Daemonultimate Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Taky trochu bojím, když vidím ten Ještěd v avataru Von se s náma pán nebaví,zřejmě jede na červenou domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No aby spíš neměl červeno před očima.................... Sibiř a kterej je Milisák, ten vlevo nebo ten vpravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jestli ten Millis nejezdí jenom na červenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 A nebo už hou.no vidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Taky trochu bojím, když vidím ten Ještěd v avataru Ještěd tam je jen kvůli kompozici. Mám kamaráda, ten je dvacet let nezaměstnanej a skoro vůbec nechlastá, tak mě kdyžtak bude vozit von. Upraveno 17. března 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 sibiř a kterej je Milisák, ten vlevo nebo ten vpravo?kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Pěkný vlasy, takový bych chtěl. Jednou jsem jezdil s berlema a řídil jsem levou nohou všechno a hodil jsem v zácpě fakáče na maníka za mnou. A von vystoupil, otevřel mi dveře, dal mi tečku a zas si šel sednout a já tam seděl úplně potupenej. Upraveno 17. března 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 ROFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pěkný vlasy, takový bych chtěl. Jednou jsem jezdil s berlema a řídil jsem levou nohou všechno a hodil jsem v zácpě fakáče na maníka za mnou. A von vystoupil, otevřel mi dveře, dal mi tečku a zas si šel sednout a já tam seděl úplně potupenej.Ty si v................... :lol2: :lol2: málem jsem se polil kafem............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Co je to hodit na niekoho fakace a dat niekomu tecku? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Co je to hodit na niekoho fakace a dat niekomu tecku? DakujemUkázat prostředníček a dostat za to pěstí. Neni zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Co je to hodit na niekoho fakace a dat niekomu tecku? DakujemPokud to nebyla ironická otázka tak toto. Upraveno 17. března 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Co je to hodit na niekoho fakace a dat niekomu tecku? Dakujem Taky jste to mohli ještě chvíli combit jako "ukázat finger a obdržet pecku" a tak dál )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nebolo to ironicka otazka. Mal som tazky den a pomalsie mi to pali a tiez som sa chcel zasmiat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ja se tenkrat vubec nesmal, bolelo to vic dusevnenez fyzicky. Premejslel sem, jak se pomstit ale nic me nenapadlo. Tak sem to nakonec zacal brat tak, ze sem na nej nemel hazet toho fakace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ja se tenkrat vubec nesmal, bolelo to vic dusevnenez fyzicky. Premejslel sem, jak se pomstit ale nic me nenapadlo. Tak sem to nakonec zacal brat tak, ze sem na nej nemel hazet toho fakace.to chce bejsbolku pod sedackou...to rikam furt... ale ty nee ty si das dat do drzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ciwe na co by mne byla bejzbolka, kdyz sem nemoh kurva chodit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Proti úpalu,ale pod sedačkou je houbeles platná. Upraveno 17. března 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 a hodil jsem v zácpě fakáče na maníka za mnou.Mě by zajímalo,proč na něj toho fakáče ukazovals?:-) Jestli si ho zasloužil nějakým činem,nebo jen tak z plezíru?:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ciwe na co by mne byla bejzbolka, kdyz sem nemoh kurva chodit???ach jo...to je tezky...ti to na pristim srazu vysvetlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky