Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tvůj pohled na důleitost značky pračky Miele vs Beko vs cokoli jineho,že to není dost in před lidmi... mi přijde více než úsměvný , hlavně potom když v jiném vlákně háže Baťu ve výprodeji jako dobrý nákup.

Ale jinak peace  :cheers:

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeremy: Jako fakt pere, nebo laduje do pracky?

Nevim, jak to dělá, ale k prádlu je docela šetrná, jen tu a tam mi záhadně zmizí triko - předtím o něm třeba půl roku říká, že je hnusný..

To dela i ta moje...pak jsem nasel pytel s trikama ve sklepe. Nemela odvahu je vyhodit uplne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

ja ji mam v koupelne. takze kdyz se de navsteva vycurat, je to fakt dulezity, jakou tam uvidi znacku.. to bez p...e..

To je nechutný, nutit návštěvy kvůli pračce chcát v koupelně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

To je nechutný, nutit návštěvy kvůli pračce chcát v koupelně.

Ty vole Milisáku, zvedl jsi mi po ránu náladu! :lol2:

Delší dobu jsem tu nebyl, ale zjišťuju, že mi to teplý lidský slovo chybělo.

Odkaz ke komentáři

JJ, ale od doby kdy do Nokie napumpoval pár Euro Microsoft tak bylo jen otázkou času kdy toto přijde. Ale byly to krásné doby s ,8110i(ta z Matrixu),6310i , Nokii 9300, N90 a N95 8GB. Ještě sem zapoměl na kovovou krásku 8910i

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Nokie je škoda...byla to skutečná legenda! Měli spoustu geniálních telefonů. Když jsem si v tom článku prošel galerii, bylo mi smutno...

Moc bych si přál, aby aspoň BlackBerry dopadlo líp. Těch legend už padlo dost.

Odkaz ke komentáři

Při dnešní drobné oslavě v restauraci mě s.rala tragická úroveň obsluhy, no a v kuchyni asi taky žádná hitparáda...pár porcí těstovin a salátů trvalo hodinu a čtvrt. Proč si v Česku každý myslí, že v tomhle oboru m?že dělat každý..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...