Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Všechny komentáře jsou zbytečné.

Tadík vypadá jako moje ségra, když musela v dětsví nosit korzet na skoliózu zad :suicide_anim:

svět se v kravskou p...l obrací

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

jinak mě naštval hňup v BMW GT, který neví, že v po kruháči se jezdí proti směru kruhových ručiček, naštěstí jsme byli každý v jiném pruhu, jinak by nad mou fábií vybrál vysoko na body :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak mě naštval hňup v BMW GT, který neví, že v po kruháči se jezdí proti směru kruhových ručiček, naštěstí jsme byli každý v jiném pruhu, jinak by nad mou fábií vybrál vysoko na body :crying_anim:

Náhodou, šetrí čas aj pohonné hmoty, len nešetrí nervy ostatných vodičov:wallbash: .
Odkaz ke komentáři

Po pěti týdnech v servisu se mi dnes vrátily hodinky. To, že se nikdo neráčil mi poslat mail nebo zavolat, že je posílají na dobírku za tolik a tolik beru - dobrá stane se :sleeping_03anim: . Na to že jsem chtěl zaslat i nový kaučuk + dokoupit tah reagovali poznámkou v protokolu "že by to museli objednat" dobrá asi pět týdnů je málo a holub letí ze Švajcu s tahem nadvakrát :crying_anim: . Ale to, že nejsou opravené a že nefungují úplně stejně jako když jsem jim je posílal, bylo moc. Dle technika došlo k výměně korunky - hned při prvním vyšroubování jsem měl pocit, že do nich někdo nasypal písek a pokus o natažení skončil stejně jako důvod odeslání k opravě - nejdou natáhnout!!!!!!!!!!! :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...