Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

já byl u podání vysvětlení jenom jednou.. kde mi policista předal výpověď kolegy co tam byl přede mnou, zeptal se co bych k tomu dodal, já mu řekl že to bylo přesně takhle..takže to přepsal dal mi to podepsat  a strávil jsem tam asi půl hodiny.. z toho jsem to tři minuty četl a dvě podepisoval..zápis o šesti řádkách..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

už na mě zase de sračka...

A neuvažovals o právníkovi? Třeba bys dostal ještě kouřící opičku.

Hutz: Uh-oh. We?ve drawn Judge Snyder.

Marge: Is that bad?

Hutz: Well, he?s had it in for me ever since I kinda ran over his dog.

Marge: You did?

Hutz: Well, replace the word ?kinda? with the word ?repeatedly,? and the word ?dog? with ?son.?

post-13313-0-86595300-1401273393_thumb.png

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Volali mi včera, za hodinku tam valim, tak se to rozlouskne. Lehkej stres to je, páč se mi to nikdy nestalo a fakt nevim, co můžou chtít, ani nevim o nikom z mého okolí, kdo by byl v průseru (to se tam ale možná dozvim).

Odkaz ke komentáři

nastvalo me, jak sem si vcera zvoral zahradu.. mel sem scuka s alarmarem, postavili sme auta pred barak, za chvili zaclo prset, po ani ne pul hodce prestalo a bylo to v pytli. nedalo se chodit, nedalo se jezdit, von zapad hnedka z fleku, ixpetka ho nakonec vytahla, ale mel sem blato az na strese - to sem byl hodinu pred tim v mycce - zasranej jak jetel, jak sem se motal kolem aut a hledal lano atd, vevnitr blato, bo sem si nechal vodevreny vokno, abych lip slysel, a zasrana silnic, jak z nas to blato padalo.. a nez sem dojel dom, tak sem si dal mycku jeste jednou. clovek by nerekl, jak se to rozbahni za takovou chvilu...

20140527_192116_zps29f9cf37.jpg

20140527_192120_zps8ac90212.jpg

20140527_192141_zps8804b64f.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...