Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 31.? http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/vystaviste-holesovice-delnicka-a-nadrazi-holesovice-trojska-docasne-preruseni-provozu-tramvaji/ :-)stopro - jel sem do Ústí a jinudy nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ale jasně,jenže jsi sjížděl do Argentinský,tam nebyla,za to můžou dnešní učinkující,za tu tvoji rozsáhle focenou kolejáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ale jasně,jenže jsi sjížděl do Argentinský,tam nebyla,za to můžou dnešní učinkující,za tu tvoji rozsáhle focenou kolejáři.tak hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 decebal: TVL Ty seš neskutečně pohotovej ...Budha říká: nevěř nikomu a ničemu, ani kdybych to říkal já:-) stopro - jel sem do Ústí a jinudy nejezdím Tak tos jel jinudy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Budha říká: nevěř nikomu a ničemu, ani kdybych to říkal já:-)a neb,sakra já už lžu i když tu nikdo neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak tos jel jinudy :-)to je dost možný, asi sem jel jinudy, ale v ústí sem byl..... myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 to je dost možný, asi sem jel jinudy, ale v ústí sem byl..... myslímByl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Byl.prostě přiznej, žes to posral, já ti jako vodpustím a budem zase kámoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Jsi velkorysý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Prej se dneska někde něco běželo? Či co...... .....jsem zase sledoval při dnešní montáži EZS v Liberci policejní manévry...........že prej Baník Pi.čo............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Dneska mě naštval kokot v černé oktávce kombi, který nás doma vzbudil asi ve 4 ráno tím, že jezdil kolem bloku s píchlými koly po ráfcích. Podle ozvěny jsme měli pocit, že se jedná o tank...Když kolem našeho baráku projel potřetí, tak už se o něj postarali policajti. Tímto děkuji člověku, který je zavolal za nás... Nechápu smysl celé téhle věci, jestli chtěl všechny vzbudit nebo byl ožralý, vůbec tomu nerozumím, takhle si domršit geometrii u auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Asi byl jak troky.To znám,kousek od baráku je discotéka nebo co a ráno to kolem nás táhne a huláká jak kráva.Nejvíc ječej sjetý holky,no a když se ještě pohádaj,čekám sousedovy popelnice ve vokně.Tudle se mi to před barákem servalo,vožralý tmavší spoluobčani s těma světlejšíma,taky vožralejma nebo sjetejma,četníci nestačili volat záchranky.Pak má jít jeden dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Asi byl jak troky.To znám,kousek od baráku je discotéka nebo co a ráno to kolem nás táhne a huláká jak kráva.Nejvíc ječej sjetý holky,no a když se ještě pohádaj,čekám sousedovy popelnice ve vokně.Tudle se mi to před barákem servalo,vožralý tmavší spoluobčani s těma světlejšíma,taky vožralejma nebo sjetejma,četníci nestačili volat záchranky.Pak má jít jeden dělat.Kousek od baráku diskotéka? To bych nedal, to je masakr... Spánek je důležitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Je to spíš takovej bar,kde se hraje,slyšet ven nic neni,ale lidi co lezou ven,hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Me nastval vcerejsi maraton, musel jsem jet oklikou a najel jsem o kilometr vic :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Kousek od baráku diskotéka? To bych nedal, to je masakr... Spánek je důležitý. diskoteka je imho celkem v pohodě. V naší ulici si budují hnízdiště havrani polni. Je jich tam cca 50 hnízd, rostou další a dělají ty kurwy bordel každý ráno od 4:00 a pak večer, když se slítnou zpátky. Chodníky zesraný, auta není kam dát. Bojím se jen, jak to bude pokračovat. Svině jsou chráněný. Lidi chráněný nejsou, tak mají smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 diskoteka je imho celkem v pohodě. V naší ulici si budují hnízdiště havrani polni. Je jich tam cca 50 hnízd, rostou další a dělají ty kurwy bordel každý ráno od 4:00 a pak večer, když se slítnou zpátky. Chodníky zesraný, auta není kam dát. Bojím se jen, jak to bude pokračovat. Svině jsou chráněný. Lidi chráněný nejsou, tak mají smůlu.tak Corvus Corax umí udělat bordel všude, kam přijedou, to se všeobecně ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 diskoteka je imho celkem v pohodě. V naší ulici si budují hnízdiště havrani polni. Je jich tam cca 50 hnízd, rostou další a dělají ty kurwy bordel každý ráno od 4:00 a pak večer, když se slítnou zpátky. Chodníky zesraný, auta není kam dát. Bojím se jen, jak to bude pokračovat. Svině jsou chráněný. Lidi chráněný nejsou, tak mají smůlu.Člověk by ani neřekl, jak nepříjemné tohle může být... Jednou mi táta povídal, že na jeho dědu na poli zaútočili...Jsou to hodně inteligentní opeřenci každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 No do loňska jsem o tom taky nevěděl. Jsem zvědavej, co s tím náš ouřad a slavní ekologové zrobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 No do loňska jsem o tom taky nevěděl. Jsem zvědavej, co s tím náš ouřad a slavní ekologové zrobí.Držím palce, ať to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky