Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri: jsem rád, že díky Tobé vím, že jsem v pohodě.. :) ..ale trochu to přehodnoť..

..jinak mě ráno naštval ten bílý bordel na autě.. :(

Odesláno

Nevsadím, dopředu prohrané sázky nemám rád  :lol: Prohrál bych už dnes odpo, jelikož dělám výstup ve skalách a tam si pravidelně potom Plzničku dáváme, to už je prostě taková rutina, člověk je rád, že je ve zdraví zpátky dole a tady navíc celkem dost nachumelilo, takže bude sranda   :punk: Zkusím si ovšem pár dní neotevřít v podvečer flašku vína, to bude zkouška. Budu průběžně informovat, jestli se daří :cheers:  

African-vsadím se s tebou o flašku červenýho:-))že dva tejdny bez chlastu nevydržíš ani omylem.

Odesláno

Alkohol je buněčný jed a tudíž otázka, jestli něčemu v těle škodí, není úplně na místě. Jinak bych doporučoval zajít na jaterní testy, minimálně. Tam ti řeknou, co ti (předpokládám) řeknou, že jsou játra na nejlepší cestě do háje. Tohleto aspon me donutilo prestat. Dá se samozřejmě pokračovat, ale to pak preventivně řekni ženě a dětem, ať si hledají jinýho tátu.

Problém to je, a to, že si člověk říká (spíš se snaží sám sebe přesvědčit), že se přece nic špatného neděje, jenom ukazuje, že to fakt v pořádku není.

Jinak kdo chodí dávat krev, tomu se může právě stát, že ho primářka požene na jaterky, protože tam to zjistí spolehlivě. Takhle jsem na to přišel já, že už tomu dávám přes moc...

Odesláno

@co mě vytočilo:

Nenadávám na silničáře a nevedu kovbojský řeči. Ale dneska bych je za situaci na Vypichu a v Motole kopnul do huby.

Že stály vedlejší prudší silnice mi neva, že jsem jel hodinu z Ruzyně do Břevnova mi neva, ale že komplet s čistou ledovkou stála Kukulova, jakožto hlavní příjezd k Motolu, kudy denně jezdí tisíce lidí do nemocnice, možná stovky sanitek, že tam zůstal i viset autobus a že jsem měl 15 minut v zorným poli houkající sanitku (na úseku 1km), která se nemohla proboxovat zácpou a pak doklouzat dolů do špitálu, to je trestný. Chudák pacient...

To to fakt nešlo posypat? Vždyť byl jen mínus jeden... No a v okolí nemocnice postavit pro tramvaje koleje jen na pražce (Bílá hora - Vypich), bez možnosti po těch kolejít jet (sanitka) v oblasti, kde jsou každý ráno zácpy, to taky mohlo napadnout jen kokota.

@nealko víno - je to hnus obzvlášť v červeném provedení, kde to asi nejde z principu podchladit, chutná jo jak zkyslý červený džus

@afri: vzhledem k objemu toho chlastu na tom frčíš možná celej další den, takže to už neni gut, to prostě není jedna dvojka nebo jedno pivko jako šláftruňk

Odesláno

@co mě vytočilo:

Nenadávám na silničáře a nevedu kovbojský řeči. Ale dneska bych je za situaci na Vypichu a v Motole kopnul do huby.

Že stály vedlejší prudší silnice mi neva, že jsem jel hodinu z Ruzyně do Břevnova mi neva, ale že komplet s čistou ledovkou stála Kukulova, jakožto hlavní příjezd k Motolu, kudy denně jezdí tisíce lidí do nemocnice, možná stovky sanitek, že tam zůstal i viset autobus a že jsem měl 15 minut v zorným poli houkající sanitku (na úseku 1km), která se nemohla proboxovat zácpou a pak doklouzat dolů do špitálu, to je trestný. Chudák pacient...

To to fakt nešlo posypat? Vždyť byl jen mínus jeden... No a v okolí nemocnice postavit pro tramvaje koleje jen na pražce (Bílá hora - Vypich), bez možnosti po těch kolejít jet (sanitka) v oblasti, kde jsou každý ráno zácpy, to taky mohlo napadnout jen kokota.

@nealko víno - je to hnus obzvlášť v červeném provedení, kde to asi nejde z principu podchladit, chutná jo jak zkyslý červený džus

@afri: vzhledem k objemu toho chlastu na tom frčíš možná celej další den, takže to už neni gut, to prostě není jedna dvojka nebo jedno pivko jako šláftruňk

Ty pražcový tramvajový koleje mi taky nejdou do hlavy a zatravněný taky ne. Přesně z těch důvodů, co píšeš. Píšu teď o těch ve středním, nebo krajním přilehlém tramvajovém pásu, ne o trati, co vede mimo silnici, jako třeba do Modřan podél Vltavy. Jezdím občas po Evropský a jsem zvědavej i na tu údržbu tý trávy, krom toho soudím, že moc zelená nebude, podle toho, kolik bordelu / prachu zůstávalo na těch panelech, co tam byly před tím.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Já piju lahev vína denně už leta, minulej rok jsem zkoušel měsíc bez alkoholu a vydržel jsem tři tejdny - nadávala mně pani, ať chlastám, že je se mnou nuda. Žádnou změnu, že by mně bylo ráno líp nebo něco, jsem nepociťoval. Ale poslední dobou začínám bejt z chlastu unavenej, ne fyzicky ale zkrátka mě to tolik nebaví - tak v podstatě ani tu lahev nedopiju a stačí mně tak ty čtyři lahve na tejden, plus teda do tejdne pár piv. Tak doufám, že to časem všechno nějak odezní protože jak se znám, kdybych do toho spadnul úplně tak už se nevyhrabu.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jak to tady čtu, tak mě napadlo, že to vyloženě volá po založení samostaného vlákna Alkoholismus...

A pěkně anketka k tomu.........

Odesláno

Já piju taky dost,ale jen bílý víno.Tvrdej dvakrát do roka,pivo vůbec.Večer určitě třikrát tejdně láhev bílýho,o víkendu někdy víc,záleží jestli se někam jde,nebo je u mě návštěva.K tomu ňáká marihuana.A nějak si nedovedu představit vysadit to všechno třeba na měsíc:-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...