JMB Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Mám na Ukrajině rodinu a mám od nich zprávy z první ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Mas hovno a vis hovno. Chlapecku vrat se na novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 ?????... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 (upraveno) Vulgarismy sou tu zakázaný i bukvama... A tvůj projev sm.dí propagandou na sto honů. Situace na Ukrajině určitě není tak jasná, jak nám podávají média, ale kdo si myslí, že Putin je hodný strýček, je buď naivní, zaplacený, nebo rusák. Je jeden z lidí, kteří jsou přímo odpovědní za to, co se teď děje. To mi nikdo nevymluví. Upraveno 5. června 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Hele, Putin hodnej strýček není, to je jasný... V Rusku se o tom na východě Ukrajiny taky moc nemluví, soustředěj se spíš na Krym. Je to podezřelý a bůh ví, co chystaj. Jinak to bombardování z toho videa už je potvrzené i vyšetřováním OBSE, že šlo o letecký útok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Ukrajina ma pravo se branit. Ze se civilisti pphybuji blizko bojenskych cilu je smutne. Ty ses jen trol nebo nevis kde ses. Hasna te odhadl presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Asi tak jako Srbsko teroristickým akcím v Kosovu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Tak abych trochu odlehčil- je smutné, že i tímto se musíme zabývat, dost to odvádí od skutečné práce. http://chodcisobe.cz/praha/podnety/1049/nekontrastni-barva-sloupku-dopravnich-znacek-na-uzemi-hl-m-phy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Je sranda pozerat sa ako sa bezny clovek dohaduje a analyzuje geopoliticku situaciu. V skutocnosti o tom hovno viete (vratane mna) a hovno budeme vediet. Faktom, ktory zostava a ten vidime aj my je, ze na to opat doplacaju civilisti tym najhorsim moznym sposobom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Prestante s tou politikou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Nevím, jestli je úžasná vlastnost, že ti všechno poschovávají Přesně tak, já jsem z toho kolikrát na prášky.Všechno mám někde zabalený v igelitce a uložený v krabici v komoře, nebo jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Co je to zas za individuum ten luděra? Zase si někdo si zdejších založil nový laškovný nick nebo je to fakt reálná bytost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Tady je jasně vidět, proč společenstva, která chtějí ve svém středu udržet nekonfliktní stav, zakážou v první řadě hovory o politice. V druhé pak o náboženství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Prestante s tou politikou!+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Tady je jasně vidět, proč společenstva, která chtějí ve svém středu udržet nekonfliktní stav, zakážou v první řadě hovory o politice. V druhé pak o náboženství....v tretom rade o rasach, vo stvrtom o regionalnych rozdieloch, v piatom o narodnostiach, v siestom o sexualnej orientacii atd. A ostanu nam iba hodinky a chlast. A tak to ma aj byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Co je to zas za individuum ten luděra? Zase si někdo si zdejších založil nový laškovný nick nebo je to fakt reálná bytost? Takle se snad ani laškovat nedá ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 tohle fakt miluju... internetovi drsnaci se dou navazet do mne, pritom kdybych mne potkali na ulici tak se schovaj za svy fakeovy rolady... zadam admina aby okamzite zasahnul a zastavil tyto ataky na mou osobu!Co je to zas za individuum ten luděra? Zase si někdo si zdejších založil nový laškovný nick nebo je to fakt reálná bytost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 tohle fakt miluju... internetovi drsnaci se dou navazet do mne, pritom kdybych mne potkali na ulici tak se schovaj za svy fakeovy rolady... zadam admina aby okamzite zasahnul a zastavil tyto ataky na mou osobu! bože, ty jsi ale trumbera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.pngmáš recht, všimnul jsem si pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky