FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 resp, já kouřim nějakých 14let.. měl jsem obdobní kdy 40-60 denně nebylo žádný číslo, nosil jsem u sebe běžně dvě tři značky, který jsem střídal..pak jsem z ničeho nic přestal a přes rok nekouřil..následně jsem se k tomu vrátil, dopracoval se k cca ke krabičce denně a před půl rokem jsem přešel na elektroniku a jsem spokojenej... ty čísla vychází z běžného stavu ne ze sezení v hospodě tam to rostlo aritmetickou řadou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 to hej, len by som rad vedel co fajne primiesavaju tabakove spolocnosti do tych cigariet aby clovek nevedel prestat...On stačí nikotin, závislost je podobná jako u heroinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Jj jak říká náš "prezident" když začneš koupřit v sedmadvaceti tak to nemá žádnej dopad... Dle mého by změnilo jednu zásadní věc. a to že by to bylo legální a nechtěl by si to každej za každou cenu vyzkoušet hlavně proto, aby zapadl mezi vrtevníky nebo se nad nima dokonce vyvyšoval... Popravdě, raději si nechci domyslet, co by se v našem státě, kde si skoro každý dělá co se mu zlíbí, tohle zlegalizovalo ... Já si ještě myslím, že pokud si někdo doma vypěstoval nějakou tu rostlinku pro vlastní potřebu - byť to mělo uklidňující či preventivní/léčivý efekt, tak to bylo ještě v rámci možností v pohodě, ale teď když se kolem toho utahuje pomalinku smyčka, je to problém i pro tyto uživatele, kteří si dali "jen tak do pohody." Ale proč se kolem toho utahuje smyčka? Protože spousta lidí to nezvládla, začala to s sebou tahat ven na veřejnost, popřípadě sedat za volant* pod vlivem. Kdyby to zůstalo doma u toho "domácího občasného užívání", tak si myslím, že by byl relativní klid. Takhle se "dovolilo" malé množství pod pohrůžkou pokuty a když si to někdo užíval jen tak preventivně doma, tak se na něj ani nepřišlo. Jenže spousta lidí to nezvládla a dopadlo to takhle, prostě se to začalo zneužívat. Jak se říká na každou akci přijde reakce ... takže k tomuto kroku přispěli takoví ti uživatelé, kteří si mistrovsky zapálili venku před kamarády nebo dětmi na hrišti(ano to je sakra realita - je to tak měsíc zpátky, co sem tady šel s rodinkou na prochajdě po Čerňáku a ty hovada(skupina 8 lidí ve věku 16-25let) to normálně hulili na dětském hřišti, kde to šlo cítit v okolí skoro 100m) ... ty vole to jim jako nedochází, že to je cítit na hony daleko? Já jako nekuřák to poznám hned. A kvůli takovým blbům a masírkům, to potom dopadne takhle, že i ty rádoby babičky pěstující si to doma pro vlastní užití na to dojedou podle trestního zákona. Buďme trochu soudní a uznejme, že to není jenom o policajtech a NPC, ale i o těch "uživatelích", hmm? * tady je namátkou vybraná tisková zpráva ze silniční kontroly - víkendové akce Moravskoslezkého kraje: http://www.policie.cz/clanek/jezdilo-se-pod-vlivem-navykovych-latek.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 To je furt chlast, tabák, drogy.....ale co teprve chronomag! To musí bejt osobních problémů včetně těch finančních, partnerskejch hádek ba i rozvrácenejch manželství, jakož i dalších nepříjemností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Já s tím můžu jen souhlasit, je to o morálce ... mam před barákem dětské hriště a už teď se děsím teplých letních prázdnin co se tam bude dít..ono to koneckonců tohle už moc s legálností/nelegálností nemá společného..tihle lidi to dělají tak jako tak a berou to jako mistrovský kousek.. je to řekněme o české povaze...předvést se před okolím, ukázat, že na to mám, a z druhé strany opět závist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 FrantisekH: Lépe bych to nenapsal ... jinak problém máme stejný, léto, bordel do 2. hodin do rána, křičej na sebe jak vopice, chlast na dětském hřišti a tak dááále ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Hajzlum a profikum jakekoliv zprisnovani zakonu v nicem nezabrani. Pouze stoupne cena, hajzli budou vice krast, aby si to mohli koupit a profici vice vydelaji na prodeji, protoze lidi se budou bat si to pestovat a cena bude vyssi. Hon na carodejnice pouze zkomplikuje zivot Frantovi a moji mati, kteri to potrebuji, mati potrebuje mast, a me a dalsim podobnym, kteri to uzivaji na mejdanu, protoze je to prijemne. Tu pohodu v coffee shopu "69" v Maastrichtu, kde jsme si dali cigarko a presso bez nervu, ze me bude buzerovat fizl, nezapomenu. Uz i ve Statech nekterym statum doslo, ze zakazovat travu, ktera ma nasobne mensi navykovost, nez cigara a chlast a na rozdil od tech dvou dokonce casto leci, je chujovina non plus ultra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 liecenie alkoholizmu zo sebou prinasa velke financne naklady, utrpenie pre rodinu a samotneho postihnuteho a okrem toho je vysledok dost neisty.fizicka zavyslost na trave vobec neexistuje, abstinencne priznaky tam niesu ziadne. zataz na organizmus je neporovnatelne slabsia. povedzte si narovinu, koho by ste brali radsej do rodiny? alkoholika alebo hulica?Závislost na trávě existuje, vliv na organismus je devastující, náklady na léčbu velké. Mrazí mě z toho, když potkávám ty mladý lidi, který jsou vymatlaný skrznaskrz-díky trávě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 no koneckonců devastující závislost se dá vybudovat na čemkoli ... dneska už má závislost na mobilním telefonu a jím spojenou komunikaci 8z 10 ve věku 15-25 let.. Mě mrzí když potkávam mladý lidi co jsou vymatlaný už od přírody.. ale taky s tim nic neuděláš..a tím že je budeš potírat nic nevyřešíš..odradí to max 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tady jsou n Popravdě, raději si nechci domyslet, co by se v našem státě, kde si skoro každý dělá co se mu zlíbí, tohle zlegalizovalo ... Já si ještě myslím, že pokud si někdo doma vypěstoval nějakou tu rostlinku pro vlastní potřebu - byť to mělo uklidňující či preventivní/léčivý efekt, tak to bylo ještě v rámci možností v pohodě, ale teď když se kolem toho utahuje pomalinku smyčka, je to problém i pro tyto uživatele, kteří si dali "jen tak do pohody." Ale proč se kolem toho utahuje smyčka? Protože spousta lidí to nezvládla, začala to s sebou tahat ven na veřejnost, popřípadě sedat za volant* pod vlivem. Kdyby to zůstalo doma u toho "domácího občasného užívání", tak si myslím, že by byl relativní klid. Takhle se "dovolilo" malé množství pod pohrůžkou pokuty a když si to někdo užíval jen tak preventivně doma, tak se na něj ani nepřišlo. Jenže spousta lidí to nezvládla a dopadlo to takhle, prostě se to začalo zneužívat. Jak se říká na každou akci přijde reakce ... takže k tomuto kroku přispěli takoví ti uživatelé, kteří si mistrovsky zapálili venku před kamarády nebo dětmi na hrišti(ano to je sakra realita - je to tak měsíc zpátky, co sem tady šel s rodinkou na prochajdě po Čerňáku a ty hovada(skupina 8 lidí ve věku 16-25let) to normálně hulili na dětském hřišti, kde to šlo cítit v okolí skoro 100m) ... ty vole to jim jako nedochází, že to je cítit na hony daleko? Já jako nekuřák to poznám hned. A kvůli takovým blbům a masírkům, to potom dopadne takhle, že i ty rádoby babičky pěstující si to doma pro vlastní užití na to dojedou podle trestního zákona. Buďme trochu soudní a uznejme, že to není jenom o policajtech a NPC, ale i o těch "uživatelích", hmm? * tady je namátkou vybraná tisková zpráva ze silniční kontroly - víkendové akce Moravskoslezkého kraje: http://www.policie.cz/clanek/jezdilo-se-pod-vlivem-navykovych-latek.aspxPodeziram te, ze si to psal uplne zhulenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 no koneckonců devastující závislost se dá vybudovat na čemkoli ... dneska už má závislost na mobilním telefonu a jím spojenou komunikaci 8z 10 ve věku 15-25 let.. Mě mrzí když potkávam mladý lidi co jsou vymatlaný už od přírody.. ale taky s tim nic neuděláš..a tím že je budeš potírat nic nevyřešíš..odradí to max 10%potirat mlady lidi vypatlany od prirody s uspesnosti 10%?? tomu vubec neruzumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 myšleno bylo potírání věcí, které jsou nezakonné a jsou jak přestupkem nebo trestným činem... tím že vznikla policie určitě nepoklesla významně kriminalita oproti době, kdy si to sedlák vyřešil ručně stručně se zlodějem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 utrejch: tak tomu věř, jsem zmaštěnej jak papryka ... už vod fčera . Večer chlastám , přes den hulím a je mi heyy Bedjasson: mlátíme, já už na to hlavně kašlu, je to pořád dokola jedna a ta samá písnička, kdo chce to pochopí ... kdo ne, jeho problém . Ale překvapilo mě (v dobrém slova smyslu), kolik je tady příležitostných uživatelů ... to by jeden neřekl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Když se trefí správnej poměr chlastu a trávy,tak je to ale fajnová záležitost Edit:včera si ňákej pán v Hlasu dovolil zpívat Where the streets have no name od U2,svatá prostoto Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 no koneckonců devastující závislost se dá vybudovat na čemkoli ... dneska už má závislost na mobilním telefonu a jím spojenou komunikaci 8z 10 ve věku 15-25 let.. Mě mrzí když potkávam mladý lidi co jsou vymatlaný už od přírody.. ale taky s tim nic neuděláš..a tím že je budeš potírat nic nevyřešíš..odradí to max 10%Neřkuli závislost na chronomagu, jak už tu kolega naznačoval...Nenabízím řešení, ani nikoho a nic nepotírám, sděluju svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Ze se tady pořad řeší tráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 nebavi ma uz podnikanie som zisitil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 ...no tak já myslím, že zelí holduje tak 30-40% lidí u nás. Absolutní nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 taky si myslim ze je to vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) 4 Instant: Mas pravdu jednoduchu vetu rozvitu nedokaze napsat nikdo. Jsou totiz vety jednoduche a vety rozvite. Tedy jedno vylucuje druhe. Sory, nedalo mi to si nerejpnout :-) Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky