Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hodinky toho dneska halt vydržej hodně. Je fakt ,že většinu těch co mám nenosím. A takový Rada z tvrdokovu nošený dvakrát za rok se mě jevý taky beze změny.

..pro Kloubik

Upraveno uživatelem saida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A takový Rada z tvrdokovu nošený dvakrát za rok se mě jevý taky beze změny.

..pro Kloubik

A takový Damasko, ty budou NOS i po dvaceti letech a jadernym výbuchu :D

EDIT: tak ne, prej reznou

Upraveno uživatelem jerry82
Odkaz ke komentáři

Ondro, wole :-)), držím palce, ať to dobře dopadne.

já taky

Mit colka v rodine je strasny. Pred par lety jsem si to prosel s pro mne nejdulezitejsi osobou. Jako katolik jsem se pak pul roku nemodlil.

Sorry Ondro, ale clovek musi pocitat s nejhorsim. Nicmene hodne stesti.

Díky chlapi. Prognoza je relativně příznivá, tak snad to bude ok...

Odkaz ke komentáři

Sakra, a já si sám dobrovolně snižuju zisky kvůli customizovanýmu tahu. Měl jsem místo toho napsat, že hodinky byly renovovány a ještě si za to přirazit  :lol2:

Ondoni, rád čtu o příznivé prognóze, nicméně pěsti držím pořád.

Odkaz ke komentáři

Tak mi opět ukradli kolo. Vylomili zámek od suterénního prostoru, kde bylo uskladněný. Prostor jsme pronajali před měsícem, do té doby byl plný krámů a roky nikoho nezajímal. Kolo tam bylo přesně 14 dní, jen jsem ho tam dal a nevyjížděl. Ze všech čtyř kol sebrali to nejdražší, ještě z něj odmontoval blatník a nosič. Naštěstí bylo samostatně pojištěné, ale už sem zoufalej. Mám podezření na tipaře z baráku. Každopádně, kdybyste náhodou někdo viděl prodávat Specialized Crosstrail Disc Pro 2013 č. WSBC602204074H tak SZ :).

Nám se to stalo cca před 2měsícema, balkon uzamčenej v nejvyšším poschodí, plnej barák důchodců jen jeden fetak a zmrd co se nechá živit svou babičkou pod námi a kolo bylo fuč, cca 10x použitá merida a bohužel nepojštěná....a poldové? ti nevzali ani otisky s okna....sranda je ,že kdyby ho vzali ze sklepa pojišťovna by ho uhradila, ale za balkon prej neručí.

Odkaz ke komentáři

Aby som po 16-tich hodinách roboty jazdil 20 minút okolo baráku, hľadal miesto na zaparkovanie a popritom si urobil prehliadku polovice slovenských ŠPZ, tak na to už moja nervová sústava nestačí. Ešte raz mi bude nejaký mimobratislavský mudrlant rozprávať, že v Bratislave je kalamita, keď napadne centimeter snehu, tak ho bez varovania fyzicky napadnem.

Odkaz ke komentáři

Mal si mimo bratislavcanom poolamovat spetaky a vypustit gumy.

Takto. Úplný dement nie som. Chápem súvislosti. Aj to, že prečo je polovica Slovenska nakýblená v BA, časť v Čechách a zvyšok v rozličných podivnými jazykmi hovoriacich krajinách.

Chápem, že sused vŕta diery do steny, lebo to potrebuje urobiť a nepôjdem mu preto posprejovať dvere. Ale to neznamená, že mi to vŕtanie nelezie na nervy. No a ak sa ma potom príde s úškrnom spýtať, že či som si dobre poobede zdriemol, tak už podľa môjho rozpoloženia po tlame dostať môže.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...