Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Bandi, na ten předpis bych se mohl mrknout.

Díky za ochotu. Ale je to 17t na Galaxy a míň to asi nejde. Spíš mě štve, že zatímco auto za 4 roky spadlo na třetinu ceny, tak pojistka se drží. I když jsem ji nechal přepočítat na aktuální cenu auta, bylo to skoro stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v noci mi ějaká za*raná ku*va feťácká ukradla ze sklepa dvě profi koloběžky za 12.000,-Kč a já debil nemám ani fotky. Koho by to napadlo tady v tom Česko-zlodějsku si něco fotit? Náhlasil jsem to a to je tak všechno. Zítra jdu na bleší trh a jestli je tam najdu, tak tomu zmr*ovi urazím pracky :furious:  :furious:  :furious:  :furious:  :giljotiini:  

Odkaz ke komentáři

No tak to Ti držím palce, já nafotil klukovi Scota hned jak si ho přivezl jak fotky solo tak i s mladým a čislo zespodu na rámu taky.Dneska jeden neví který kurvě se to co máš zalíbí a bude to chtít převzít do osobního vlastnictví.To samý platí i o elektronice doma, už jen kvůli pojišťovně.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Bandi, na ten předpis bych se mohl mrknout.

Díky za ochotu. Ale je to 17t na Galaxy a míň to asi nejde. Spíš mě štve, že zatímco auto za 4 roky spadlo na třetinu ceny, tak pojistka se drží. I když jsem ji nechal přepočítat na aktuální cenu auta, bylo to skoro stejný.

To je ale divny,to by ti meli prepocitat jeste jednou a popripade bych byl trosku duraznejsi.

Odkaz ke komentáři

No tak to Ti držím palce, já nafotil klukovi Scota hned jak si ho přivezl jak fotky solo tak i s mladým a čislo zespodu na rámu taky.Dneska jeden neví který kurvě se to co máš zalíbí a bude to chtít převzít do osobního vlastnictví.To samý platí i o elektronice doma, už jen kvůli pojišťovně.

Díky, už jsem to hodil i sem, víc očí víc vidí.

Víš co je sranda, že bydlím v oblasti, kde pošťačka ztratila klíče a správa co má na starosti magistrátní byty se neobtěžovala i přes urgenci Policie ČR vyměnit vložky. Dnes jsme tam volali a je jim to evidentně jedno ani nadále se nebudou měnit.

Z toho výplývá, že se onen zmetek dostal přes dva zámky(100% musel mít klíče), ve sklepě se pravděpodobně zamknul a v klidu odštípnul zámek, který s sebou vzal, aby zametl stopy. Vzali bě kolobky a zmizeli. Třetí, která je dcery tam zůstala připravená, takže ji evidentně nepobrali. Hajzlové. Takže nějaká pojišťovna nehrozí, protože podle stanov musí pachatel překročit dvě uzamknuté překážky. A když jsou tady vesele díky zas*aným uředníkům klíče v oběhu, tak si tu může vlézk kdokoliv. Hnus, je mi z toho k zblití.  :mad:  

Odkaz ke komentáři

To je ale divny,to by ti meli prepocitat jeste jednou a popripade bych byl trosku duraznejsi.

Oni paralelně s mými bonusy zdražujou. Třeba kooperativa výrazně zdražila čelní sklo a na Galaxy je fakt  dost velký a drahý...

Musíme jim dorovnat výpadek zisků za povodně, ne?

Odkaz ke komentáři

Hlavně je Kooperativa drahá jako prase, my jsme po jednom problému s vyplacením pojistky od nich utekli a přes finančního poradce šli k ČSOB pojišťovně. U všech aut jsme na daleko lepší ceně, no a jedno havarijní plnění už proběhlo a úplně bez problémů vyřízeno k naší spokojenosti, tak zkus změnu :cheers:

Oni paralelně s mými bonusy zdražujou. Třeba kooperativa výrazně zdražila čelní sklo a na Galaxy je fakt  dost velký a drahý...

Musíme jim dorovnat výpadek zisků za povodně, ne?

Odkaz ke komentáři

Hlavně je Kooperativa drahá jako prase, my jsme po jednom problému s vyplacením pojistky od nich utekli a přes finančního poradce šli k ČSOB pojišťovně. U všech aut jsme na daleko lepší ceně, no a jedno havarijní plnění už proběhlo a úplně bez problémů vyřízeno k naší spokojenosti, tak zkus změnu :cheers:

Mám u koop všechny možný pojistky, bonusy, slevy i pojišťováka. Občas si to nechám nacenit jinde a u koop mj to vyjde nejlíp.

Jen to blbý sklo dneska ročně stojí 10-15% ceny.

Odkaz ke komentáři

Nám tam zůstaly nemovitosti, pojištění firmy, pojištění skladu, zboží, nějáké úrazovky, důchodové a ták, ale auta se tam už určitě nevyplatí" Když mě dáš do SZ údaje o auťáku, klidně ti přes našeho finančního poradce pošlu cenu pojištění. Jk jsem psal v této době vychází nejlépe ČSOB, ale spíše u novějších aut, tak těžko říct. Ale určitě na to máš také třeba někoho, tak snad tě moje nabídka naurazí, když tak to nech plavat :cheers:

Mám u koop všechny možný pojistky, bonusy, slevy i pojišťováka. Občas si to nechám nacenit jinde a u koop mj to vyjde nejlíp.
Jen to blbý sklo dneska ročně stojí 10-15% ceny.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...