Sedlin Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Je dobre, pokud tu svou "potrebu" sveruje do tvych rukou jen slovne máš recht, to mě nenapadlo. panedge: Ale ty koule teda, ty to chce:-) Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Sedlin
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 tohle... jak se sere, tak... ještě, že jsme minuli ten sloup. Kde to bylo?
tombed Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) U nás v OV, klučina z dodávky na ledě nezatočil, zazmatkoval a šlápnul na brzdu, místo aby jí pustil a točil jen s volantem Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem tombed
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 U nás v OV, klučina z dodávky na ledě nezatočil, zazmatkoval a šlápnul na brzdu, místo aby jí pustil a točil jen s volantem Kalamita jak na Sibiři, tři cm sněhu nebo čtyři?
KFL Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 dneska už od dvou kolegů dotaz: "Můžu se na něco zeptat?"... Nerozumím - když za někým přijdu, tak nejdřív zjistím, jestli na mě má čas. Ideálně otázkou "Můžu se něco zeptat?" nebo "Můžu rušit?" Co je na tom divnýho? Naopak je to elementární slušnost.
decebal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Já si teda taky myslím, že záleží na situaci.
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 jestli nemyslel, ze se ho ptali formou SZ, pak bych to tez povazoval za zbytecne..
bandicoot Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Zahájit prosbu klamným "můžu se na něco zeptat" je něco jiného, než se zeptat v úvodu konverzace "neruším".Takhle jsem to pochopil já, že ten dotyčný uhybá z přímé prosby o pomoc a bagatelizuje to jen jako otázku.To by mně asi vadilo taky. edit: tome, že tys vzal štafetu po ricousovi Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem bandicoot
Návštěvník Matiniela Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 tohle... jak se s..e, tak... ještě, že jsme minuli ten sloup. IMAG4304-001.jpg Není to v Areálu VŠB?
Sedlin Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Nerozumím - když za někým přijdu, tak nejdřív zjistím, jestli na mě má čas. Ideálně otázkou "Můžu se něco zeptat?" nebo "Můžu rušit?"Co je na tom divnýho? Naopak je to elementární slušnost.Ptát se na to, jestli se můžu na něco zeptat, když už to dělám, je nelogický. Nebo si, co já vím, není sám sebou dostatenčně jistej, aby se zeptal přímo na věc jeho "potřeby".Když nebudu mít čas, tak mu to přeci řeknu.Na co tydle "tanečky" kolem? zkusím to připodobnit na ne asi úplně nejšťastnějším příměru. Soráč, ale lepší mě nenapad.Máš na talíři před sebou oříšky, někdo příjde a začne ti je bez jediného slova žrát a pak s plnou hubou se Tě zeptá: "Můžu si vzít oříšky?" Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Sedlin
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Hele Sedline můžu se tě na něco zeptat? Neřešíš to moc?
KFL Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Tak jasně, z hlediska logiky se ptát "můžu se zeptat?" je blbost. Já to spíš beru jako otvírák konverzace (sám se na to neptám, používám univerzální "můžu?") a jak psal někdo výše, záleží na situaci. Sám nesnášim, když jsem do něčeho zabranej, a někdo přijde a rovnou začne mluvit/ptát se. Jednak prvních pár slov nevnímám, pak mi dojde, že po mně něco chce, naseru se, že se nezeptal, jestli na mě může mluvit, a začnu bejt nepříjemnej .
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 ty si vul, vole, teda Sedline, zas z toho nedelej vedu
African Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Jako dobrý bylo, že jsem nedal ani kapku, huba lítala, ale doma nic nebylo, všechno jsem radši odvezl No a méně dobrý, že ten večer mě ani trochu po tom, co šel prcek spinkat nebavil, dokonce jsem v půlce vypnul i můj oblíbený dokument Dřevorubci 2, prostě nuda" Jo a ještě na prd bylo, že jsem vůbec nemohl spát a v noci jsem si 2x měnil tričko, byl jsem úplně durch propocenej Takže shrnutí, nic moc, a myslím, že to bude ještě o dost horší Afromane, tak se pochlub, jaky byl prvni vecer bez lahve?
panedge Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Potit v noci se budeš ještě tak tři,čtyři noci,pak to přejde.Potom nastane zimnice:-)
Frantik Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Ty vole, tak to je husty. To je asi fakt vazny. Tak drzim palce.
patriknapr Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Taková malá drogová odvykačka. A k tomu se říká, že ti co odvykají z alkoholu jsou agresivnější.
Sedlin Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Hele Sedline můžu se tě na něco zeptat? Neřešíš to moc? ty si vul, vole, teda Sedline, zas z toho nedelej vedu tvl, dyť já vám tady nabízím alternativní úhly pohledů a vy takhle? pche.Sem se teďka urazil, jako!Možná sem si drobet zapřeháněl a nechal zacloumat svým majestátem, to jako možná teda asi jo Sem děsně senzitivní chlapec a tohle jsem si teda nezasloužil je vás tady na mě moc a srabácky du vocaď pryč! (z vlákna, z fora mě jen tak nevyštípete!) Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Sedlin
Gustaf Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 ty voe, Afri....tak se drž a hlavně to dotáhnu do zdarnyho a dobryho konce. Ty se kousnes a ono to pujde
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Hele Gustaf myslel že se do toho zakousneš a ne že se zkousneš tak aby jsi se nespletl.Jasný Afri..................jo držím Ti palce,to dáš.
Doporučené příspěvky