Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Taky trochu bojím, když vidím ten Ještěd v avataru  :D

Ještěd tam je jen kvůli kompozici. Mám kamaráda, ten je dvacet let nezaměstnanej a skoro vůbec nechlastá, tak mě kdyžtak bude vozit von.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Pěkný vlasy, takový bych chtěl. Jednou jsem jezdil s berlema a řídil jsem levou nohou všechno a hodil jsem v zácpě fakáče na maníka za mnou. A von vystoupil, otevřel mi dveře, dal mi tečku a zas si šel sednout a já tam seděl úplně potupenej.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pěkný vlasy, takový bych chtěl. Jednou jsem jezdil s berlema a řídil jsem levou nohou všechno a hodil jsem v zácpě fakáče na maníka za mnou. A von vystoupil, otevřel mi dveře, dal mi tečku a zas si šel sednout a já tam seděl úplně potupenej.

Ty si v................... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: málem jsem se polil kafem.............

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ja se tenkrat vubec nesmal, bolelo to vic dusevnenez fyzicky. Premejslel sem, jak se pomstit ale nic me nenapadlo. Tak sem to nakonec zacal brat tak, ze sem na nej nemel hazet toho fakace.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Ja se tenkrat vubec nesmal, bolelo to vic dusevnenez fyzicky. Premejslel sem, jak se pomstit ale nic me nenapadlo. Tak sem to nakonec zacal brat tak, ze sem na nej nemel hazet toho fakace.

to chce bejsbolku pod sedackou...to rikam furt... ale ty nee ty si das dat do drzky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...