Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdojinej: je to krásný co jsi napsal..ale chci znát alespoň naprosto bezpečných věcí, které je možné dělat...protože ať přemýšlim tak přemýšlim tak najdu 96% věcí stejně nebezpečných jako marihuana, které denně dělam a zbytek je výrazně nebezpečnějších...

napriklad telefonovat denne 2-3 hodiny s mobilom pri uchu. to budu krasne nadory....

Odesláno

Viktor:

Promiň, ale názor, že z lidí se stanou trosky kvůli gen.dispozicím, zpackanýmu životu, ale ne kvůli drogám je pro mě dost obtížně přijatelnej.

Nejen pro tebe, ale já si za tím stojím.

Odesláno

kdojinej: je to krásný co jsi napsal..ale chci znát alespoň naprosto bezpečných věcí, které je možné dělat...protože ať přemýšlim tak přemýšlim tak najdu 96% věcí stejně nebezpečných jako marihuana, které denně dělam a zbytek je výrazně nebezpečnějších...

Dík :) Hele, já osobně bych zůstal u toho uzenýho oravskýho špeku, kterej jsem sem postoval včera. Ale přestože si uvědomuju, jak se tim ničim, nemožu si pomoct... :)

Odesláno

Ještě toho nemáte dost?

Přesně, člověk sem vleze po ránu a pořád se tu řeší dokola jedna věc. Kašlat na to, každej na to má svůj názor a tím to Hasne, tohle je akorát pořád dokola a k ničemu to nevede ... já si jdu dát havanu, je krásně. :D :cigar:

Odesláno

Nazdar kluci, stále se řeší závislosti koukám :punk: Já třeba nikdy nepochopil hrací automaty, a kámoš co byl na léčení, říkal, že měl horší režim, než kluci závislý na drogách. Přišel o dům, rodinu, přatelé a teď se plácá, jak se dá. Já ho trochu lituji, jelikož to bejval fajn kluk, ale teď je samej průser"

Odesláno

OK, nikdo tady netvrdí, že by měly děcka hulit. Diskuze začala jako srovnání vnímání konopných a jiných drog společností. 

Jasne, ja som to len k tej lahkovaznosti a vzdelanej verejnosti...

Odesláno (upraveno)

tohle vsechno prece nelze pausalizovat. i kdyz je na to asi spolecenska poptavka a odborna verejnost se na to trese..

.. urcitym lidem s urcitym stavem marihuana pomaha, to same plati pro alkohol (uspesne supluje antidepresiva). to, ze valna vetsina konzumentu tyto latky zneuziva, je jina kapitola souvisejici s mentalitou naroda, etnika, spolecenske vrstvy, socialni skupiny.... a dalsim..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Jo, a co mě hlavně naštvalo, že jsme se dvakrát pokusily o summit Tongariro sopky a jelikož nám panuje extrémně špatné počasí, tak bez úspěchu :sweatdrop: Zítra poslední šance, tak držte pěstě, pak už musíme bohužel jet za dalším cílem.....No, tak jsme trajdali okolo, a všude to pěkně bublá :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jo, a co mě hlavně naštvalo, že jsme se dvakrát pokusily o summit Tongariro sopky a jelikož nám panuje extrémně špatné počasí, tak bez úspěchu :sweatdrop: Zítra poslední šance, tak držte pěstě, pak už musíme bohužel jet za dalším cílem.....No, tak jsme trajdali okolo, a všude to pěkně bublá :clap:

Tohle mame v Ostrave taky - Halda Ema :D

Odesláno

jsme se dvakrát pokusily o summit Tongariro sopky

Tohle mame v Ostrave taky - Halda Ema

Teď jsi Afriho pěkně propálil, když si to spojím s tím jak má na Omegách nastavené GMT, tak jsem přesvědčený, že tady akorát machruje a tu ceduli koupil v Bushmanu... :D

Jo a sere mě ten jeho rozjuchanej obličej taky a to jsem jinak přející člověk...

Odesláno

Teď jsi Afriho pěkně propálil, když si to spojím s tím jak má na Omegách nastavené GMT, tak jsem přesvědčený, že tady akorát machruje a tu ceduli koupil v Bushmanu... :D

Jo a sere mě ten jeho rozjuchanej obličej taky a to jsem jinak přející člověk...

+1000!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...