Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Se příště zkus zeptat, nebude to pak takový překvápko.Žádný příště už nebude, už mám vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Žádný příště už nebude, už mám vymalováno.Už se chystáš na vejminek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Už se chystáš na vejminek?Pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Ne naštvalo, ale nasralo mě, že mi ve Španělsku utekly nové Avengery Seawolf, protože pán prodejce komunikoval, jak zpomalenej film ... ku*va!!!!!!! Tak to mám zku*venej den ... A navíc jsem kvůli tomu prodal krásné B1. Když se daří, tak se daří. Buď jsme my taková p*del EU, že nekomunikoval nebo oni maj hogo fogo ... tomu prostě nerozumím ... takhle už jsem se dlouho nevytočil . Upraveno 16. března 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ne naštvalo, ale nasralo mě, že mi ve Španělsku utekly nové Avengery Seawolf, protože pán prodejce komunikoval, jak zpomalenej film ... ku*va!!!!!!! Tak to mám zku*venej den ... A navíc jsem kvůli tomu prodal krásné B1. Když se daří, tak se daří. Neboj, Davide, budou další. A lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 To je jedno Vojto, teď nemám nic ... a úsilí a natěšení na nový AS je pryč, vyšlo by to na 68.000,-Kč i s cestou, za nové krásné hodinky na ocelovém tahu. To mě neskutečně štve ... jdu si nalejt panáka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Panáka si dej i za mě. Ale já jsem fakt přesvědčený o tom, že už brzy budeš mít v pácu něco hodně podobně dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Asi jo, ale potřebuju trochu schladnout ... Jinak mám pro Tebe nabídku, která Tě potěší - více v SZ. David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Bez kocourů, to už by mě vůbec jeblo. Tak to si du založit malířskou firmu - makačům budu dávat kilo na hodinu a za zbytek si budu kupovat televize a lesklý věci.Tak to jsem dneska ušetřil okolo 6 litrů, maloval jsem koupelnu a teď přemejšlím jestli mám jít na dvůr a vzít se vapkou nebo jak tu barvu ze sebe dostanu Jinak za kilo na hodinu dneska nedělají ani Úkáčka, budeš muset přitlačit krapet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak to jsem dneska ušetřil okolo 6 litrů, maloval jsem koupelnu a teď přemejšlím jestli mám jít na dvůr a vzít se vapkou nebo jak tu barvu ze sebe dostanu Jinak za kilo na hodinu dneska nedělají ani Úkáčka, budeš muset přitlačit krapet.ÚKÁČKA už nemalujou. Dostali povolávací rozkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 ÚKÁČKA už nemalujou. Dostali povolávací rozkaz Doma už mají vymalováno ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Bez kocourů, to už by mě vůbec jeblo. Tak to si du založit malířskou firmu - makačům budu dávat kilo na hodinu a za zbytek si budu kupovat televize a lesklý věci.Jediná dobrá lesklá věc je tato: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Jediná dobrá lesklá věc je tato:Jo- to je nádhera, ale já bych počítal i nějaký ty hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Jo- to je nádhera, ale já bych počítal i nějaký ty hodinky...Nojo hodinky, na ty jsem nějak zapoměl............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nojo hodinky, na ty jsem nějak zapoměl............Tak to Ti upřímně závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak to Ti upřímně závidím. Já občas taky - to by byl klídek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak to jsem dneska ušetřil okolo 6 litrů, maloval jsem koupelnu a teď přemejšlím jestli mám jít na dvůr a vzít se vapkou nebo jak tu barvu ze sebe dostanu Jinak za kilo na hodinu dneska nedělají ani Úkáčka, budeš muset přitlačit krapet.No Úkáčka možná ne, ale u hasičů na kilo čistýho za hodinu nedosáhnu ani se všema příplatkama, který už dnes vlastně žádný nejsou. Ale nám srdcařům to nevadí, nás to prostě baví. Pro šťouraly uvedu, že sloužím v Brně a na stanici máme kolem 700 výjezdů za rok, takže pořekadlo hasič leží a plat běží už dávno neplatí. Navíc v represích, přezkušováních, školeních, výcviku a podobných negativech bych se mohla dnes učit nejedna soukromá firma. Jinak stravenky, proplacené výkendy, státní svátky, 13-14. platy a donedávna i proplacené přesčasy v rámci 150hodin zdarma = 0. Takže jediná, i když důležitá jistota, je ta, že dostanu peníze na účet a po 15. letech kolem 5K výsluhy. Rozhodně si nestěžuju, jen glosuju. Byl jsem u zásahu v Brně na Kasínu, kde zůstali dva dobří kamarádi díky tomu, že pan podnikatel ušetřil na bezpečnostních opatřeních a zajištění únikových cest a mám trochu pokřivený pohled na určité věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Že je zítra pondělí a nebude True detective Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Karel hb: drzim palec, aby ti to srdcareni jeste chvili vydrzelo (nebo spis aby toho srdcareni nebylo potreba)... Kazdopadne prozatim, bez srdcaru by se to za chvili polozilo - a nejen u hasicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Já občas taky - to by byl klídek. A toho času...a peněz co by bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky