Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

DHL, ale strašně? to, že se balík ztratí a opozdí, to se děje u všech přepravců, ale arogantní chování a dělání hlupáků z vlastních zákazníků, to je úplně jiný level. Nikdy neposílejte do Chorvatska nic přes PPL (DHL), toš tak.

DHL/PPL je banda předraženejch a arogantních ko.otů, bohužel nejen u nás. Mně se osvědčila na velké dálky při zachování trackingu a spolehlivosti EMS a UPS... Podat v pátek odpoledne v Ulanbátaru dokumenty do Antwerp a v úterý ráno je mít na stole, to je myslím ok - navíc sami od sebe posílali 3x denně stav zásilky... /UPS/

Súhlasím. Ja som posielal do Nemecka na opravu svoje Grand Seiko. V PPL mi tvrdili, že sa stratili, no vrátenie peňazí trvalo "chvíľu". Presne povedané až do toho momentu, než mi po dvoch mesiacoch prišli naspäť opravené...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Služby České Pošty

Neumí doručit balík ani z Prahy 5 do Prahy 10 šmejdi.

A to nemluvím o tom, že se mi někde ztratil balík s Red Wingama. Blázen z UK to poslal 2nd class bez trackingu. Česká Pošta tvrdí, že UK nedělají, že to dělá DPD a že mi bez čísla zásilky nepomůžou.

Do toho mi TNT už týden zpracovává zásilku z US.

Leta jsem neměl jediný problém s nákupama z celého světa a teď se vyserou tři věci naráz. Tfuj.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

DHL, ale strašně? to, že se balík ztratí a opozdí, to se děje u všech přepravců, ale arogantní chování a dělání hlupáků z vlastních zákazníků, to je úplně jiný level. Nikdy neposílejte do Chorvatska nic přes PPL (DHL), toš tak.

Služby České Pošty

attachicon.gif01.JPG

Neumí doručit balík ani z Prahy 5 do Prahy 10 šmejdi.

A to nemluvím o tom, že se mi někde ztratil balík s Red Wingama. Blázen z UK to poslal 2nd class bez trackingu. Česká Pošta tvrdí, že UK nedělají, že to dělá DPD a že mi bez čísla zásilky nepomůžou.

Do toho mi TNT už týden zpracovává zásilku z US.

Leta jsem neměl jediný problém s nákupama z celého světa a teď se vyserou tři věci naráz. Tfuj.

Držím palce kluci ať to dopadne a at se najde co je třeba... Já jsem měl tento týden docela štěstí, v úterý podáno dneska dodáno

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Me dnes velmi potesila vloupacka do sluzebaku. Nejaky idiot mi rozbil okno kvuli kufru s naradim, ktere mu povetsinou k nicemu nebude. Moje blbost nechat kufr vzadu v aute, ale za 9 mesicu co tu bydlim se nic s autem nestalo :(. Takze odtah, nahradni auto, obvolavani leasingovky, pojeb od sefa (druha vykradacka auta za 4 mesice), reseni s PCR - vyjimecne budu chvalit, az na cas dojezdu maximalne profesionalni a az pratelske jednani.

BTW vim, ze se nechaji koupit bezpecnostni folie na dvere a skla do domu, ktere odolaji mechanickemu poskozeni, strelbe apod. Netusite, zda se necha neco takoveho poridit na auto?

Diky a ja jdu pit....

Odkaz ke komentáři

Me dnes velmi potesila vloupacka do sluzebaku. Nejaky idiot mi rozbil okno kvuli kufru s naradim, ktere mu povetsinou k nicemu nebude. Moje blbost nechat kufr vzadu v aute, ale za 9 mesicu co tu bydlim se nic s autem nestalo :(. Takze odtah, nahradni auto, obvolavani leasingovky, pojeb od sefa (druha vykradacka auta za 4 mesice), reseni s PCR - vyjimecne budu chvalit, az na cas dojezdu maximalne profesionalni a az pratelske jednani.

BTW vim, ze se nechaji koupit bezpecnostni folie na dvere a skla do domu, ktere odolaji mechanickemu poskozeni, strelbe apod. Netusite, zda se necha neco takoveho poridit na auto?

Diky a ja jdu pit....

Naprosto v pohodě, známý je nacpe kam si kdo řekne, od čirých až po zatmavené.

Odkaz ke komentáři

překynulo mi těsto v chlebárně. Kvasnice asi chystaly invazi, bylo to velký. Naštěstí jsem to zjistil včas, takže formu ven a vyčistit všechno co nateklo kolem topného tělesa. A pak jsem chodil každý čtvrt hodiny šťouchat do těsta a křičet "hrnečku dost!" aby splasklo a nesnažilo se plíživě zaplavit nežádoucí prostory než se zapne pečení. Ale chleba vypadá dobře, už se těším až ho ráno nakrojím. Zítra to budu muset pořádně vyčistit.

Odkaz ke komentáři

Česká Pošta tvrdí, že UK nedělají, že to dělá DPD a že mi bez čísla zásilky nepomůžou.

Nedelaji, ale dela to GLS, ne DPD. (GLS patri royal mail, takze zasilky z UK u nas dorucuje GLS) Tak je podus, snad z nich neco vypadne... jsou to lemplove, i 'signed for' nacpou do kasliku, aby to nemuseli resit :-(

Odkaz ke komentáři

Blbka na poště mi řekla, že to dělá DPD, tak jsem tam volal a nic. Jdu prcat GLS...Dík za info.

Nedelaji, ale dela to GLS, ne DPD. (GLS patri royal mail, takze zasilky z UK u nas dorucuje GLS) Tak je podus, snad z nich neco vypadne... jsou to lemplove, i 'signed for' nacpou do kasliku, aby to nemuseli resit :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...