saida Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Hodinky toho dneska halt vydržej hodně. Je fakt ,že většinu těch co mám nenosím. A takový Rada z tvrdokovu nošený dvakrát za rok se mě jevý taky beze změny...pro Kloubik Upraveno 7. října 2014 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) A takový Rada z tvrdokovu nošený dvakrát za rok se mě jevý taky beze změny...pro Kloubik A takový Damasko, ty budou NOS i po dvaceti letech a jadernym výbuchu EDIT: tak ne, prej reznou Upraveno 7. října 2014 uživatelem jerry82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 lehce ponosene po 3 majiteli jsou NOS.Jj NOS je kapitola pro sebe:)Kupuji na veterány Nos díly z muzei i pozůstatky po servisech, NOS je proste New Old Stock, ne dil kterej je zachovalý- to stále někteří nechápou,Nos po 3 majiteli nebo 40 letech je fakt uchylarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Ondro, wole :-)), držím palce, ať to dobře dopadne. já taky Mit colka v rodine je strasny. Pred par lety jsem si to prosel s pro mne nejdulezitejsi osobou. Jako katolik jsem se pak pul roku nemodlil.Sorry Ondro, ale clovek musi pocitat s nejhorsim. Nicmene hodne stesti. Díky chlapi. Prognoza je relativně příznivá, tak snad to bude ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Sakra, a já si sám dobrovolně snižuju zisky kvůli customizovanýmu tahu. Měl jsem místo toho napsat, že hodinky byly renovovány a ještě si za to přirazit Ondoni, rád čtu o příznivé prognóze, nicméně pěsti držím pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) ani mě to nenaštvalo, spíš udivilo ale na želivárně venku už stojí vánoční stromek. lidi sou fakt praštěný Upraveno 7. října 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Škyt, krk, prd, Engine malfunction, otáčky nejdou přes 1000, při přidání to chcípne jak přechlastanej fichtl. Nevyjedu z garáže...Tak nakonec rozbitý EGR a od splodin chycený katalyzátor.Ještě že nemám DPF.U kámoše naštěstí oprava za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Docela klasická závada. Kolik to stálo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Jen ten EGR je za nějakých 15... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Ojoj. Někdy jsou ty benzíny asi fakt levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak jsem zjistil, že jsem prosral 5 litrů, kur.va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak jsem zjistil, že jsem prosral 5 litrů, kur.va No a co třeba kupovat nějaký levnější toaletní papír ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak jsem zjistil, že jsem prosral 5 litrů, kur.vaAsi ti to nepomůže, ale takovejhle "výhodnejch" kupů tu má většina z nás, včetně mě, několik za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Asi ti to nepomůže, ale takovejhle "výhodnejch" kupů tu má většina z nás, včetně mě, několik za sebou.Zítra půjdu a strčím ho Hanákovi do řiti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak mi opět ukradli kolo. Vylomili zámek od suterénního prostoru, kde bylo uskladněný. Prostor jsme pronajali před měsícem, do té doby byl plný krámů a roky nikoho nezajímal. Kolo tam bylo přesně 14 dní, jen jsem ho tam dal a nevyjížděl. Ze všech čtyř kol sebrali to nejdražší, ještě z něj odmontoval blatník a nosič. Naštěstí bylo samostatně pojištěné, ale už sem zoufalej. Mám podezření na tipaře z baráku. Každopádně, kdybyste náhodou někdo viděl prodávat Specialized Crosstrail Disc Pro 2013 č. WSBC602204074H tak SZ .Nám se to stalo cca před 2měsícema, balkon uzamčenej v nejvyšším poschodí, plnej barák důchodců jen jeden fetak a zmrd co se nechá živit svou babičkou pod námi a kolo bylo fuč, cca 10x použitá merida a bohužel nepojštěná....a poldové? ti nevzali ani otisky s okna....sranda je ,že kdyby ho vzali ze sklepa pojišťovna by ho uhradila, ale za balkon prej neručí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Aby som po 16-tich hodinách roboty jazdil 20 minút okolo baráku, hľadal miesto na zaparkovanie a popritom si urobil prehliadku polovice slovenských ŠPZ, tak na to už moja nervová sústava nestačí. Ešte raz mi bude nejaký mimobratislavský mudrlant rozprávať, že v Bratislave je kalamita, keď napadne centimeter snehu, tak ho bez varovania fyzicky napadnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Co by som za to dal, aby som parkovacie miesto o takom case hladal len 20minut. Iny kraj, iny mrav.Vozim si v kufri kolobezku, aby som po zaparkovani nesiel este peso 10min. Upraveno 7. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Co by som za to dal, aby som parkovacie miesto o takom case hladal len 20minut. Iny kraj, iny mrav.Vozim si v kufri kolobezku, aby som po zaparkovani nesiel este peso 10min.Bez urážky, iné kraje ma v tomto prípade vôbec nezaujímajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Mal si mimo bratislavcanom poolamovat spetaky a vypustit gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Mal si mimo bratislavcanom poolamovat spetaky a vypustit gumy.Takto. Úplný dement nie som. Chápem súvislosti. Aj to, že prečo je polovica Slovenska nakýblená v BA, časť v Čechách a zvyšok v rozličných podivnými jazykmi hovoriacich krajinách. Chápem, že sused vŕta diery do steny, lebo to potrebuje urobiť a nepôjdem mu preto posprejovať dvere. Ale to neznamená, že mi to vŕtanie nelezie na nervy. No a ak sa ma potom príde s úškrnom spýtať, že či som si dobre poobede zdriemol, tak už podľa môjho rozpoloženia po tlame dostať môže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky