Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 drogy vs. násilí imho vede alkohol... Souhlas, alkohol je taky zlo, když se přebere ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 nejhorší je jeho naprosto jednoduchá dostupnost.. když nad tím tak přemýšlíš tak alkohol seženeš snadněji než rohlík a to takřka v jakémkoli čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 No tak hlavně ve vztahu k dětem, je cenově dostupnější než juice, limonáda a podobně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 mi upadl chladíč i větrákem na velkým kompu, prasknul držák .......zmetek jeden a to se měl u mě jak v bavlnce, du si dát panáka, trávu nekouřím bo se mnou nic nedělá jen mě trochu bolí hlava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 "Radost" sledovat příběhy jak nápravná zařízení napravují...http://www.novinky.cz/krimi/332986-policie-znovu-zatkla-vraha-z-kmetinevsi-tentokrat-kvuli-loupezi.htmlHlavně že maj zmrdi možnost změnit si jméno a na fotce na netu ho rozpixlujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 bandicoot: na každou svini se vaří voda ... a tenhle si ještě užije a dostane spočítáno i za tu holčičku, věř tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jen upozorním, že na stupnici škodlivosti drog je marihuana až za alkoholem, nikotinem a barbituráty.hele ja si prave myslim ze vetsina je takovejch jako ja. Znam ceo velkejch firem, ucitelku jogy, doktory, zubare atd atd a huli. Ja to beru jako alkohol.Mám za to, že objektivizovat škodlivost nejde (i když se to dělá, je to pak jednodušší se v tom vyznat), stejně jako nejde se uklidňovat tím, že pan doktor nebo pan řídící taky hulí a nic mu nejni. Obojí je stejně zavádějící jako říkat že děda každej den vykouřil dvě krabky, vypil litr rumu a dožil se devadesáti. Jinými slovy, pokud si někdo dá perník, koks a podobě doma za svoje prostředky a nikoho neobtěžuje, je to zcela jeho problém, jeho zdraví, jeho odpovědnost...takový člověk je mi ukradený a neřeším jeho konání. Mýlíš se, není to zcela jeho problém, obvykle to dříve či později zaměstná více lidí vůkol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Já nevím, moc nepiju a když jme byli v Hollandu tak jsme si zašli koupit nějaké špeky a nebylo to špatný. U nás mě to ale nebaví, chybí tomu ten klídek a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Mám za to, že objektivizovat škodlivost nejde (i když se to dělá, je to pak jednodušší se v tom vyznat), stejně jako nejde se uklidňovat tím, že pan doktor nebo pan řídící taky hulí a nic mu nejni. Obojí je stejně zavádějící jako říkat že děda každej den vykouřil dvě krabky, vypil litr rumu a dožil se devadesáti. No, já si právě myslím, že jsou vždycky lepší fakta a data než často mylné pocity a dojmy, tj. jak rychle zvyká návyk, jaké má požívání dopady na zdraví, kolik je s užitím spojeno úmrtí a ne "hulení vede k tvrdým drogám a zločinnosti". A podle toho pak dělat rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) No, já si právě myslím, že jsou vždycky lepší fakta a data než často mylné pocity a dojmy, tj. jak rychle zvyká návyk, jaké má požívání dopady na zdraví, kolik je s užitím spojeno úmrtí a ne "hulení vede k tvrdým drogám a zločinnosti". A podle toho pak dělat rozhodnutí.Nic nic. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 To zcela jistě. Na druhou stranu, stupnice škodlivosti drog je podobně jako pyramida prestiže hodinkových značek jaksi fakticky ne zcela přesná. Čímž chci říct, že je mi nesympatická jak hysterie o škodlivosti THC, tak fashion kecy o tom jak je tráva cool a mnohem menší zlo než kdesi cosi. Není to holt černobílý.No, já si právě myslím, že jsou vždycky lepší fakta a data než často mylné pocity a dojmy, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Nic nic.Vlastne jo, puvodne jsem chtel rict, ze z mejch znamejch, ktery pred 25 lety zacli zavodne hulit travu, jsou dnes mrtvoly nebo trosky, a kdyz rikam trosky, tak myslim fakt trosky. Drtiva vetsina z nich presla na neco tvrdsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vlastne jo, puvodne jsem chtel rict, ze z mejch znamejch, ktery pred 25 lety zacli zavodne hulit travu, jsou dnes mrtvoly nebo trosky, a kdyz rikam trosky, tak myslim fakt trosky. Drtiva vetsina z nich presla na neco tvrdsiho. teď je otázka jestli si zase děláš kozy nebo to je fakt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 teď je otázka jestli si zase děláš kozy nebo to je fakt ...Pochopitelne si delam ty kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 no mam podobnou zkusenost sle je to spis o socialnich vazbach nez o samotnem huleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Zmizík: neříkám nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vlastne jo, puvodne jsem chtel rict, ze z mejch znamejch, ktery pred 25 lety zacli zavodne hulit travu, jsou dnes mrtvoly nebo trosky, a kdyz rikam trosky, tak myslim fakt trosky. Drtiva vetsina z nich presla na neco tvrdsiho.Mám podobnou zkušenost i v polovičním horizontu a míra troskovosti se dala odškálovat podle stupnice nesouvislosti ve vyjádření tezí na téma jak tráva není absolutně návyková, jak absolutně nezabíjí mozkové buňky a jak je to frí-kůl-in zpestření života běžného frikulína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Což tady taky nikdo netvrdí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Což tady taky nikdo netvrdí!Všiml jsem si že to tu není dost frí, kůl a in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky