Pavlucha Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Ty vole, to je skolióza jak prase ... Doporučuju s tím něco dělat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Kdyby se radej naucil, jak za zastlat postel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Kdyby se radej naucil, jak za zastlat postel... On to zastlal tou bouchackou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Tady končí všechna sranda, protože ten člověk to bohužel myslí vážně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 po shlednuti te fotky se mi vybavilo tohle a Drsny Harry. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 911: góóól... proto jsem měl pocit deja vu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Tady končí všechna sranda, protože ten člověk to bohužel myslí vážně... To je přesně to co chce, abyste si mysleli . A dycky mu tady na to někdo skočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Nejsem si úplně jistej, jestli to je k smíchu, nebo k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Tadík vypadá jako moje ségra, když musela v dětsví nosit korzet na skoliózu zad svět se v kravskou p...l obrací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jinak mě naštval hňup v BMW GT, který neví, že v po kruháči se jezdí proti směru kruhových ručiček, naštěstí jsme byli každý v jiném pruhu, jinak by nad mou fábií vybrál vysoko na body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 tombed: běžná praxe, viděl jsem už desítky frajerů co jeli kruhák v protisměru, aby místo 3/4 kruhu jeli jen čtvrt... Není den, kdy bych nelitoval že nemám aspoň H2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Tadík vypadá jako moje ségra, když musela v dětsví nosit korzet na skoliózu zad .... no vidis, Tome, segra ted lupe prvni ligu a Tada bode jednou taky! To jasna vec, za to Ti rucim ( :peace: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 jinak mě naštval hňup v BMW GT, který neví, že v po kruháči se jezdí proti směru kruhových ručiček, naštěstí jsme byli každý v jiném pruhu, jinak by nad mou fábií vybrál vysoko na body Náhodou, šetrí čas aj pohonné hmoty, len nešetrí nervy ostatných vodičov:wallbash: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Ne že bych chtěl být cynikem ale při skrytém nošení by člověk měl ukrývat zbraň ne? Tohle mi připadá tak nějak naopak. Ulicí kráčí pistole a za pouzdrem skrývá člověka. "Mám člověka a nebojím se ho použít!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 A vůbec, jste všichni pěkný hnusáci, že se takhle smějete postiženejm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. No jestli to takle pujde dal, tak za rok na sobe bude mit tangace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 tombed: běžná praxe, viděl jsem už desítky frajerů co jeli kruhák v protisměru, aby místo 3/4 kruhu jeli jen čtvrt... Není den, kdy bych nelitoval že nemám aspoň H2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Dobrá poznámka sureshote, furt říkám, není nad to řídit autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Po pěti týdnech v servisu se mi dnes vrátily hodinky. To, že se nikdo neráčil mi poslat mail nebo zavolat, že je posílají na dobírku za tolik a tolik beru - dobrá stane se . Na to že jsem chtěl zaslat i nový kaučuk + dokoupit tah reagovali poznámkou v protokolu "že by to museli objednat" dobrá asi pět týdnů je málo a holub letí ze Švajcu s tahem nadvakrát . Ale to, že nejsou opravené a že nefungují úplně stejně jako když jsem jim je posílal, bylo moc. Dle technika došlo k výměně korunky - hned při prvním vyšroubování jsem měl pocit, že do nich někdo nasypal písek a pokus o natažení skončil stejně jako důvod odeslání k opravě - nejdou natáhnout!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Dobrá poznámka sureshote, furt říkám, není nad to řídit autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Po pěti týdnech v servisu se mi dnes vrátily hodinky... Jaké?A u koho? Jestli se teda můžu zeptat. Upraveno 15. února 2011 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky