nickolas Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 A uz koncim, bo mi nekdo krade a prehazuje pismenka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ani ne naštvalo, ale ulevit si, v tomto převážně mužském prostředí, musím. Od středy je u nás tchýně, vydrží až do příštího úterka . Včera přijela švagrová s neteřema, neteře si švára dneska odvezl, švagrová zůstává do neděle. K tomu žena a dvě dcery. Začínám cítit že potřebuju nějaký ventil...No tý krávo, tolik neštěstí najednou, Tys musel někoho nahoře pěkně nasrat.Jsem taky byl dneska nepřímo donucen vzít tchýni na nákup do Německa, taky jsem se od ní tržel pěkně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ani ne naštvalo, ale ulevit si, v tomto převážně mužském prostředí, musím. Od středy je u nás tchýně, vydrží až do příštího úterka . Včera přijela švagrová s neteřema, neteře si švára dneska odvezl, švagrová zůstává do neděle. K tomu žena a dvě dcery. Začínám cítit že potřebuju nějaký ventil... UF. Ideální příležitost se na tři dny ztratit a nechat je tam ať se vyžvaněj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 No a hádejte kdo vaří oběd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tchýně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tchýně?Neruš ho u pasírování svíčkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Blázníš? Žádnou z nich jsem do kuchyně nepustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 aha .. tka já to beru ze svého pohledu..radši budu žehlit kupu prádla než se deset minut motak kolem sporáku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak by aspoň mohly umejt nádobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak by aspoň mohly umejt nádobí.JJ, hromada už se vrší . Nacpat to do myčky zas taková práce není, ale aspoň něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Když vás tady tak čtu... Mě to sice nenaštvalo, ale mohlo by to štvát vás. Vstával jsem brzy, už někdy v půl jedenáctý. V pohodě jsem si dojel pro čerstvý pečivo, koupil pár dobrejch sejrů a udělal si klidnou snídani. To bylo tak do jedný. Pak jsem se šel na chvíli projít s Barnym (mám ho na hlídání). Teď si dám na chuť panáka Taliskeru, zapálím si Magnum 46 a jdu si lehnou k seriálu (konečně si pustím Hru o trůny). A že je venku hnusně mi ani trochu nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Barny je dobrej To je mops a frbul nebo jiná směs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Je mu teprve půl roku a je to čistokrevnej mops, jsi ho urazil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Fakt? Tak to pardón... Má nějakou světlou čuňu, uši, oči, dlouhej ocas, tak jsem myslel, že je šmrnclej s něčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 A jak poslouchá :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 A jak poslouchá :-))))) Už je to lepší. Párkrát jsem mu vynadal, jednou i dostal na zadek. Je to pošuk. Ale stejně spí se mnou v posteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Stejně je prdel, jak jsou páníčkové podobní svým psům nebo naopak, viď Kamile... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Nějak to letos lítá http://www.novinky.cz/kultura/336563-bubenik-haberovy-skupiny-team-ivan-marcek-nahle-zemrel.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Email z cestovky, ktorá má zabezpečiť dopravu na školenie v rámci Erasmus: "... The method of payment is a credit card and i need from you a copy of your credit card (back and front). ... " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 SPARTA Je mi líto Petrželi,nej na hřišti a takhle mu to nevyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky