sibirnaya Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Kucíí kliid, Damasko jen tak nic z Aldovy (i moje) stáje nevytlačí...Sibiřmužiku, Rolex Deepsea nebo něco podobného bychom si uměli představit, ale jen po výhře v loterii. Bedjo, alda kdysi prohlasil, ze EXP I ho hodne berou, dokonce ze o nich vyhledove uvazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Téměř po celodením dřepění doma a těšení se na balíček, tahle hláška pošty. Pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty - zásilka připravena k opětovnému doručení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Zacina me stvat 316L čímpak tě naštvala chirurgická ocel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 ....odešel síťový port stařičkého Dreamboxu 500S :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Paní chabé inteligence, která je schopná pustit do parku plného lidí svého pitbula bez vodítka a náhubku.Tím parkem vede cyklostezka, pejsek se v posledním zlomku vteřiny rozhodl, že lejtko toho chlapa na kole je příliš chlupaté, ale i tak jsem musel tvrdě na brzdy a ta kraaaaava nebeská ještě měla tu drzost ječet že jí stresuju pejska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Teda, že by mi majitelka e-shopu začala vyhrožovat žalobou, za to že jsem zrušil objednávku a připojil poznámku o náležitém hodnocení na netu, to se mi ještě nestalo... Zrušil jsem objednávku, protože se mnou 12 dnů nikdo nekomunikoval. Stačilo napsat, že mají dovolenou a chápu to. Tak nějak mi to připomnělo, jak si dědeček otevřel hospodu, ale lezli mu tam lidi... Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 že jsem dneska po ránu vysolil tři kila za opravu myčky, která se vlastně nekonala, jelikož ta voda v nádržce během těch 14 dnů co jsme se domlouvali na termínu, vyschla. Takže opravář zkonstatoval, že tam chybová hláška byla, že jsem si jí sám zjistil, ale že musel vyjet na cestu.. :-( . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 tenge: V pohodě, já minulej tejden platil patnáct stovek jen abych si potvrdil, že je ta myčka fakt v prdeli:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 tab.JPGabych řekl pravdu, tak pokud by Ti lidé museli mít kvalifikaci a fakt jasné výsledky tak by mi to vůbec nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 By me zajimalo, z ceho teda namestek 2 a namestek 4 zili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Deepsea jsem měl na ruce nedávno, když jsem je jako půjčené vracel, vnímal jsem to jako osobní ztrátu. Rozhodně si je musím pořídit ještě jako svobodnej, bez výčitek a partnerce samozřejmě budu tvrdit, že jsou to fejky. Nejsem blbej...Kucíí kliid, Damasko jen tak nic z Aldovy (i moje) stáje nevytlačí...Sibiřmužiku, Rolex Deepsea nebo něco podobného bychom si uměli představit, ale jen po výhře v loterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 abych řekl pravdu, tak pokud by Ti lidé museli mít kvalifikaci a fakt jasné výsledky tak by mi to vůbec nevadilo.Vždyť přece dřeli jako koně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Vždyť přece dřeli jako koně...jj, nekteri na vsech ctyrech dokonce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Paní chabé inteligence, která je schopná pustit do parku plného lidí svého pitbula bez vodítka a náhubku. Tím parkem vede cyklostezka, pejsek se v posledním zlomku vteřiny rozhodl, že lejtko toho chlapa na kole je příliš chlupaté, ale i tak jsem musel tvrdě na brzdy a ta kraaaaava nebeská ještě měla tu drzost ječet že jí stresuju pejska.Mels ji dat okamzite kopacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Mels ji dat okamzite kopacku...nejlépe z otočky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Stačila chvilka nepozornosti,aby se mě kluk postaral o klávesnici u notebuku, sakra, dneska už toho moc neudělám" ale co, venku krásně,tak co doma :-) Jen těch 1500 za novou mě bude trochu mrzet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 (upraveno) Jóo a čímpak Ti to zalil............. No to víš venku pařák tak měl starost aby Ti neuschla................. Upraveno 3. srpna 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 zalitá nutně být nemusí, děti taky rády vytrhávají klávesy - vlastní zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 (upraveno) Stačila chvilka nepozornosti,aby se mě kluk postaral o klávesnici u notebuku, sakra, dneska už toho moc neudělám" ale co, venku krásně,tak co doma :-) Jen těch 1500 za novou mě bude trochu mrzet"To znám,malý mě zalél klávesnici pivem,naštěstí to byla klasická, ne k noťasu. Upraveno 3. srpna 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky