Marcus Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Hláška: ?vole ja se z toho chrona malem podelal!!!? ve vlákně Co máte právě na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Hláška: ?vole ja se z toho chrona malem podelal!!!? ve vlákně Co máte právě na ruce.Jsi ve správným vlákně? To Tě jako naštvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Ja jsem byl se svym otcem vyslychan, ze v pet rano chodime spolu krast autoradia ... a pak v prubehu dne ze je jeste v autech pronasledujeme ... jeden byl hodnej a druhej zlej ... bylo to zajimave ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Znám jednoho co šel podat vysvětlení a pak jsme ho skoro deset let neviděli . . .ten se ale vyloženě k něčemu přichomejt, teda spíše byl namočenej v jedné záležitostina druhou stranu mu nechali většinu majetku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 To presne potreboval dlubix slyset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 už na mě zase de sračka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 já byl u podání vysvětlení jenom jednou.. kde mi policista předal výpověď kolegy co tam byl přede mnou, zeptal se co bych k tomu dodal, já mu řekl že to bylo přesně takhle..takže to přepsal dal mi to podepsat a strávil jsem tam asi půl hodiny.. z toho jsem to tři minuty četl a dvě podepisoval..zápis o šesti řádkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) už na mě zase de sračka...A neuvažovals o právníkovi? Třeba bys dostal ještě kouřící opičku. Hutz: Uh-oh. We?ve drawn Judge Snyder. Marge: Is that bad? Hutz: Well, he?s had it in for me ever since I kinda ran over his dog. Marge: You did? Hutz: Well, replace the word ?kinda? with the word ?repeatedly,? and the word ?dog? with ?son.? Upraveno 28. května 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 ty seš vůl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Hele, jestli to prožíváš a nejsi mafián, nekrátíš daně, nepodvádíš s eudotacema a podobně,tak se s tím nestresuj, zavolej si tam a zeptej se vo co go, normálně z nich něco málo vypáčíša nemusíš se stresovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Volali mi včera, za hodinku tam valim, tak se to rozlouskne. Lehkej stres to je, páč se mi to nikdy nestalo a fakt nevim, co můžou chtít, ani nevim o nikom z mého okolí, kdo by byl v průseru (to se tam ale možná dozvim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Hele, jestli to prožíváš a nejsi mafián, nekrátíš daně, nepodvádíš s eudotacema a podobně,tak se s tím nestresuj, zavolej si tam a zeptej se vo co go, normálně z nich něco málo vypáčíša nemusíš se stresovat.tvl a jak jinak vydělat na rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 tvl a jak jinak vydělat na rolády? a je to venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 a me jsi je prodal bez dokladu a jeste nekde na ulici............hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Dáme BAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jo a práskat na mafiány, daňové a dotační podvodníky nebo odkloňovače taky není moc dobrej nápad když už jsme u toho. No a na roládu v cukrárně za 14,- káče se přece dá vydělat i poctivou prací. Na rolády už to chce být buržoazní kapitalista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 nastvalo me, jak sem si vcera zvoral zahradu.. mel sem scuka s alarmarem, postavili sme auta pred barak, za chvili zaclo prset, po ani ne pul hodce prestalo a bylo to v pytli. nedalo se chodit, nedalo se jezdit, von zapad hnedka z fleku, ixpetka ho nakonec vytahla, ale mel sem blato az na strese - to sem byl hodinu pred tim v mycce - zasranej jak jetel, jak sem se motal kolem aut a hledal lano atd, vevnitr blato, bo sem si nechal vodevreny vokno, abych lip slysel, a zasrana silnic, jak z nas to blato padalo.. a nez sem dojel dom, tak sem si dal mycku jeste jednou. clovek by nerekl, jak se to rozbahni za takovou chvilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 a me jsi je prodal bez dokladu a jeste nekde na ulici............hnus A koukám, že důvod už máme taky . Stále nevíš, proč tam jdeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Hotovo, nepadla ani facka Byla to ptákovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 dlubix ---- už jsem to viděl takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky