Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

My o výkalu - a on na botě. Právě mě naštval kurýr z GLS: Přivezl balík s dobírkovou cenou, která mě málem poslala do vývrtky, a nešla zaplatit kartou - takže jsem musel jít ven vybrat cash, za což mě zprcal, že ho zdržuju, prý ráno posílal SMS. Žádnou SMS jsem nedostal, tak jsme se rozloučili po tvrďácku bez slušného pozdravu. No hlavně že mi nechal ten balík.

Edit: Zas abych mu nekřivdil tak moc: Ten balík poslal dodavatel bez jakéhokoliv echa, očekával jsem potvrzení objednávky nebo aspoň info, že mi něco posílá - byl bych se na to předem připravil.

Takže jsem naštvaný na oba.

(Jo a nebyly to hodinky, ty zatím leží na celnici)

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som zvedavy, ze ako zahraju nasi vo futbale. Vasim vraj nesla karta. Pech

To neni pech, to je realita nasich nekopů pod vedenim deBílka :-) Neporazime ani Armenii.

Nastesti to konecne vsem dojde a prijde na radu vymena trenera a budovani nove reprezentace z kluku, ktery budou makat a ne z blbu, ktery si hrajou na fotbalisty :-)

Odkaz ke komentáři

To neni pech, to je realita nasich nekopů pod vedenim deBílka :-) Neporazime ani Armenii.

Nastesti to konecne vsem dojde a prijde na radu vymena trenera a budovani nove reprezentace z kluku, ktery budou makat a ne z blbu, ktery si hrajou na fotbalisty :-)

ty tomu nerozumis, misa je squely trener, vsichni hraci ho zboznuji, berou ho jako sveho brachu. takove rodinne pouto by byl preci hrich rozseknout. a ze neporazili armenii? co uz, jak smica rika, chybelo jen trochu stesticka, ale to se samo casem zlepsi... a navic, armenie preci porazila i mnohem silnejsi soupere.

(uz se uprimne tesim, az rozbiju televizu, az ty zvasty, co jsem ted napsal, uslysim behem pristich par dni...)

Odkaz ke komentáři

U repre ma byt nejlepsi trener,nikoli ten co zbyde,viz bilek. Jeho prace v domacich zapasech repre je uctihodna-vyhra nad silnou maltou,remizi s bulharskem a italii a porazky se svetovou extratridou danskem a armenii. Hlavnej,ze za nim ty nase megahvezdy stojej,

Odkaz ke komentáři

Aby ses franto nedivil,s bozi pomoci ukopou remizu v italii a vse bude v naprostem poradku a pojede se dal.

Odkaz ke komentáři

To chlapci z naší obce z Pralesní ligy hrajou lépe, tak určitě, srdíčkem. Kuwa, kolik ty slimáci berou? Jak to hrajou, je k zblití.

A to se v tisku prsili, jak vyhrajou. Bude obvyklé rčeni, byli jsme samozřejmě lepší a oni měli štěstíčko! At jdou do důchodu a Gebre Hailé Selasijé domů. V TV chci vidět fotbal!!!

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si jízdu v Ariel Atom a dostal jsem místo inzerovaných 8 km na okruhu cca 2 kilometry na nějakej motokárovej dráze mezi kužely. Byl jsem tak nas...nej, že jsem to obratem reklamoval.

A jaký aspoň byly ty dva kiláky? Jelo to? :)

Odkaz ke komentáři

Už 14 dní oddalujeme výstupy v Tatrách kvůli počasí a já už chci prostě zítra za každou cenu jet, kluci jsou proti, jelikož počasí stále žádná hitparáda, bude bitka dneska v hospodě :gunsmilie:  Od neděle do středy vždycky hezky a když my můžeme od středy do soboty, tak začne pršet a chumelit, já se picnu"

Odkaz ke komentáři

to je kocourkov.. si mam kazdej mesic na katastru kontrolovat, jestli mi nekdo nekrade barak? si delaj p...l...

kocourkov ne. spíš rada abys oni nepřišel. nechal bys auto bez dozoru stát na nehlídaným parkovišti několik let?

jinak asi nejlepší je dát si na svoje nemovitosti zástavy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...