Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě dneska naštvalo, že v pendolinu vyměnili klasické nádobí s kovovým příborem, za nějaké plastové hnusy. No je asi třeba začít jíst, někde jinde, už jsem psal i požadavek ať mi vrátí svíčkovou na krásný bílý talíř:D

Odkaz ke komentáři

Po zaslechnutí reklamy v rádiu, vyhledání stránky, nalezení seznamu všech výrobců a následný klik na logo Manufacture Prim 1949 a tušený výsledek:

http://www.hodinky-365.cz/seznam-vsech-znacek-x31114

Nahodou ... K turbijoonu ve zlate dostanes zdarma detske hodinky, kozenkovou penezenku a budik :lol2:

Luxus :D

Edit: link

http://www.hodinky-365.cz/prim-comenius-gold-x17774

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Tak nějak.Myslel jsem,že mám seknuté záda.Vyhřival jsem si to elektrickou dečkou,at to povoli.Pak mi to moje drahá chtěla namazat krémem a zjistila,že mi ty žebra nějak chodí.Bolest,jak hovado

Na druhý den jsem se dozvěděl,že jsem upadl no

Upraveno uživatelem Karki
Odkaz ke komentáři

Tak nějak.Myslel jsem,že mám seknuté záda.Vyhřival jsem si to elektrickou dečkou,at to povoli.Pak mi to moje drahá chtěla namazat krémem a zjistila,že mi ty žebra nějak chodí.Bolest,jak hovado

Na druhý den jsem se dozvěděl,že jsem upadl no

Boříš mi jednu z posledních životních jistot, že vožralýmu se nic nestane
Odkaz ke komentáři

Co mě právě naštvalo ... že jsem vůl, který už 250 víkendů po sobě (od léta 2008) netráví relaxem, ale prací ... rodinná pohoda v troskách, přibral jsem 10 kilo, žeru prášky na vysoký tlak ... a komu zaměstnavatel naloží další úkoly a odpovědnost? No jasně že workoholikovi ....

Ještě dotáhnu dva projekty a půjdu si hledat jiný džob ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Co mě právě naštvalo ... že jsem vůl, který už 250 víkendů po sobě (od léta 2008) netráví relaxem, ale prací ... rodinná pohoda v troskách, přibral jsem 10 kilo, žeru prášky na vysoký tlak ... a komu zaměstnavatel naloží další úkoly a odpovědnost? No jasně že workoholikovi ....

Ještě dotáhnu dva projekty a půjdu si hledat jiný džob ...

Čéče tak to je maso. Jeden můj kamarád říkal, že kdo neumí odpočívat, neumí ani pracovat. Tím myslím tu lehkost...

Boříš mi jednu z posledních životních jistot, že vožralýmu se nic nestane

Třeba byl jen zfetovanej.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...