Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To jsem tady už taky kdysi řešil - jsou tady lidi, kteří mi napsali, že by mě nevzali, protože moc přebíhám  ;) Ne že by to záviselo jenom na nich, ale rozhodl jsem se, že si tady počkám, jak tenhle projekt dopadne, a pak uvidím, co dál. I když tady mizerně platí, aspoň mám šéfa, který na mě neřve, když někdo jiný udělá chybu - to mě pak v té firmě neudrželi, i když se paní personalistka hodně snažila  B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je zivot, firma te bude vyuzivat tak, jak se nechas.. ale mas v podstate na vyber, pokud jses dobrej, renki, ze takhle to nepujde a musi se to upravit, pokud jses lehce nahraditelnej a mel bys problem najit jinou praci, musis holt vydrzet

vo co btw go? nemuzes si popsat nejaky makra, ktery ti to spocitaj?

Mně s..e práce - čím dál víc. Rok a půl reportuje naše pobočka jenom díky tomu, že já jak vůl dopočítávám data namísto systému, který už rok a půl měl být nasazen a fungovat. Dnes jsme (opět) šli slavnostně "Live" a co myslíte - furt je v tom něco špatně. Plno keců o náběhové fázi, ladění a kdesi cosi - fajn, tak proč mi neposunou deadliny a nutí mě pořád do těch, co měly platit u plně funkčního systému?

Odkaz ke komentáři

Pohoda, vsak rikam, ze je tu jiste par lidi, kteri me nemusi, to je bezne, normalni. Neni na svete clovek ten, aby se zavdecil lidem vsem. Ignore list pry funguje, to by mohlo byt reseni. Zbytecne Tapatalk smeti je naprosty detail, ktery tu ovsem nemusi byt. Nerypu, jen na to pisatele sem tam pratelsky upozornim. Jak proste mily Watsone. No uz se tesim, az tuhle debatu s Frantou u Pinkasu splachnu.

Drz hubu!

Odkaz ke komentáři

Peter78: Už jsem si řekl a zčásti mi vstříc vyšli. Jinde bych se nejspíš uchytil, ale fakt se mi to nechce znovu absolvovat, tak si jenom stěžuju tady  :wallbash: Dneškem se měla situace skokově zlepšit, a zatím to vypadá, že sliby chyby (zase).

Makra si samozřejmě píšu pořád, bez nich by mě to už tady dávno zasypalo. Jinak v korporátu je nahraditelný každý, i hodně dobrý kolega, na kterém stál reporting jiné země, když se začal cukat, tak ho tady nikdo nedržel - byl pryč tak rychle, že se ani se všemi nestihl rozloučit. Místo něj nabrali dva nové, tak jsem zvědav, jakou část z jeho práce zvládnou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Btw., priste se musis domluvit s chalanama z vychodu a priletet s nima. Litaji sem na vikend dvakrat rocne, letenka 1700,-.

Bych Frantikovi ukazal poradne hodinky a jak se chlasta v letadle.

Odkaz ke komentáři

dvaja czuraci v ciernych bmw, jeden po polnoci pri brne (od prahy), druhy o pol stvrtej medzi BA a Brnom ... drbe sa to 220, blika to na vsetky strany 500m dopredu, ked predbieham, lebo to nemieni spomalovat a to som nesiel uplne predpisovou rychlostou ... no proste uboziaci, obetoval by som 300 rocnu lipu, aby si o nu prerazili hnaty aj tie svoje lestenky ...

tak som sa vykecal a spat k hodinkam :)

Odkaz ke komentáři

Wustenrot.sk,tak nejak si nechali mojich 84tis. sk,neviem kolko je to v eurach,ale asi pre mna celkom dost....Ze ja som si to zivotne invsticne sporenie uzavieral....Tak sa to robi,nie s pistolou v noci,ale pekne za bieleho dna v kravaticke s usmevom:-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...