exBURN Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Právě firmware lock to neumožní přeinstalovat. Dá se aktivovat při bootu. Hidden zase umožní pc dálkově sledovat.
m.n. Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Aha, tak to nemám ani jedno, už jsem se smířil s tím, že ten počítač nikdy neuvidím.
VS Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nevíte, jak vyhnat ze zahrady zajíce? Usídlili se mi tam dva. Jednoho jsem včera zahnal do slepé uličky, tak se v zoufalství propasíroval pod plotem k sousedovi, ale za hodinu byl zpátky. Asi není kompatibilní s jejich psem. Malí, letošní a rychlí, jak sr...Ne, že by mi vadili, pěstuji tam akorát trávu, kopřivy a pampelišky, ale mohli by začít okousávat stromky.
gunman Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Vyhnat nepůjdou, jedině zlepšit plot. Další řešení je výborná svíčková.
Altruista Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 VS : zkus takticky rozmístit lidské vlasy zavěšené v látkových pytlících
Lion Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 a tygří lejno.... pokud ti nevadí co omotat stromky pletivem?
mondeo2 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nevíte, jak vyhnat ze zahrady zajíce? Usídlili se mi tam dva. Jednoho jsem včera zahnal do slepé uličky, tak se v zoufalství propasíroval pod plotem k sousedovi, ale za hodinu byl zpátky. Asi není kompatibilní s jejich psem. Malí, letošní a rychlí, jak sr...Ne, že by mi vadili, pěstuji tam akorát trávu, kopřivy a pampelišky, ale mohli by začít okousávat stromky.To jsou ti velikonoční, teď musíš hledat po zahradě vajíčka...............
Návštěvník tolja Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nevíte, jak vyhnat ze zahrady zajíce? Usídlili se mi tam dva. Jednoho jsem včera zahnal do slepé uličky, tak se v zoufalství propasíroval pod plotem k sousedovi, ale za hodinu byl zpátky. Asi není kompatibilní s jejich psem. Malí, letošní a rychlí, jak sr...Ne, že by mi vadili, pěstuji tam akorát trávu, kopřivy a pampelišky, ale mohli by začít okousávat stromky. sežrat
HDS1200 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Měl jsem ho tam loni, a jak tu někdo píše, nezbavíš se ho. Vyhnal jsem ho 20x a vždy byl za chvíli zpět a likvidoval zahradu. Tak jsem vytáh vzduchovku a podařilo se mi ho trefit přímo na čenich. Než se zvrávoral, dostal záhlavec lopatou. Přeji úspěšný lov.Nevíte, jak vyhnat ze zahrady zajíce? Usídlili se mi tam dva. Jednoho jsem včera zahnal do slepé uličky, tak se v zoufalství propasíroval pod plotem k sousedovi, ale za hodinu byl zpátky. Asi není kompatibilní s jejich psem. Malí, letošní a rychlí, jak sr...Ne, že by mi vadili, pěstuji tam akorát trávu, kopřivy a pampelišky, ale mohli by začít okousávat stromky.
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Měl jsem ho tam loni, a jak tu někdo píše, nezbavíš se ho. Vyhnal jsem ho 20x a vždy byl za chvíli zpět a likvidoval zahradu. Tak jsem vytáh vzduchovku a podařilo se mi ho trefit přímo na čenich. Než se zvrávoral, dostal záhlavec lopatou. Přeji úspěšný lov.Chudák zajíc. Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Zmizík
PepaSFI Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nevíte, jak vyhnat ze zahrady zajíce? Usídlili se mi tam dva. Jednoho jsem včera zahnal do slepé uličky, tak se v zoufalství propasíroval pod plotem k sousedovi, ale za hodinu byl zpátky. Asi není kompatibilní s jejich psem. Malí, letošní a rychlí, jak sr...Ne, že by mi vadili, pěstuji tam akorát trávu, kopřivy a pampelišky, ale mohli by začít okousávat stromky.pořiď si flusbrok nebo nějakou podobnou děsně vražednou zbraň a vytrvale je ostřeluj. Vyhánění moc nepomáhá, útěk mají v instinktech ale ostřelování by je mohlo vyvést z rovnováhy. Aspoň na kočky to zabralo, taky byly neodbytný. Anebo se na ně vykašlat a zabezpečit stromky. V králíkárně se mi osvědčilo plastové pletivo, takže na stromky by to určitě šlo taky použít. Oni ti mizerové králíci to drátěné pletivo s náramným zaujetím drancovali zubama až do roztrhání, ale to plastové je netknuté. Buď jim to nešmakuje nebo možná jak je to takové gumové tak to má špatnou chroustací odezvu.
Filip.J Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Jsem se konečně dostal k tomu ortopedovi s tím svým zápěstím, jak mi tady někteří radili. Šel jsem podle referencí na mujlekar.cz, takže si myslím, že úplně špatný být nemohl.Byl jsem objednaný na 16:50 (ten termín mi dala sama sestra, do telefonu jsem jí před dvěma týdny řekl, že se přizpůsobím), takže v 18:55 mě vzala - zrovna když jsem si šel říct o vrácení kartičky pojištěnce, že to balím. U doktora jsem pak byl 5 minut, jsem v pořádku, všechno co dělám, dělám správně, holt tomu dávám v práci zabrat, a teprve kdyby se mi to během roku vrátilo čytřikrát, tak je to na nějakou intenzivnější léčbu. Jelikož mi teď stačil týden na Brufenu a tři týdny klidu, aby to přestalo bolet, tak je to OK a příště to mám udělat zrovna tak.Víte co, jsem rád, že mi odborník potvrdil, že si to neničím nějakou špatnou péčí a když se to snažím šetřit, tak to fakt šetřím, naštvala mě ale ta sestra s jejím "systémem" objednávání pacientů s přesností na 10 minut - a pak aby si na tu několikaminutovou konzultaci člověk vyhradil půl dne.
Z. Paul Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Hele nebyl si u mého zubaře? tam je to stejný jak s dobou tak systémem léčby
JakubS Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Hele nebyl si u mého zubaře? tam je to stejný jak s dobou tak systémem léčby Není tvůj zubař Pel... dnes jsem tam byl, objednán na 17 a na řadu jsem přišel v 18.30 :-S
JaRooN Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Sklamani z Honzy Potmesila a jeho podani Othella. Bida...
m.n. Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ac jsem mel notebook zaheslovany, tak jsem ted zjistil, ze byl ten borec nejakym zahadnym zpusobem prihlaseny na mem Facebooku. Ukazalo mi to IP z jake byl pripojen. Mam volat 158? bude to k necemu?
straspol Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 sežrat :lol2: :lol2: tak to mě sestřelilo jak sokola v letu :lol2: :lol2:
Lion Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 IP je na dlouhy lokte... a pochybuju že běžný příslušník PČR bude natolik znalý/aktivní aby po tom šel
Doporučené příspěvky