nebeská ještě měla tu drzost ječet že jí stresuju pejska.

Odkaz ke komentáři

Teda, že by mi majitelka e-shopu začala vyhrožovat žalobou, za to že jsem zrušil objednávku a připojil poznámku o náležitém hodnocení na netu, to se mi ještě nestalo... Zrušil jsem objednávku, protože se mnou 12 dnů nikdo nekomunikoval. Stačilo napsat, že mají dovolenou a chápu to. Tak nějak mi to připomnělo, jak si dědeček otevřel hospodu, ale lezli mu tam lidi...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

že jsem dneska po ránu vysolil tři kila za opravu myčky, která se vlastně nekonala, jelikož ta voda v nádržce během těch 14 dnů co jsme se domlouvali na termínu, vyschla. Takže opravář zkonstatoval, že tam chybová hláška byla, že jsem si jí sám zjistil, ale že musel vyjet na cestu.. :-( .

Odkaz ke komentáři

Deepsea jsem měl na ruce nedávno, když jsem je jako půjčené vracel, vnímal jsem to jako osobní ztrátu. Rozhodně si je musím pořídit ještě jako svobodnej, bez výčitek a partnerce samozřejmě budu tvrdit, že jsou to fejky. Nejsem blbej...

Kucíí kliid, Damasko jen tak nic z Aldovy (i moje) stáje nevytlačí...Sibiřmužiku, Rolex Deepsea nebo něco podobného bychom si uměli představit, ale jen po výhře v loterii.

Odkaz ke komentáři

Paní chabé inteligence, která je schopná pustit do parku plného lidí svého pitbula bez vodítka a náhubku.

Tím parkem vede cyklostezka, pejsek se v posledním zlomku vteřiny rozhodl, že lejtko toho chlapa na kole je příliš chlupaté, ale i tak jsem musel tvrdě na brzdy a ta kraaaaava nebeská ještě měla tu drzost ječet že jí stresuju pejska.

Mels ji dat okamzite kopacku.

Odkaz ke komentáři

Stačila chvilka nepozornosti,aby se mě kluk postaral o klávesnici u notebuku, sakra, dneska už toho moc neudělám" ale co, venku krásně,tak co doma :-) Jen těch 1500 za novou mě bude trochu mrzet"

To znám,malý mě zalél klávesnici pivem,naštěstí to byla klasická, ne k noťasu.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...