michalval Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Zatím asi dost nepotvrzené zprávy: lavina při sestupu normálkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 To asi naštve Afričana : http://www.denik.cz/z_domova/v-himalaji-zahynul-cesky-horolezec-zdenek-hruby-20130810.htmlTen odkaz už nefunguje, asi přesunuli stránku. Tohle zatím fungujehttp://www.denik.cz/ostatni_sport/v-himalaji-zahynul-predseda-ceskeho-horolezeckeho-svazu-hruby-20130810.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 (upraveno) Tak to je rána, o tu expedici se zajímám už dlouho, nedávno jsem četl sms od Marka, kterou psal Hudymu. To je rána, veliká škoda. Upraveno 10. srpna 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Mě dneska naštvalo, že v pendolinu vyměnili klasické nádobí s kovovým příborem, za nějaké plastové hnusy. No je asi třeba začít jíst, někde jinde, už jsem psal i požadavek ať mi vrátí svíčkovou na krásný bílý talíř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Po zaslechnutí reklamy v rádiu, vyhledání stránky, nalezení seznamu všech výrobců a následný klik na logo Manufacture Prim 1949 a tušený výsledek:http://www.hodinky-365.cz/seznam-vsech-znacek-x31114 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Po zaslechnutí reklamy v rádiu, vyhledání stránky, nalezení seznamu všech výrobců a následný klik na logo Manufacture Prim 1949 a tušený výsledek:http://www.hodinky-365.cz/seznam-vsech-znacek-x31114Nahodou ... K turbijoonu ve zlate dostanes zdarma detske hodinky, kozenkovou penezenku a budik Luxus Edit: linkhttp://www.hodinky-365.cz/prim-comenius-gold-x17774 Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Nahodou ... K turbijoonu ve zlate dostanes zdarma detske hodinky, kozenkovou penezenku a budik Luxus Edit: linkhttp://www.hodinky-365.cz/prim-comenius-gold-x17774Ono to ale ani nejsou zlate hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 4 zlomené žebra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 4 zlomené žebraTo byl asi velkej mejdan:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 4 zlomené žebraPán rozhodně není troškař. Co jsi vyváděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Tak nějak.Myslel jsem,že mám seknuté záda.Vyhřival jsem si to elektrickou dečkou,at to povoli.Pak mi to moje drahá chtěla namazat krémem a zjistila,že mi ty žebra nějak chodí.Bolest,jak hovadoNa druhý den jsem se dozvěděl,že jsem upadl no Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem Karki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Tak nějak.Myslel jsem,že mám seknuté záda.Vyhřival jsem si to elektrickou dečkou,at to povoli.Pak mi to moje drahá chtěla namazat krémem a zjistila,že mi ty žebra nějak chodí.Bolest,jak hovadoNa druhý den jsem se dozvěděl,že jsem upadl noBoříš mi jednu z posledních životních jistot, že vožralýmu se nic nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Taky jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Co mě právě naštvalo ... že jsem vůl, který už 250 víkendů po sobě (od léta 2008) netráví relaxem, ale prací ... rodinná pohoda v troskách, přibral jsem 10 kilo, žeru prášky na vysoký tlak ... a komu zaměstnavatel naloží další úkoly a odpovědnost? No jasně že workoholikovi ....Ještě dotáhnu dva projekty a půjdu si hledat jiný džob ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Taky jsem si to myslel Bud rad,ze aspon pritelkyne premyslela a nesnazila se masirovat dal i pres bolest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Co mě právě naštvalo ... že jsem vůl, který už 250 víkendů po sobě (od léta 2008) netráví relaxem, ale prací ... rodinná pohoda v troskách, přibral jsem 10 kilo, žeru prášky na vysoký tlak ... a komu zaměstnavatel naloží další úkoly a odpovědnost? No jasně že workoholikovi ....Ještě dotáhnu dva projekty a půjdu si hledat jiný džob ...Čéče tak to je maso. Jeden můj kamarád říkal, že kdo neumí odpočívat, neumí ani pracovat. Tím myslím tu lehkost... Boříš mi jednu z posledních životních jistot, že vožralýmu se nic nestaneTřeba byl jen zfetovanej. Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 řezání a proražení dásně,trojitá huba a hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Nemůžu rozebrat motor..tejden naloženej v naftě a prd, vůbec nic a to je jen 75let starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Celý den v lese a ta Fiskars ty střepiny nemá moc ráda. No možná tam byl i jednou klín.Po přebroušení. A tohle se nám podařilo vytáhnout. pořád je to nějaká střepina, ale takhle pěknej kousek ještě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 uz par dni mam pocit, ze mam nejakej ztuhlej ukazovacek... myslim, ze je to od ovladani dotykovych displeju.. (mozna budu prvni pacient nove nemoci - artroza tactum screenum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky