Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Na dálnici jezdím tachometrových 140 na tempomat a touto rychlostí i předjíždím. Jestli mě někdo v levém pruhu dojede a třeba i bliká, je mi u p....e a daného řidiče považuju mírně řečeno za pablba. A jestli mi někdo bude předhazovat něco o omezování plynulosti silničního provozu, tak si to o něm budu myslet také. Kdo jezdí na dálnici více než kolik dovoluje vyhláška, se musí smířit s tím, že se bude muset občas i omezit.

Absolutní sračka, nejsi výkonná moc rozuměj policie abys mi říkal jak a kolik mam jezdit, proboha NIKDY NEVÍTE, PROČ TEN 2 CHVÁTÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co když veze tvoji příští holku do nemocnice nebo nevim!!!!

To neni z me hlavy, volné cituji z diskuze s policejním presidentem, které jsem se kdysi zúčastnil!!!!

A ptám se Te OhmAztecu, kde bereš právo soudit toho, kdo jede rychleji než ty!!! Kde? Jsi snad Bůh?

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdim jak se dá,když to jde,pálim to,když ne,tak ne,snažim se nedělat druhým to,co by se nelíbilo mně a když to dělám,mám pro to důvod,to mě nijak nezbavuje odpovědnosti a nesmím nikoho ohrozit.Stav milion a půl kilometrů.Vlastně už zase o hodně víc.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Absolutní sračka, nejsi výkonná moc rozuměj policie abys mi říkal jak a kolik mam jezdit, proboha NIKDY NEVÍTE, PROČ TEN 2 CHVÁTÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To neni z me hlavy, volné cituji z diskuze s policejním presidentem, které jsem se kdysi zúčastnil!!!!

A ptám se Te OhmAztecu, kde bereš právo soudit toho, kdo jede rychleji než ty!!! Kde? Jsi snad Bůh?

Ty mas asi trochu problemy s chapanim psaneho textu, ne? Nevsiml jsem si, ze by Ohm-Aztec psal nekde o tom kolik mas kde jezdit. Ani nepsal nic o tom, ze by nekoho zamerne nekde zdrzoval nebo omezoval. Pouze napsal, ze kdo jede nedovolenou rychlosti, tak musi pocitat s tim, ze ne vsude mu ostatni provoz umozni tou nedovolenou rychlosti pokracovat bez zpomaleni. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

To je nejblejsi prispevek co jsem tu kdy cetl...

Zakony jsou od toho, aby se dodrzovaly. Limit je takovy jaky je, prave kvuli blbum a dost pochybuju, ze kdyz jede nekdo na motorce, tak chvata, protoze jede do nemocnice s tvou pristi holkou.

Napr. v Norsku jezdi lidi taky autem do nemocnice a vozi tam nastavajici matky .... ale bud tam jsou takovi 3 za rok nebo je nekde u nas chyba. Kazdy at si jezdi jak rychle chce, kdyz tim neohrozuje nikoho dalsiho. IMHO protoze to predem nikdy nevi, tak by se mel ridit dopravnimi predpisy.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Trochu záchvatek ne?

Co kdyz veze tvoji pristi holku do porodnice!

:gora:

Odkaz ke komentáři

Ta nadužívaná fráze, že ten/onen má problémy s chápáním psaného textu, ta má pisateli dodat nádech intelektuálního založení? Nebo proč to tolik lidí do omrzení opakuje všude možně? :guiltysmiley:

Opravdu se to pouziva casto? To jsem rad ze jsem trendy, ale byla to pouze nahoda, intelektual nejsem, takze dodat prispevku nadech intelektualniho zalozeni je nad moje obvykle schopnosti. Naposledy jsem to pouzil s nekym v diskuzi asi pred 2 roky ale v te dobe to jeste asi nebylo popularni, skoda. Ale beru vsechno co je. Mozna jeste prihodim latinsky citat do podpisu, slysel jsem, ze to je taky v mode a mozna by to priste tomu nadechu mohlo jeste pridat. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

V ČR přijde na svět dítě zhruba každých 5 minut, to tak zhruba sedí... :D

jo jo tady je další extrém z dneška (Rumun) - kdo vydrží až do konce (5 km = je to nuda) zjistí, že jsme mohli jet dál díky kamionu vpravo :)

https://www.youtube.com/watch?v=ftQNscGljFQ&feature=youtu.be

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...