Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Jasně, je to zpestření . Napsali jste to přesně, prostě OI je spolehlivej pracant, kterej dřív shnije než přestane jezdit, pokud má péči která není náročná ani pro peněženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Roberte, na ježdění kolem komína jsem si přidělil starou VW Caddy SDI 280.000km Krom termostatu, centrálu co jsem nechal udělat a pravidelného servisu jezdí auto bezvadně. Až jednou tyhle auta odejdou, tak nevím co do tohodle tvrdého provozu pořídit. Co chceš dát pěti stokilovým negramotným chlapům, kteří hodí cihlu na pedál a jedou. Nové Fabie? Logany? Renaulty?... ty se dělají jen proto aby Citroeny nebyly nejhorší.. To bude peklo. Mám Transportery o kterých nevím celý rok. Jen měním olej, filtry a rozvody, vše řeším po telefonu a auto ani nevidím. Slavné H-1 Hyundai a Kie Pregio odešly po 120.000km. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 hoši v čem jezdim já byste ani vědět nechtěli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Roberte, kolem komína mám přidělenu starou VW Caddy SDI 280.000km Krom termostatu, centrálu co jsem nechal udělat a pravidelného servisu jezdí auto bezvadně. Až jednou tyhle auta odejdou, tak nevím co do tohodle tvrdého provozu pořídit. Co chceš dát pěti stokilovým negramotným chlapům, kteří hodí cihlu na pedál a jedou. Nové Fabie? Logany? Renaulty?... ty se dělají jen proto aby Citroeny nebyly nejhorší.. To bude peklo. Mám Transportery o kterých nevím celý rok. Jen měním olej, filtry a rozvody, vše řeším po telefonu a auto ani nevidím. Slavné H-1 Hyundai a Kie Pregio odešly po 120.000km. ..vidíš..dneska se mě zdálo, že se nějak málo hřeje..to bude ten termostat..to bude strašnáá pálka..! hoši v čem jezdim já byste ani vědět nechtěli.. ..ale františkuůů..poď do nás.. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Robert už tu byl i ve favoritu s Roládama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Roberte asi radši ne, nebo nebudu moct publikovat ani ve virtuální hospě...ale logo chronomagu mam hrdě nalepený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Už tu nevydejchávám všechny dementy v prodejním vláknu, co uváděj kydy typu: nejsem plně rozhodnut, vyhrazuji si právo kdykoliv ukončit prodej". To je snad jasný, že může udělat kdokoli a kdykoli, není třeba to explicitně zmiňovat. Nebo čekaj, že se hned všichni podělaj a začnou licitovat než jim opětovně drbne v kouli? Cha chá. Mě tyhle řeči jen utvrdí, že s prodávajícím tohoto typu nechci mít vůbec nic. Čau všem dementům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Robert už tu byl i ve favoritu s Roládama :-)..jj ten byl super..byla o něj nakonec rvačka.. jako o toho Favorita.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 hoši v čem jezdim já byste ani vědět nechtěli.. Franto, to nás zajímá. Čoveče já ani nevím, co nosíš za hodinky. ..vidíš..dneska se mě zdálo, že se nějak málo hřeje..to bude ten termostat..to bude strašnáá pálka..! ..ale františkuůů..poď do nás.. Na dvě sedmičky dobrého vína to vydalo Robert už tu byl i ve favoritu s Roládama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Už tu nevydejchávám všechny dementy v prodejním vláknu, co uváděj kydy typu: nejsem plně rozhodnut, vyhrazuji si právo kdykoliv ukončit prodej". To je snad jasný, že může udělat kdokoli a kdykoli, není třeba to explicitně zmiňovat. Nebo čekaj, že se hned všichni podělaj a začnou licitovat než jim opětovně drbne v kouli? Cha chá. Mě tyhle řeči jen utvrdí, že s prodávajícím tohoto typu nechci mít vůbec nic. Čau všem dementům!Mě třeba na Aukru irituje výhružka typu: Vystavuji naposled!!! Sem to ještě nedorazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Franto, to nás zajímá. Čoveče já ani nevím, co nosíš za hodinky. Na dvě sedmičky dobrého vína to vydalo no nestraš..! tado toho nejdu..! já víno ráád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 s hodinkama vás zklamu ještě víc.. už asi rok a půl žádný.. jen se mi tu povalujou jedny omláceny Casia co občas vytáhnu na zahradu.. a jezdim ve velice kritizovaném modelu s diamantem ve znaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Mě třeba na Aukru irituje výhružka typu: Vystavuji naposled!!! Sem to ještě nedorazilo.http://www.dailymotion.com/video/xl5jli_lucie-l-aura_music Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) To říkám furt. Raději studený motor, než teplé víno. Franto: Proti diamantům ve znaku nemám vůbec nic. Jinak s hodinkama by ses měl trochu polepšit.. Budou vánoce A vůbec, jdu spát, už jsem dopil a jsem nějaký poetický. Nebudu vám tu dělat zadarmo šaška. Tak dobrou a nezapomeňte si lehnůt. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 To říkám furt. Raději studený motor, než teplé víno. Franto: Proti diamantům ve znaku nemám vůbec nic. Jinak s hodinkama by ses měl trochu polepšit.. Budou vánoce A vůbec, jdu spát, už jsem dopil a jsem nějaký poetický. Nebudu vám tu dělat zadarmo šaška. Tak dobrou a nezapomeňte si lehnůt. kam bys chodil, pojd do virtuální hospody, tam je líp jak na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Myslím, že po Fiatu Coupe je Octavia solidní volba. Horší auto jsem nezažil, hlavně ten zadřený motor, protože bývalý majitel neměnil olej a nekupto za 11 tisíc...Prasknul píst v místě čepu a poohýbal ventily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Už tu nevydejchávám všechny dementy v prodejním vláknu, co uváděj kydy typu: nejsem plně rozhodnut, vyhrazuji si právo kdykoliv ukončit prodej". To je snad jasný, že může udělat kdokoli a kdykoli, není třeba to explicitně zmiňovat. Nebo čekaj, že se hned všichni podělaj a začnou licitovat než jim opětovně drbne v kouli? Cha chá. Mě tyhle řeči jen utvrdí, že s prodávajícím tohoto typu nechci mít vůbec nic. Čau všem dementům!Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 mě naštvalo že je venku tma.. ale to jako fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.Ciwe se stim smir, potrefena huso nebo co te nasralo. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky