Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsem dorazil domu a ve schránce otevřeny výpis z penzijního..nějaký parchant to otevřel a drze vrátil otevřené do schránky..

Aby někdo tak nepotřeboval Tvoje data

http://www.novinky.cz/finance/334385-podvodnici-zneuzivaji-osobni-udaje-nic-netusicich-lidi.html

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při prvním použití jsem zlomil trn u zkracovače tahu, který jsem včera koupil a zjistil jsem, že ty tři náhradní trny, který jsem k tomu dostal, tam nepasujou, takže jsou na ho*no.

Ale zase to bylo za pade a evidentně to byl šmejd... A tah jsem zkrátil, takže mě to zase tolik neštve... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Neboj je to fakt brnkacka, papirovou paskou na malovani olepis to co nechces brousit, vymacknes pastu hrubost ja mel 10 zacnes palcem a jedes, az to zmizi tak to muzes dolestit treba 0,5, ale neni to nutny, pokud je to micro skrabanec tak na skle nic videt nebude to ti garantuju

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

chtěl bych tímto poděkovat panu prof.dr.judr karlovi eliášovi ajnšto hlavnímu autorovi nového občanského zákoníku, který je ke všemu v jakési síni slávy http://www.cak.cz/scripts/detail.php?id=7989 za to že nemůžu nakládat se svým majetkem ajnšto nemáme v domě společenství vlastníků, které může po novu vzniknout pouze při 100% účasti vlastníku ( jedna bába dlouhodobě v komatu, takže budeme čekat zda obživne nebo zemře, a poté to projede dě****ým řízením a druhá bába dlouhodobě v zahraničí) ....... novela zákona se možná plánuje pokud to nenaruší profesorovu důstojnost ...... sumasumárum vypadá to na dlouhá léta

takže díky díky a ještě jednou díky pane profesore - kdybych moh tak se vám vykadím do krku

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Tihle aktivni duchodci by meli jit do p....e! Pachtyr jeden! Na vymnenek! A zmenit stanovy domova duchodcu. Zalozil bych jim tam pravni krouzek a mohou diskutovat!

No, problém je spíše v tom, že hlavní slovo při konečné redakci NOZ neměli ani tak aktivní právní důchodci,  ale tzv. Pospíšilovi ?experti? ? patřičně mladí a konzervativní, bohužel s minimem životních zkušeností i právní praxe. 

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

chtěl bych tímto poděkovat panu prof.dr.judr karlovi eliášovi ajnšto hlavnímu autorovi nového občanského zákoníku, který je ke všemu v jakési síni slávy http://www.cak.cz/scripts/detail.php?id=7989 za to že nemůžu nakládat se svým majetkem ajnšto nemáme v domě společenství vlastníků, které může po novu vzniknout pouze při 100% účasti vlastníku ( jedna bába dlouhodobě v komatu, takže budeme čekat zda obživne nebo zemře, a poté to projede dě****ým řízením a druhá bába dlouhodobě v zahraničí) ....... novela zákona se možná plánuje pokud to nenaruší profesorovu důstojnost ...... sumasumárum vypadá to na dlouhá léta

takže díky díky a ještě jednou díky pane profesore - kdybych moh tak se vám vykadím do krku

+1000

Odkaz ke komentáři

Ze nam klekla po 6 letech pracka. Fachman prijel, beze slova rozebral, rek, ze do 10 dnu bude mit novej dil, a pak zase prijede, a ze to bude stat dvojku. A zmizel. Zena na prasky, kde ma tech 10 dni prat, bezva.

Vyresil jsem salamounsky a objednal novou pracku. Prijede uz zitra, coz me potesilo.

Kdyby nekdo chtel Siemense na 7kg pradla za odvoz (oprava zamku dveri nutna), dejte vedet (model E14-46).

Odkaz ke komentáři

Ze nam klekla po 6 letech pracka. Fachman prijel, beze slova rozebral, rek, ze do 10 dnu bude mit novej dil, a pak zase prijede, a ze to bude stat dvojku. A zmizel. Zena na prasky, kde ma tech 10 dni prat, bezva.

Vyresil jsem salamounsky a objednal novou pracku. Prijede uz zitra, coz me potesilo.

Kdyby nekdo chtel Siemense na 7kg pradla za odvoz (oprava zamku dveri nutna), dejte vedet (model E14-46).

To jsem řešil minulý týden. Po 5 letech odešlo ložisko. Servisák říkal cena 3500-4000. A to během záruky 2 x servis na jiné vady. Šlo o Electrolux asi za 13000,-. Tak jsem koupil Indesit a i s prodlouženou zárukou na pět let mě vyšla na 7000.  I ten servisák říkal, že nemá cenu kupovat nějaký zbytečně drahý, že to stejně dýl nevydrží, že se za poslední roky kvalita výrazně zhoršila.

Odkaz ke komentáři

To jsem řešil minulý týden. Po 5 letech odešlo ložisko. Servisák říkal cena 3500-4000. A to během záruky 2 x servis na jiné vady. Šlo o Electrolux asi za 13000,-. Tak jsem koupil Indesit a i s prodlouženou zárukou na pět let mě vyšla na 7000.  I ten servisák říkal, že nemá cenu kupovat nějaký zbytečně drahý, že to stejně dýl nevydrží, že se za poslední roky kvalita výrazně zhoršila.

Presne. Tadle stala tehdy asi 14. Predtim jsme 11 let meli Romo Zerowatt (ci co to bylo) bez zavad, ktera stala svyho casu asi 18.

Dneska jsem koupil AEG za 8. Kdyz lehne opet za 5 let, koupim zase novou a nebudu resit.

Odkaz ke komentáři

Já tuto chybu řešil minulej rok na pračce našich servisáka jsem objednával přes BSH servis(autorizovanej servis Siemensu) oprava vyšla 1800kilo. Mě přijel cca za 4dny i s dílem výměna cca 10 minut. 

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...