Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska mě naštval kokot v černé oktávce kombi, který nás doma vzbudil asi ve 4 ráno tím, že jezdil kolem bloku s píchlými koly po ráfcích. Podle ozvěny jsme měli pocit, že se jedná o tank...Když kolem našeho baráku projel potřetí, tak už se o něj postarali policajti. Tímto děkuji člověku, který je zavolal za nás...  Nechápu smysl celé téhle věci, jestli chtěl všechny vzbudit nebo byl ožralý, vůbec tomu nerozumím, takhle si domršit geometrii u auta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi byl jak troky.To znám,kousek od baráku je discotéka nebo co a ráno to kolem nás táhne a huláká jak kráva.Nejvíc ječej sjetý holky,no a když se ještě pohádaj,čekám sousedovy popelnice ve vokně.Tudle se mi to před barákem servalo,vožralý tmavší spoluobčani s těma světlejšíma,taky vožralejma nebo sjetejma,četníci nestačili volat záchranky.Pak má jít jeden dělat

.

Odkaz ke komentáři

Asi byl jak troky.To znám,kousek od baráku je discotéka nebo co a ráno to kolem nás táhne a huláká jak kráva.Nejvíc ječej sjetý holky,no a když se ještě pohádaj,čekám sousedovy popelnice ve vokně.Tudle se mi to před barákem servalo,vožralý tmavší spoluobčani s těma světlejšíma,taky vožralejma nebo sjetejma,četníci nestačili volat záchranky.Pak má jít jeden dělat

.

Kousek od baráku diskotéka? To bych nedal, to je masakr... Spánek je důležitý. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Kousek od baráku diskotéka? To bych nedal, to je masakr... Spánek je důležitý. :)

diskoteka je imho celkem v pohodě. V naší ulici si budují hnízdiště havrani polni. Je jich tam cca 50 hnízd, rostou další a dělají ty kurwy bordel každý ráno od 4:00 a pak večer, když se slítnou zpátky. Chodníky zesraný, auta není kam dát. Bojím se jen, jak to bude pokračovat. Svině jsou chráněný. Lidi chráněný nejsou, tak mají smůlu.
Odkaz ke komentáři

diskoteka je imho celkem v pohodě. V naší ulici si budují hnízdiště havrani polni. Je jich tam cca 50 hnízd, rostou další a dělají ty kurwy bordel každý ráno od 4:00 a pak večer, když se slítnou zpátky. Chodníky zesraný, auta není kam dát. Bojím se jen, jak to bude pokračovat. Svině jsou chráněný. Lidi chráněný nejsou, tak mají smůlu.

tak Corvus Corax umí udělat bordel všude, kam přijedou, to se všeobecně ví... :(

Odkaz ke komentáři

Člověk by ani neřekl, jak nepříjemné tohle může být... 

Jednou mi táta povídal, že na jeho dědu na poli zaútočili...

Jsou to hodně inteligentní opeřenci každopádně...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...