Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Roberte, na ježdění kolem komína jsem si přidělil starou VW Caddy SDI 280.000km  Krom termostatu, centrálu co jsem nechal udělat a pravidelného servisu jezdí auto bezvadně. Až jednou tyhle auta odejdou, tak nevím co do tohodle tvrdého provozu pořídit. Co chceš dát pěti stokilovým negramotným chlapům, kteří hodí cihlu na pedál a jedou. Nové Fabie? Logany? Renaulty?... ty se dělají jen proto aby Citroeny nebyly nejhorší.. To bude peklo. Mám Transportery o kterých nevím celý rok. Jen měním olej, filtry a rozvody, vše řeším po telefonu a auto ani nevidím. Slavné H-1 Hyundai a Kie Pregio odešly po 120.000km.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roberte, kolem komína mám přidělenu starou VW Caddy SDI 280.000km  Krom termostatu, centrálu co jsem nechal udělat a pravidelného servisu jezdí auto bezvadně. Až jednou tyhle auta odejdou, tak nevím co do tohodle tvrdého provozu pořídit. Co chceš dát pěti stokilovým negramotným chlapům, kteří hodí cihlu na pedál a jedou. Nové Fabie? Logany? Renaulty?... ty se dělají jen proto aby Citroeny nebyly nejhorší.. To bude peklo. Mám Transportery o kterých nevím celý rok. Jen měním olej, filtry a rozvody, vše řeším po telefonu a auto ani nevidím. Slavné H-1 Hyundai a Kie Pregio odešly po 120.000km.

..vidíš..dneska se mě zdálo, že se nějak málo hřeje..to bude ten termostat..to bude strašnáá pálka..! :lol2:

hoši v čem jezdim já byste ani vědět nechtěli.. :lol2:

..ale františkuůů..poď do nás.. :lol2:

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři

Už tu nevydejchávám všechny dementy v prodejním vláknu, co uváděj kydy typu: nejsem plně rozhodnut, vyhrazuji si právo kdykoliv ukončit prodej". To je snad jasný, že může udělat kdokoli a kdykoli, není třeba to explicitně zmiňovat. Nebo čekaj, že se hned všichni podělaj a začnou licitovat než jim opětovně drbne v kouli? Cha chá. Mě tyhle řeči jen utvrdí, že s prodávajícím tohoto typu nechci mít vůbec nic. Čau všem dementům!

Odkaz ke komentáři

hoši v čem jezdim já byste ani vědět nechtěli.. :lol2:

:D Franto, to nás zajímá. Čoveče já ani nevím, co nosíš za hodinky.

..vidíš..dneska se mě zdálo, že se nějak málo hřeje..to bude ten termostat..to bude strašnáá pálka..! :lol2:

..ale františkuůů..poď do nás.. :lol2:

Na dvě sedmičky dobrého vína to vydalo :D

Robert už tu byl i ve favoritu s Roládama :-)

:punk:

Odkaz ke komentáři

Už tu nevydejchávám všechny dementy v prodejním vláknu, co uváděj kydy typu: nejsem plně rozhodnut, vyhrazuji si právo kdykoliv ukončit prodej". To je snad jasný, že může udělat kdokoli a kdykoli, není třeba to explicitně zmiňovat. Nebo čekaj, že se hned všichni podělaj a začnou licitovat než jim opětovně drbne v kouli? Cha chá. Mě tyhle řeči jen utvrdí, že s prodávajícím tohoto typu nechci mít vůbec nic. Čau všem dementům!

Mě třeba na Aukru irituje výhružka typu: Vystavuji naposled!!! Sem to ještě nedorazilo.

Odkaz ke komentáři

To říkám furt. Raději studený motor, než teplé víno. :D

Franto: Proti diamantům ve znaku nemám vůbec nic. Jinak s hodinkama by ses měl trochu polepšit.. Budou vánoce :newyear:

A vůbec, jdu spát, už jsem dopil a jsem nějaký poetický. Nebudu vám tu dělat zadarmo šaška.  Tak dobrou a nezapomeňte si lehnůt. ;)

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

To říkám furt. Raději studený motor, než teplé víno. :D

Franto: Proti diamantům ve znaku nemám vůbec nic. Jinak s hodinkama by ses měl trochu polepšit.. Budou vánoce :newyear:

A vůbec, jdu spát, už jsem dopil a jsem nějaký poetický. Nebudu vám tu dělat zadarmo šaška.  Tak dobrou a nezapomeňte si lehnůt. ;)

kam bys chodil, pojd do virtuální hospody, tam je líp jak na světě

Odkaz ke komentáři

Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí :fyou: . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.

Odkaz ke komentáři

Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí :fyou: . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.

+1

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí :fyou: . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.

Ciwe se stim smir, potrefena huso nebo co te nasralo.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...