Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

tak Corvus Corax umí udělat bordel všude, kam přijedou, to se všeobecně ví... :(

havran polní je Corvus frugilegus  ;)

Odesláno

Jsem byl z dcerou v kine na Zvonilka a pirati. Ze film byl mindzarna mi nevadi, dceri se libil a ja si na 40 min zdrimnul. Koupil jsem k tomu zazitku syrovej popcorn. Vylezem po filmu ze salu a nestacim se divit. Dcera komplet zluty hadry, asi jak si utirala ruce od toho slanyho shitu a ja mel zlutou ruku, jako bych hulil celej zivot startky bez filtru. Jeste ted to mam za nehtama. Co na to rikala pani po navratu domu tady radeji nebudu prezentovat.

Odesláno

havran polní je Corvus frugilegus  ;)

to já vím, byla to narážka... <_<

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ciwe volala mně ženská z "pověření Evropské policejní asociace", a že prej každej rok šlápne nějaký dítě v lese na hřebík nebo na střep a že voni pro ty děti vydávaj příručku, tak ať jim na to dám prachy. Baba mě vytočila, že sem se jí úplně zapomněl zeptat, jaký má kozy, což je moje nejběžnější řešení takovejhle telefonátů.

Odesláno

Tuhle paní mám rád, volá každý rok a shání peníze na jejich příručku. Nejradši mám ale paní, co nám po telefonu nabízí naši firemní doménu s příponou .com,eu,net a kdoví co ještě, protože ji tím pověřil její šéf, kterej dostal objednávku na tyto domény od naší konkurenční firmy. A tak nám ji nabízí za pouhých 3999,-Kč/rok za doménu a rozhodnout se hned!!! jinak, že jim to prodají. Každý rok ji poděkuji se slovy, že oba dva víme, že se nás snaží podvést a končím dotazem, jak se jí žije s tím, dělat takovou práci. To mi flákne s telefonem a stejně za rok volá znova.

Odesláno

To je zas nějakej deadline? Mně dnes na cestě do práce volala paní z banky, že mi u nich zřídí účet zdarma. Řekl jsem jí, že je to od ní hezké, ale že volá o trochu později než konkurence. Asi tak o dva roky. No a na slečnu ze CitiBank s kreditkou zase zabrala hláška, že kreditka je na mě moc složitý produkt s tím jejich za určitých podmínek bezúročným obdobím a že peníze mnohem radši půjčuju já bance než naopak.

Odesláno

Na mne takhle jednou zazvonila paní s malým chlapcem a vnucovala mi ručně dělané malířské štětky. Když jsem ji zdvořile odmítl, tak na mne začala ječet, jestli chci aby kvůli mně měl její syn hlad. Ta jela! Nesnáším jakoukoli formu vydírání.

Odesláno

Na mne takhle jednou zazvonila paní s malým chlapcem a vnucovala mi ručně dělané malířské štětky. Když jsem ji zdvořile odmítl, tak na mne začala ječet, jestli chci aby kvůli mně měl její syn hlad. Ta jela! Nesnáším jakoukoli formu vydírání.

Tak tohle mě taky dovádí k šílenství. Máme v baráku jednu takovou podobnou sousedku. Vždycky si přijde vypůjčit - tu cukr, tu piškoty, tu 200 Kč. Nikdy ne pro sebe, ale pro svou postiženou dceru, aby jí udělala něco k jídlu. Když mi těch 200 Kč nějak dlouho nevracela, zeptal jsem se ji, kdy tak hodlá učinit a ona, že nemá, že musela dceři koupit léky a kdesi cosi. Tak jsem si dovolil jí poradit, že když jí tak záleží na dceři, měla by s penězi líp hospodařit. Ona na mě začala řvát, že prej co mi je do jejích peněz a že jsem bezcitnej hajzl. No, byl to tenkrát kabaret...

Odesláno

Sousedy mám dobré, nevydírají, neškemrají ;)

A telefonické nabídky řeším jednoduše: ve chvíli, kdy zjistím, že nemám zájem se slušně zeptám, kde vzali moje číslo. Když nereaguji, zeptám se důrazněji. A ve chvíli, kdy začnou něco brebtat o nějakých databázích, je důrazně upozorním, že toto číslo podléhá nejvyššímu státnímu utajení a pokud nechtějí mít další problémy, ať si ho laskavě smažou. Funguje to... :lol2:

Odesláno

A telefonické nabídky řeším jednoduše: ve chvíli, kdy zjistím, že nemám zájem se slušně zeptám, kde vzali moje číslo. Když nereaguji, zeptám se důrazněji. A ve chvíli, kdy začnou něco brebtat o nějakých databázích, je důrazně upozorním, že toto číslo podléhá nejvyššímu státnímu utajení a pokud nechtějí mít další problémy, ať si ho laskavě smažou. Funguje to... :lol2:

+99 za předposlední větu.

Odesláno

To nemusis rikat pohadky o utajeni a staci pozadat o vymazani z databaze a udelaji to.

To je to samé jako spam. Z jedné databáze tě vymažou a zařadí do jiné, kterou následně prodají dál... Já neříkám, že můj způsob funguje na 100%, ale zatím se mi nestalo, že by mi z jedné firmy volali 2x. Mám tak max. 1-2 nevyžádané telefonáty do roka. Na služebním telefonu tak 1-2 do měsíce...

Odesláno

Tohle tedy neřeším, jakmile zjistím, o co jde, telefon prostě zavěsím a číslo poté ignoruju.

Odesláno (upraveno)

Na odmítnutí nabízených kreditek mám jednoduchou kratičkou konverzaci, která

funguje a která následuje po obvyklé dokončovací otázce operátorky.

Ona: " Jak se Vám pane x líbí tato nabídka?"

Já: "Děkuji, ale já mám peněz dost"

Ona: "Ale pouze teď a u nás k tomuto produktu dostanete to a ono. Neříkejte, že vás to nezaujalo"

Já: "Víte, ale já peníze ze zásady nepočítám"

Následují tři vteřiny ticha a pak se slečna rozpačitě rozloučí.

Naopak je to také vyzkoušené a ještě rychlejší: Ona: (ty samé kecy)

Já: "Jsem chudý a neměl bych to z čeho splácet"

Ona: "Na shledanou"

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...