tmoris Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 18:41, 'pavča' napsal: Stará pravda říká: "Tchýně a uzený nejlepší studený". ja jsem zatim s maminkou moji zeny velmi spokojen. nestresujte me!
pavča Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 18:43, 'ricous' napsal: Tenhle vtip mi přišel jako skvělý při seznamování se s mou tchýní - bohužel jí se tak skvělý nezdál a od té doby se to se mnou veze... Tak se mi zdá, že ta milá hodná paní nemá moc smysl pro humor.
bandicoot Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 richarde bud nad veci, ja vymyslel dovolenou desne se na ni tesil, protoze melu z posledniho akorat na stejny termin se tam prisrala zeny sestra, nejvetsi ujecena san co znam s utaplym svagrem a z pouhe dovolene ve stejnem miste (coz bych snesl) se pomalu stava rodinny vylet typu: vyrazime spolecne ve tri rano aby jejich haranti nervali v aute, budeme spolecne na plazi abysme jejich haranty bavili...Ted mam pouhe 3 tydny je nasrat natolik aby se nejak separovali... Zacnu tim ze na otazku kde se tedy sejdeme odpovim ze mozna v restauraci u vecere ale ani to neni jiste protoze jich je v resortu hafo...
Návštěvník Snow Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 (upraveno) Bezmezně mě serou kecy ve vlákně Co je a není fake . Edit - už se těším na odpověď typu : Tak to nečti, vole !!! Upraveno 16. srpna 2010 uživatelem Snow 1
vraby Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 tak před chvílí trochu YPO v jiném vlákně.Že se sníží k takovým urážkám jsem nečekal. 1 3
honza71 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 19:01, 'Snow' napsal: Bezmezně mě serou kecy ve vlákně Co je a není fake . Edit - už se těším na odpověď typu : Tak to nečti, vole !!! Bude dobře Snowe, šlechtic to už locknul.
Peta-Biker Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 19:03, 'vraby' napsal: tak před chvílí trochu YPO v jiném vlákně.Že se sníží k takovým urážkám jsem nečekal. Mě zase s..e, že lidi někdy neumí být nad věcí a nechápou srandu 3 1
vikhra Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 18:44, 'tmoris' napsal: ja jsem zatim s maminkou moji zeny velmi spokojen. nestresujte me! Já taky, ještě jsem ji od Boží hodu neviděl:D, a vytrvám do dalšího (doufám).Jednou za rok je to dle mně akurátní.
Milis Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 19:08, 'Peta-Biker' napsal: Mě zase s..e, že lidi někdy neumí být nad věcí a nechápou srandu Hele, doufám, že v tom nechceš pokračovat tady...?
bandicoot Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 milis seknul jsi to tam akorat, dik
Peta-Biker Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 19:13, 'Princ Milis' napsal: Hele, doufám, že v tom nechceš pokračovat tady...? Ne, to jsem fakt v úmyslu neměl, na to mám moc dobrou náladu.
volfda Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 18:44, 'tmoris' napsal: ja jsem zatim s maminkou moji zeny velmi spokojen. nestresujte me! Jsem zatím svobodný, ale mám celkem vážný vztah a moje potencionální tchyně je skvělá. Kolikrát u nich musím spát, protože ona se mnou moc ráda pije víno a má hooodně slušnou výdrž, jako 3 lahvinky ve dvou no problem Dokonce na nás má přítelkyně žárlí, takže bůh ví, jak to s náma nakonec dopadne... Není tchyně, jako tchyně Tchán taky v poho, ale toho se bojím, umí povalit ovci jednou rukou Dodatek pro spekulace: potencionální tchyně není můj typ a je tu ten tchán
honza71 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 (upraveno) EDIT : autocenzura. Byl jsem ukrutně vtipnej, ale lepší bude jít spát. Upraveno 16. srpna 2010 uživatelem honza71
vraby Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 19:08, 'Peta-Biker' napsal: Mě zase s..e, že lidi někdy neumí být nad věcí a nechápou srandu debata s plebsem je vždy náročná....Tady mi YPO jasně dal najevo co si myslí o některých členech.Škoda že ho neznám osobně. 1 2
Návštěvník salamio Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Dneska mě naštvalo to, že tzv. krize, zvláště na trhu práce, ještě zřejmě není dost hluboká. Lidi třeba přijdou na pohovor. Když jim voláme ohledně druhého kola, tak se ukáže, že se ani neobtěžovali oznámit, že už si našli něco jiného. Ostatní klasiku nepočítám (třeba střelce, co si do CV pomocí copy&paste zkopírují všechny možné certifikáty, ale v blbém Excelu neumějí nic atd.). Nebo přijde jiný a jeho první věta je, že nechce dělat v open space. A tak dále. Blééé .
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Mě dost n....l ministr dopravy, ani nevím, jak se ten umělec jmenuje. Je to ten, co si neumí zavázat kravatu a na pojížďky po Praze má Maseratti.A čím mě vytočil? Jak nechal zastavit stavbu jednoho ze dvou páteřních mostů v Bohumíně. A pár dalších staveb v MS kraji (obchvat Frýdku-Místku), jak velmi nerad pracuju s termínem pragocentrismus, tak teď se ale velmi nabízí. Mám moc rád taková řešení od stolu v kanclu uprostřed Prahy. 2 2
skalis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 V 17. 8. 2010 v 10:33, 'marosh' napsal: Mám moc rád taková řešení od stolu v kanclu uprostřed Prahy. Taky jsem na neho zvedavy. Pokud je dobry strateg, tak to zarizl takhle hluboko, aby mel rezervy, az za nim prijdou ted jednotlivi hejtmani s pozadavky na pokracovani nejdulezitejsich staveb v krajich. Pokud si ty rezervy udelal, bude moct v nekterych vecech hejtmanum couvnout. Ale kravatu si fakt zavazat nedokaze . Maseratti bych do toho netahal, to zavani oranzovou retorikou. Neber si to osobne, ale jsem na podobny poznamky haklivej. 2 1
yed69 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) V 17. 8. 2010 v 10:33, 'marosh' napsal: Mě dost n....l ministr dopravy, ani nevím, jak se ten umělec jmenuje. Je to ten, co si neumí zavázat kravatu a na pojížďky po Praze má Maseratti. A čím mě vytočil? Jak nechal zastavit stavbu jednoho ze dvou páteřních mostů v Bohumíně. A pár dalších staveb v MS kraji (obchvat Frýdku-Místku), jak velmi nerad pracuju s termínem pragocentrismus, tak teď se ale velmi nabízí. Mám moc rád taková řešení od stolu v kanclu uprostřed Prahy. To nemá s Prahou nic společného. On vyjednává. Pokud velkým stavitelům neukážeš, že se bez úprav a úspor stavět OPRAVDU NEBUDE, tak si s tebou akorát tak vytřou p...l. A nedosáhneš ničeho. Stavět infrastrukturu se musí, jen nejde, aby se pár firem futrovalo na dluh, který budeme splácet všichni. Ti ko..ti, co tam jeli za SM kraj vyjednávat, jsou akorát ti příjemci penězotoků od stavebních firem, kterým dárci připomněli, že by taky mohli zvednout zadky a trochu jim za ty peníze pomoci. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem yed69 4 1
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 V 17. 8. 2010 v 10:41, 'skalis' napsal: Taky jsem na neho zvedavy. Pokud je dobry strateg, tak to zarizl takhle hluboko, aby mel rezervy, az za nim prijdou ted jednotlivi hejtmani s pozadavky na pokracovani nejdulezitejsich staveb v krajich. Pokud si ty rezervy udelal, bude moct v nekterych vecech hejtmanum couvnout. Ale kravatu si fakt zavazat nedokaze . Maseratti bych do toho netahal, to zavani oranzovou retorikou. Neber si to osobne, ale jsem na podobny poznamky haklivej. Nevadí mi jeho značka auta, klidně, ať má třeba i Veyrona. To auto jsem jen použil k jeho identifikaci, bo si fakt nevzpomenu, jak se ten chlap s mínusovým machrindexem jmenuje. Za orange boys opravdu nekopu.
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 V 17. 8. 2010 v 10:54, 'yed69' napsal: To nemá s Prahou nic společného. On vyjednává. Pokud velkým stavitelům neukážeš, že se bez úprav a úspor stavět OPRAVDU NEBUDE, tak si s tebou akorát tak vytřou p...l. A nedosáhneš ničeho. Stavět infrastrukturu se musí, jen nejde, aby se pár firem futrovalo na dluh, který budeme splácet všichni. Ti ko..ti, co tam jeli za SM kraj vyjednávat, jsou akorát ti příjemci penězotoků od stavebních firem, kterým dárci připomněli, že by taky mohli zvednout zadky a trochu jim za ty peníze pomoci. Aha a o lidi vlastně nejde vůbec. Takže když teď zastavíme stavbu, která už od zimy komplikuje život celému městu a bez toho mostu budou už asi na věky, tak o nic nejde. Bohumín má prostě smůlu.
Doporučené příspěvky