Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ani ne naštvalo, ale ulevit si, v tomto převážně mužském prostředí, musím. Od středy je u nás tchýně, vydrží až do příštího úterka . Včera přijela švagrová s neteřema, neteře si švára dneska odvezl, švagrová zůstává do neděle. K tomu žena a dvě dcery. Začínám cítit  že potřebuju nějaký ventil...

No tý krávo, tolik neštěstí najednou, Tys musel někoho nahoře pěkně nasrat.Jsem taky byl dneska nepřímo donucen vzít tchýni na nákup do Německa, taky jsem se od ní tržel pěkně daleko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani ne naštvalo, ale ulevit si, v tomto převážně mužském prostředí, musím. Od středy je u nás tchýně, vydrží až do příštího úterka . Včera přijela švagrová s neteřema, neteře si švára dneska odvezl, švagrová zůstává do neděle. K tomu žena a dvě dcery. Začínám cítit  že potřebuju nějaký ventil...

UF. Ideální příležitost se na tři dny ztratit a nechat je tam ať se vyžvaněj.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Když vás tady tak čtu...

Mě to sice nenaštvalo, ale mohlo by to štvát vás. :D Vstával jsem brzy, už někdy v půl jedenáctý. V pohodě jsem si dojel pro čerstvý pečivo, koupil pár dobrejch sejrů a udělal si klidnou snídani. To bylo tak do jedný. Pak jsem se šel na chvíli projít s Barnym (mám ho na hlídání). Teď si dám na chuť panáka Taliskeru, zapálím si Magnum 46 a jdu si lehnou k seriálu (konečně si pustím Hru o trůny). A že je venku hnusně mi ani trochu nevadí. :)

post-147-0-24125800-1400328096_thumb.jpg

post-147-0-21732200-1400328353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...